Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kalandor: Habemus papam
- Pajac: Átlátszó fém
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
#20749568 #21099 üzenetére
Ez nem ideológia, egyszerű matek.
Ha ellopod a szalámit, az fizikailag hiányozni fog a boltból, garantált pénzkiesés. A letöltéssel nem okoztál kárt, csak lemásoltad.
Persze nem biztatok én erre senkit. Azonban ne tegyünk már egyenlőségjelet a bolti lopás és a netes kattintás között.
Meg mint mondtam, ha a csóró nem tudja letölteni, a nem létező pénzéből úgyse fogja megvenni a CD-t, mivel nem létszükséglet.De ezen fennakadni a youtubeos időkben elég hülyeség, és a youtube-dl üldözése meg szintén fergeteges, tekintve hogy ha böngészőből nézed a yt videót, ugyanúgy letöltöd a gépedre az adatállományt.
A másik meg a legálisan nem elérhető zenék, pl. a Pista kiadó rendelkezik a nekem kellő zene terjesztési jogaival, de a Pista kiadó időközben csődbe megy, lehúzza a rolót, vége, bezár, és viszi a sírba a jogait, örökre eltűnik, ergo senkinek nem áll módjában beszerezni az ott árult zenét, így meg soha nem lesz már belőle pénz. De ha meg letöltöm, bűncselekmény.
Hol van itt a logika és józanész?
Szóval ha a régmúlt és eltűnt Pista kiadó tulajdonában álló zenét mégis letöltöm, mi fog történni? Senki nem fog vele foglalkozni, le fogják szarni, nekem (meg az emberiségnek) mégis megmarad az öröme abban a zenében. Na ezért hiányzik a btjunkie.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest