- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Amazon Kindle JailBreak
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Arc összefoglaló szerkesztés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
gnome-disk-utility 46.1
Okulásként, tapasztalatként mindenképpen itt hagyon margóra a következő szösszenetet.
Adott volt egy Axagon külső ház, benne egy Samsung 840-es SSD-vel, amin valami régebbi rendszer volt. Gondoltam újra partcionálom, a formázás menüben megjelent egy ATA biztonságos törlése funkció. Feltételezem, hogy az SSD támogatta, de a külső ház okán kudarcra volt ítélve, de amikor rányomtam erre, tudatosult bennem, hogy nagy hibát követtem el, szinte azonnal hibát dobott, ATA security jelszó életbe lépett és ez az SSD itt kb ennyi is volt. Használt, brand gépből való SSD, valaki, valamikor már lejelszavazta egyszer, ami most aktív lett.
Uby segítségével, amit innen is köszönök neki, megállapítottuk, hogy mivel használt az SSD, így a jelszó, és PSID hiányában örökre zárolva marad. Log nincs, nem tudom ,hogy pontosan mi történt. Belső csatira kötve, Parted Magic, hdparm, minden megvolt, amit el lehetett követni, nem segített...
Két kérdés merült fel bennem, az egyik, hogy miért jelent meg a menüben, mint opció, amikor nem belső SATA-ra volt dugva, és az, hogy miért nyomtam rá. A saját butaságom miatt ment a levesbe. Ha véletlenül Ti is találkoztok ilyennel, óvatosan vele. Érdekes, hogy másik külső házban már nem jelent meg a menüben az opció, másik SSD-vel....elég volt a linuxból mára...
q...any...t.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Facebook és Messenger
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpársportok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Garmin Heart Rate Monitor HRM-Tri eladó (2db is van)
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest