Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz DittyCat #31784 üzenetére

Ezt is biztosan másképpen csináltad! :) 3.13.0-37- es kernel az alap a 17.1- ben, még mindíg nem árultad el, hogy hol van az az "ott volt", ahonnan leszedted azt a iso- t, amivel frissítettél! :U
    Mail.logok nekem sincsenek, nem is használok semmilyen levelező klienst, FF- ban levelezek, tán emiatt nincs.

Kernelfrissítésre nem fog rákérdezni, ha van a frissítettek között új kernel, azt a linkelt helyen manuálisan tudod frissíteni. Meg vannak még más módszerek is, nem benne lévő kerneleket is fel tudsz tenni. Én ez alapján tettem fel a 3.16- ost, de ez már megvan MINT- ben. Nokedli vagyok én is ezekhez, érdemes itt megnézni mit dob egy új kernel a rendszereden. Lehet, hogy adott gépen semmi javulást/változást nem hoz egy új kernel, más gépeken meg hatalmas javulást hozhat valamelyik eszköz kezelésében az új driverek miatt!
    Nem nagyon értek én sem hozzá, de úgy sejtem, hogy az újabb kernelek régebbi gépeken okozhatnak gondot, újabbakon nem valószinű, én legalábbis nem tapasztaltam, Igaz, nem is mérvadó egy átlagos asztali gép ilyen szempontból sem. :)

Mondok egy példát, akinek SSHD- je van, úgy várja a 3.19- es kernelt, mint a messiást. Kapitány ezt biztosan igazolni tudja. :K

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés