Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Legyetek szívesek az offtopik témákat ne ebben a topikban tárgyaljátok ki. A topikgazda is jelezte, most törölni kellett jópár hozzászólást, most már maradjatok a (szakmai) topik keretei között.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALFA
senior tag
válasz
#95488640 #53652 üzenetére
Na, akkor mégse úszod meg a történetet.
Tegnap éjjel vettem észre a linkedet, és rögtön szóltam is a hátam mögé, hogy "bocs, anyukám, de fontos harci feladat van, ágyba bújás elhalasztva", pechemre akkor lepett meg, amikor megnyitottam, és mellém ülve végignézte, hogy "negyed órát kibírsz velem és utána nincs több kibúvó", majd a végén csak annyit kérdezett, hogy "a viber az egy linuxos vibrátor?" és az ő megjegyzése volt, hogy időnként furcsa a stílusod, amikor fejtegetted, hogy neked volt eszed és előre megnézted a kamerádat egy weboldalon.
Egy furcsa esetet említett, egy csoport sétált előtte az utcán és valaki hozzájuk lépett és valamilyen utca felől érdeklődött, mire az egyikük valam olyasmit mondott, hogy intelligens ember indulás előtt megnézi weben a térképet és szükség esetén kinyomtatva magával viszi, hogy biztosan célba találjon.
Amúgy az én megjegyzésem is a szemléletre vonatkozott, hogy először csinálni kell egy hardver listát, majd ellenőrizni a megfelelőséget és utána telepíteni, de ha szőrősszívű vagy, akkor az első lépés körbekérdezni, hogy egyáltalán milyen hw jó adott linuxhoz és mi az, ami kerülendő.
Én például az első között kaptam egy magyar sose linuxot ajándékba kézikönyvvel, sok cd-vel, söt dvd-vel is, csak éppen nem tudtam évekig használni, mert az akkori gépemen a proci hőmérsékletét még nem lehetett figyelni, amihez a suse ragaszkodott.A gyakorlatban én is azt látom, hogy először elindítják a telepítést, és ha gond van, akkor visítanak. Csakhát ekkor is kétesélyes a dolog, hogy csak az első hibáig jutnak, vagy megvan a teljes lista, hogy mi mindennel van probléma.
A puppyt azért kedveltem, mert csinált egy teljes listát, hogy mi mindennel van, vagy lehet gond, jó előzetes információ volt, ráadásul egy szövegfájlba gyűjtve.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- eBay
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- Mini-ITX
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Sorozatok
- Xbox Series X|S
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest