- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Legyetek szívesek az offtopik témákat ne ebben a topikban tárgyaljátok ki. A topikgazda is jelezte, most törölni kellett jópár hozzászólást, most már maradjatok a (szakmai) topik keretei között.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique #58071 üzenetére
Értelek én, ahogy javasoltad, el is gondolkodtam rajta. Mint írtam is valahol, mióta a topikot látogatom, nem nagyon találkoztam a jelenséggel, egyes hardvereken vannak anomáliák Linux alatt, de ha működik, akkor működik. Nekem megfelel, a Wintől meg tényleg túlzás nélkül állítom, egyszerűen rosszul vagyok, felőlem dicsérheted napestig is.
Ha most a kolléga túljut ezen a szakaszon és megkedveli valamelyik disztrót, akkor pár hónap múlva nem ezen fog agyalogni, hogy bloááá de vacak ez a Linux, nem látta még a perifériáimat sem. Én amikor kezdtem, sokkal, de sokkal nehezebb volt eljutni a jól működő rendszerig, mégis imádom! Szabaddá tesz, egyszerűen ez van!
Pár napja átbootoltam egy HDD-n lévő 8.1-re, hogy az általad is ajánlott pendrive tesztelő progikkal megnézzem a penemet......soha többé........
free program letöltése ennyire rohadt módszerekkel, minden ugrált fel, amit el tudsz képzelni, mindez csak azért, mert free segédprogramot akartam letölteni!!! Komolyan mondom, meg kellett küzdenem egy egyszerű kis program letöltéséért!Na ezért nem kedvelem én a Wint. Nem mondom, hogy egy undorító viselkedésű ocsmány valami, de......
A tesztelést abba is hagytam és visszajöttem, mert az az érzésem volt, hogy a Win valamit folyamatosan csinál, amiről nem tudom, miért csinálja! Az, hogy 6 program ugrott fel, hogy ő is itt van és nem érdekli, hogy lasítja a rendszert, ő frissülni akar most azonnal!
Agresszív kis tetük mind!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3282
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest