- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Ez a kérdés azt hiszem inkább ide illik
Mostanában elég sűrű vendég leszek a linux topikokban mivel a kérdéseim kifogyhatatlanok és amire magam nem tudok rájönni, ahhoz segítséget kell kérnem. Szóval előre is bocsi, ha már a napi ezredik kérdésemmel megyek majd mindenki idegeire
Tehát: Kellene nekem egy olyan FTP szerver Debian alá, amit könnyű kezelni és konfigolni (könnyű = kis utánaolvasással is megérthető). Amire kellene: Pl egy bizonyos beregisztrált csoportnak saját tárhelyet készíteni, amire ha belép a megadott névvel és jelszóval FTP-n kersztül akkor a saját "mappáját" látja, amibe pakolhat, törölhet, tehát teljes joga van hozzá, de felsőbb szintre nem léphet.
Valamint még azt is meg kellene oldanom, hogy a szerver egy bizonyos könyvtárát láthassa egy bizonyos user FTP-re lépés esetén. Pl: én vagyok Jancsika és ha bejelentkezek FTP-re a nevemmel és jelszavammal akkor a /etc/.verlihub/scripts mappa legyen az alapértelmezett amit a képembe dob.
Ezt egy hozzáértőnek elég könnyű összehoznia, nekem már kevésbé
A szerveren már van fenn egy ProFTP-d progi, de nem igazán látom át, hogy hogyan is lehetne megoldani azokat a feladatokat, amiket fentebb írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Titán dizájn, Pro kamera és Galaxy AI-512GB
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest