- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Legyetek szívesek az offtopik témákat ne ebben a topikban tárgyaljátok ki. A topikgazda is jelezte, most törölni kellett jópár hozzászólást, most már maradjatok a (szakmai) topik keretei között.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
ALFA
Lesz majd programokról is bemutató, hardver listázókról, tesztprogramokról, rendszer karbantartókról, mindennek meg lesz a maga helye és ideje, de sajnos egyedül vagyok, és én is bérből és fizetésből élő ember vagyok, korlátozott szabadidővel. Így is minden szabadidőmet ebbe tolom bele.
Igyekszem mindig olyan tartalmat választani ami felmerülhet egy kezdőnél hibaként. És hidd el az én megoldásaim sem tökéletesek, és nem az a frankó amit én mondok, csak próbálok egy szemléletet átadni, és, hogy egy problémának több megoldása is lehet. Pl. Facebookon, az Ubuntu csoportban is posztoltam, ott azt jegyezték meg, hogy ejnye-bejnye a libssl-t nem telepítjük kézzel! Ott se jött át, hogy nem egy egyetemes igazságot akarok átadni, hogy csak az a jó, és úgy, ahogy én csinálom. Ott is el kellett magyaráznom, hogy a szemlélet a lényeg, amit elmondok, hogy 1. gondolkozz mielőtt fórumra mész, 2. olvass GYIK-ot, 3. használj google-t. És ezzel is el lehet hárítani a hibák jó részét. Persze nem akkor ha specifikus, vagy lehetetlen. De legtöbb esetben egy 10 perces google túrás után jó eséllyel minden megtalálható. Csak az emberek lusták, kényelmesek, mert ezt szokták meg Win alatt. Ezt igyekeztem ebben a részben "kinevelni", illetve utat mutatni nekik, hogy másképp is lehet. Na.
De köszönöm, hidd el minden meglátás hasznos, és minden vélemény fontos a számomra. Komolyan!
Mondjuk az udvariasabb bevezetőn nem tudom mire gondolsz. Minden alkalommal köszönök, elmondom ki vagyok, és mit néz a néző és, hogy miről fog szólni az elővetkezendő X perc. Ennél udvariasabb nem tudom, hogy lehetnék?
ubyegon2
Köszi, hogy megvédesz minden alkalommal. Jól esik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Mini-ITX
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Sorozatok
- Xbox Series X|S
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest