Új hozzászólás Aktív témák

• Wolfskin

őstag

Azt hiszem sikerült, el tudtam indítani magyarul., és fel is telepedett. A fent linkelt egyik videó 40 percben lépésről lépésre mutatja a beállításait, az alapján még a haverom is be fogja tudni állítani.

Még én is kedvet kaptam a linuxhoz, majd virtual boxra felteszek egyet, majd akkor kérdezősködök, melyiket érdemes. A videóban is a csávó, csak 5 percen keresztül arról beszélt, hogy az MX melyik dinasztia melyik ágának melyik sarjának melyik osztályának melyik törzsének melyik családjának melyik klónja, szóval szerintem egy élet is kevés ezt átlátni.

Illetve van 3 dolog, ami nélkül én már nem nagyon tudnák gépet használni

1. a vivaldi böngészőt az opera megszűnése óta kerestem, nem volt másik olyan, ami több sorba rendezi a tabokat, és stabil, 100-150 lap szinte mindig nyitva van nálam. ez meg nem csak stabil, de szinte annyira testre szabható, mint az Opera volt (mármint az igazi opera, nem az opera nevű chrome)

2. total commander: már 20 éve ugyanúgy néz ki, ebben élek, ebben tudok gondolkodni is. jó pár dolgot testre szabtam benne, így jó, ahogy van, nehezen viselném a változást

3 photoshop: sajnos ezt rendszeresen szétbarmolja mag az adobe, mert hát haladni kell a korral. az aktuális divatos ikonok pl felismerhetetlenek, de legalább letisztultak. szóval biztosan van a gimp, ami hasonlókat tud, de nem pont ugyanott van, nem pont azt nem pont úgy
    nem véletlen használom a mai napig az office 2003-at, a win98 stílusú classic shell start menüt...és így tovább. nekem a pc munkaeszköz, szerszám. kalapácsban sem kellene olyan, amit naponta újra fel kell fedeznem, újra megismernem, megtanulnom, mert folyton alakulna a felhasználói élményem fokozására.. :F
    .

köszönöm mindenkinek a segítséget! :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés