Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz #20749568 #21099 üzenetére
Ez nem ideológia, egyszerű matek.
Ha ellopod a szalámit, az fizikailag hiányozni fog a boltból, garantált pénzkiesés. A letöltéssel nem okoztál kárt, csak lemásoltad.
Persze nem biztatok én erre senkit. Azonban ne tegyünk már egyenlőségjelet a bolti lopás és a netes kattintás között.
Meg mint mondtam, ha a csóró nem tudja letölteni, a nem létező pénzéből úgyse fogja megvenni a CD-t, mivel nem létszükséglet.De ezen fennakadni a youtubeos időkben elég hülyeség, és a youtube-dl üldözése meg szintén fergeteges, tekintve hogy ha böngészőből nézed a yt videót, ugyanúgy letöltöd a gépedre az adatállományt.
A másik meg a legálisan nem elérhető zenék, pl. a Pista kiadó rendelkezik a nekem kellő zene terjesztési jogaival, de a Pista kiadó időközben csődbe megy, lehúzza a rolót, vége, bezár, és viszi a sírba a jogait, örökre eltűnik, ergo senkinek nem áll módjában beszerezni az ott árult zenét, így meg soha nem lesz már belőle pénz. De ha meg letöltöm, bűncselekmény. Hol van itt a logika és józanész?
Szóval ha a régmúlt és eltűnt Pista kiadó tulajdonában álló zenét mégis letöltöm, mi fog történni? Senki nem fog vele foglalkozni, le fogják szarni, nekem (meg az emberiségnek) mégis megmarad az öröme abban a zenében. Na ezért hiányzik a btjunkie.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- SörcsaPH!
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Billentyűzet gondom van
- BestBuy topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- PH! Darts
- További aktív témák...
- Sony alpha 7C II ezüst váz, plusz FE 1.4/50 GM objektív
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- SteelSeries Apex 7 TKL (Red Switch) UK
- 30th Anniversary Playstation Dualsense controller - garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest