Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3725) Tenken válasza Huha81 (#3721) üzenetére


Tenken
őstag

5 év hosszú idő. Sok múlik azon, hogy mi történik alatta.
Ha biztosra akarsz menni, akkor veszel hozzá kiterjesztett garanciát.

Ha fixen asztalon áll, akkor oké. De ha fontos a masszív szerkezet is, akkor szerintem előtte tapogass meg egy komolyabb munka állomást is. Csak, hogy tudjad a referenciát ;] .
Ismétlem 5 év hosszú idő. Gyártók sem hülyék. Úgy terveznek, hogy gari idő lejárta körül érdemes legyen elgondolkodnod egy cserén. Persze mások az igények mindenkinél, de ez a gép inkább hardverben erős, nem anyaghasználatban.

Távol álljon, hogy le akarjalak beszélni róla! De azt javaslom, hogy személyesen is nézz meg pár másik gépet/ komolyabb munka állomást (HP-nak és Dell-nek főleg nagyon jó gépei vannak.) Nem is igazán a hardver miatt (ugyanazt a felépítményt sokféle belsővel tálalják tehát több, mint valószínű, ha olyan helyre mész, akkor fognak neked tudni mutatni, hogy megfogdosd a kérdéses modelleket), hanem hogy lásd milyennek kéne lenni egy olyan gépnek amit a gyártó is úgy gondol, hogy 3-5 évig semmi baja nem kéne legyen.

(#3724) Huha81:

Ez esetben viszont átgondolnám a helyedben. Dio3 pont az a játék, ami vígan elfut egy mai integrált kártyán is. Így ha tényleg nincs komolyabb vga gyötrő terved, akkor érdemes az üzleti vonalat is átböngészned!
Azok inkább lesznek "macska-állók". :DDD

[ Szerkesztve ]

"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.