- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
gnome-disk-utility 46.1
Okulásként, tapasztalatként mindenképpen itt hagyon margóra a következő szösszenetet.
Adott volt egy Axagon külső ház, benne egy Samsung 840-es SSD-vel, amin valami régebbi rendszer volt. Gondoltam újra partcionálom, a formázás menüben megjelent egy ATA biztonságos törlése funkció. Feltételezem, hogy az SSD támogatta, de a külső ház okán kudarcra volt ítélve, de amikor rányomtam erre, tudatosult bennem, hogy nagy hibát követtem el, szinte azonnal hibát dobott, ATA security jelszó életbe lépett és ez az SSD itt kb ennyi is volt. Használt, brand gépből való SSD, valaki, valamikor már lejelszavazta egyszer, ami most aktív lett.
Uby segítségével, amit innen is köszönök neki, megállapítottuk, hogy mivel használt az SSD, így a jelszó, és PSID hiányában örökre zárolva marad. Log nincs, nem tudom ,hogy pontosan mi történt. Belső csatira kötve, Parted Magic, hdparm, minden megvolt, amit el lehetett követni, nem segített...
Két kérdés merült fel bennem, az egyik, hogy miért jelent meg a menüben, mint opció, amikor nem belső SATA-ra volt dugva, és az, hogy miért nyomtam rá. A saját butaságom miatt ment a levesbe. Ha véletlenül Ti is találkoztok ilyennel, óvatosan vele. Érdekes, hogy másik külső házban már nem jelent meg a menüben az opció, másik SSD-vel....elég volt a linuxból mára...
q...any...t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- sziku69: Szólánc.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest