Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• .-Cs0SzA-.

aktív tag

GNOME HELP!
    Még mindíg a fedorával kűzdök. Már nagyjából sikerült használható formába tákolni, gondoltam nézzen már ki is valahogy, ha már működik.Háttércsere, "panel" megtöltése fontos ikonokkal , témacsere. Ezután takarítgattam lemorzsoltam 10gb felesleges cuccot a vinyórol(lehet nem voltak azok olyan feleslegesek :DDD ) . Csak a saját mappámat babráltam, és általam létrehozott (félkész torrentek,használatlan programok,stb) cuccokat szedtem le. Ezután kicsit még szórakáztam (siekrült bekapcsolni az ablak-effekteket,a menük elemeit szabtam nekemvalóra,majd kikapcsoltam a gépet.
    Ma reggel indítanám be, de valami egészen érdekes dolog fogadott. A munkaterület kezelő(jobb alsó sarok)helyén egy szürke kerekített sarkú téglalap van, ami semmire sem reagál (nincsenek munkaterületek se, ctrl+alt nyilakra nem reagál. elindítok egy firefoxot... betöltö az utolsó állapotot, aztán hirtelen eltűnnek a lapok, üres kezdőlap jön elő. Az ablak pedig belelőg a felső "panel"be, eltakarja azt.Minden kipróbált program így belelóg .
    Nos, vajon mit cseszhettem el? Én a munkaterület-kezelőre tippelek...pedig odafigyeltem, hogy nehogy valami fontosat letöröljek...rootként minden a régi, tehát jó.... plz help

Új hozzászólás Aktív témák