Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• CsengődiGeri

tag

Na most dobom el az agyamat!!! Találkozott már valaki az alábbi problémával. Laptopra akartam telepíteni W10-et és LinuxMint Cinnamont. Először felraktam a W10-et aztán a Mint telepítésekor feldobta hogy "Telepítés a W10 mellé" de ezzel le vett volna a W10 partícióból annyit amennyit én nem akartam ezért az egyéni telepítéssel csináltam helyet a Mint-nek és arra a partícióra telepítettem. Csak hogy innen kezdve csak a Mint indult, nem lett grub. Teljes törlés majd W10 újratelepítés aztán jött volna a Mint. DE MOST NEM JELENIK MEG A "Telepítés a W10 mellé" MENÜ PONT. Vagy teljes törlés vagy az egyéni telepítés menüpont választható amivel először már befürödtem. Na most mi van ? Miért nincs meg a "W10 mellé telepítés" menüpont? Van valakinek ötlete mit rontottam el vagy mit kellene csinálnom? Kompatibilitási okokból akartam W10-et is, de ha nem megy akkor marad a Mint vagy egyéb Linux disztró. Core2Duo T8300, 4GB RAM, 160GB HDD. Mint-et raknék mert az van legközelebb a Win-hez de ha sok lenne erre a vasra akkor szívesen rakok MX-et Ubuntut vagy akár Zorint.

Új hozzászólás Aktív témák