Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Apollyon

    Korrektor

    válasz #20749568 #21099 üzenetére

    Ez nem ideológia, egyszerű matek.
    Ha ellopod a szalámit, az fizikailag hiányozni fog a boltból, garantált pénzkiesés. A letöltéssel nem okoztál kárt, csak lemásoltad.
    Persze nem biztatok én erre senkit. Azonban ne tegyünk már egyenlőségjelet a bolti lopás és a netes kattintás között.
    Meg mint mondtam, ha a csóró nem tudja letölteni, a nem létező pénzéből úgyse fogja megvenni a CD-t, mivel nem létszükséglet.

    De ezen fennakadni a youtubeos időkben elég hülyeség, és a youtube-dl üldözése meg szintén fergeteges, tekintve hogy ha böngészőből nézed a yt videót, ugyanúgy letöltöd a gépedre az adatállományt.

    A másik meg a legálisan nem elérhető zenék, pl. a Pista kiadó rendelkezik a nekem kellő zene terjesztési jogaival, de a Pista kiadó időközben csődbe megy, lehúzza a rolót, vége, bezár, és viszi a sírba a jogait, örökre eltűnik, ergo senkinek nem áll módjában beszerezni az ott árult zenét, így meg soha nem lesz már belőle pénz. De ha meg letöltöm, bűncselekmény. :DDD Hol van itt a logika és józanész?
    Szóval ha a régmúlt és eltűnt Pista kiadó tulajdonában álló zenét mégis letöltöm, mi fog történni? Senki nem fog vele foglalkozni, le fogják szarni, nekem (meg az emberiségnek) mégis megmarad az öröme abban a zenében. Na ezért hiányzik a btjunkie.

    #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés