Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wlk
tag
Sikerült Win7-et ráhúznom, viszont a képernyő fényerő állítás nem működik, valakinek esetleg ötlete?
-
wlk
tag
-
wlk
tag
Nálam a billentyűzet kezdte el produkálni a touchpados hibát. Véletlenszerűen beirogat szám+karakter kombinációkat, ha gépelek, + ablakokat vált és lefagy pár másodpercre, majd ismét működik minden újra.
Valakinek esetleg tapasztalata ilyennel? -
-
wlk
tag
válasz Jok3r1985 #409 üzenetére
A gyári vinyót és memóriát nem érdemes eladni, mert ha gariztatni kell, akkor hogyan küldöd vissza? A tieddel? Vagy kiveszed és üresen?
Valahol írja a Lenovo a szabályzatban, hogy eredeti hardverekkel küldd vissza, ha netán gariztatni kell vagy cserélni.
Ezért nem adtam el én sem, mert most meg is szívnám, mert ugye szervízben van a kicsike. -
wlk
tag
Az érdekes az, hogy két db miniatűr karcolás van rajt, észre sem venni, csak, ha kb 10cm-ről alaposan végignézed. Ez akkor lenne érdekes, ha ugyanezzel a szöveggel jön vissza a gép, és tényleg össze lenne karistolva (mintha itt valaki írta is volna, hogy így járt). Mindenesetre ezentúl minden visszaküldendő dolgot fényképezek.
-
-
wlk
tag
Annyit biztos, hogy nem. Főleg nem a procinál. Ha eléri a proci a 90 fok környékét akkor visszaveszi a sebességét/fogyasztását túlmelegedés ellen, ha hűtöd akkor később veszi vissza, de nyári melegben akkor is el fogja érni. Ergó, ha hűtöd, picit nagyon minimálisan gyorsabb lesz, mert többet megy magasabb órajelen, de hidegebb nem nagyon lesz max terhelés alatt.
-
wlk
tag
-
wlk
tag
Valaki esetleg tudja, hogy mennyi idő alatt kell a szervíznek megjavítani a gépet, illetve ha az letelik utána mit lehet kezdeni? Hova van ez leírva, mert én sehol sem találom?
Mert az én gépem felől már 1 hónapja semmi hír -
wlk
tag
Ez milyen Oprendszert takar: Win8 MM ? Mert ez van a dobozra írva.
Illetve, ha kicserélem a vinyót és SSD-re akarom telepíteni, akkor melyik Win8-at töltsem le, hogy az integrált kulccsal aktiválni lehessen? Szerintetek? -
wlk
tag
Meglepetésekre is képes a Lenovo, végre pozitívan csalódtam bennük
A gépem már több, mint egy hónapja Lengyelországban csücsült, nem tudtak mondani semmilyen előrelátható időpontot a javítására. Ők javasolták a panaszlevél írását, mivel 30 nap eltelt.
Vasárnap megírtam, hétfőn délután érkezett a válasz, hogy küldenek egy teljesen újat.
Tegnapra ki is szállították.
Sőt mi több új szériát kaptam + Win8 + mSata SSD Express Cache is van benne az eredetihez képest.
Szóval ilyet is tudnakAkit érdekel eladó, a hirdetések között megtalálja.
-
wlk
tag
válasz sanyamarci #1497 üzenetére
És melyik Win8-at kell felrakni, hogy aktiválni lehetssen a biosba integrált kulccsal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- MacBook Air 2015 CTO(2017) 13" i7 8/256GB magyar bill.
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 (AMD Ryzen 7 4800H, 16 GB DDR4, NVIDIA GeForce RTX 2060 6GB, 1TB SSD)
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Blue Black 165Hz/15"/FullHD/5600h/3050Ti/16/512
- Intel 8260NGW WiFi modul
- HP 250 G3 alkatrészek
- Lenovo IdeaPad 330S (15,6" full HD, AMD Ryzen 5 2500U 8 GB DDR4, AMD Radeon 540, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest