- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DittyCat #31784 üzenetére
Ezt is biztosan másképpen csináltad!
3.13.0-37- es kernel az alap a 17.1- ben, még mindíg nem árultad el, hogy hol van az az "ott volt", ahonnan leszedted azt a iso- t, amivel frissítettél!
Mail.logok nekem sincsenek, nem is használok semmilyen levelező klienst, FF- ban levelezek, tán emiatt nincs.Kernelfrissítésre nem fog rákérdezni, ha van a frissítettek között új kernel, azt a linkelt helyen manuálisan tudod frissíteni. Meg vannak még más módszerek is, nem benne lévő kerneleket is fel tudsz tenni. Én ez alapján tettem fel a 3.16- ost, de ez már megvan MINT- ben. Nokedli vagyok én is ezekhez, érdemes itt megnézni mit dob egy új kernel a rendszereden. Lehet, hogy adott gépen semmi javulást/változást nem hoz egy új kernel, más gépeken meg hatalmas javulást hozhat valamelyik eszköz kezelésében az új driverek miatt!
Nem nagyon értek én sem hozzá, de úgy sejtem, hogy az újabb kernelek régebbi gépeken okozhatnak gondot, újabbakon nem valószinű, én legalábbis nem tapasztaltam, Igaz, nem is mérvadó egy átlagos asztali gép ilyen szempontból sem.Mondok egy példát, akinek SSHD- je van, úgy várja a 3.19- es kernelt, mint a messiást. Kapitány ezt biztosan igazolni tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Playstation Dualsense PS5 kontrollerek
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest