- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
yahagyma
tag
Mai napom voltam a Budapesti Allee Lego üzletben. Ha 76000 Ft-ért vásárolsz, akkor kapsz ajiba a space GWP-ből 03.12.éig, ma a kasszánál a polcokon még rengeteg 40712 készlet volt. 3 db bolt van Budapesten amúgy Allee, Westend, Árkád és "csak" személyesen tudsz vásárolni ahogy "régen" a legostore-os időkben. Aki nem ismerné a boltok honlapja:
https://lego.bravostore.hu/Azért is mentem be ma Allee-ba, hogy van-e space gwp és ugye volt sok meg hátha már kapni náluk a 10332 Középkori város főterét, Hófehérke és hét törpét 43242 vagy a Mclaren MP4/4 Senna 10330 készletet, de ma még nem lehetett kapni egyiket sem. A pénztárcám nagyon örült az előző mondatnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Nők, nőügyek (18+)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Windows 11
- Futás, futópályák
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest