Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
malwy
senior tag
Sziasztok!
1.Van vmilyen okosság linux alá amivel meg tudom oldani, hgy mint win7 esetén ha az ablak odlalának csapom az ablakot akkor kitegye a képernyő jobb felére?
Illetve az ablak szélénél az átméretezést ne vegye olyan pontosan? Mert beletellik pár másodpercbe néha amíg megtalálom az ablaknak pont a szélét. Érdekes módon, csak a jobb és bal oldalon van ilyen pofátlan pontosságra való törekvése.
Legújabb Ubuntut használom, 64bit-eset.
2. Wubival telepítettem. Hogyan tudom növelni a megadott hely méretét? Ez van, beleszerettem
3. Hogyan tudom az egér érzékenységét kisebbre venni? Mert a Rendszer-beállítások-egér ablakban egyik csúszkával sem érek el változást. Kivéve a gyorsítást, de azt meg alapból úgy szeretem csak, ha nincsen.
4. Realtek alaplapi hangcuccoshoz van vmi beállítópanel, amivel esetleg azt is tudnám állítani, hogy melyik lyukba mit dugtam? Mert előre beállított preseteknél nem nagyon derül ki sok minden, illetve nem tudok egyéni felállást kialakítani.Előre köszönöm válaszotokat, üdv: Malwy
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest