- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Árnyékos sarok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
-
LOGOUT.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz kbalage2 #76538 üzenetére
Nyilván minden vlogger számára a nézettség a fontos. De ő azért lett ilyen nézett, mert őszinte és jó tartalmat gyàrt. Az ő esetében szerintem teljesen rentábilis, hogy vállaltan saját pénzén veszi a szetteket és így kötetlenül írhat őszinte véleményt, ha egy szett elnagyolt, átgondolatlan, túlárazott, stb. Ettől szerintem még nő is a nézettsége. Lego szett őszinte review igényem esetén én mindig őt nézem. Miért lenne baj az, hogy profi tartalomgyártóként YT fizetésből építi a Jang city-t,.meg vesz Lego szettet?? Szerintem Te is megdolgozol a saját pénzedért. Egy bizonyos nézőszám felett nem hiszem, hogy egy vloggerek gondot jelentene LEGOt venni sponsorship/partnership nélkül. És még egy clickbait Jang videót sem láttam. Korrekt a csávó.
[ Szerkesztve ]
My name is Bond, James... Dean.
Új hozzászólás Aktív témák
- ///Parkside körfűrészlapok és flex korong több méretben /ÚJ/ bolti ár feléért! -50%
- Eladó (bolti új árának közel feléért) újszerű Faktum Makaó nagyszekrény!
- Aeotec SmartThings Hub - okosotthon vezérlő központ (Zigbee,Z-Wave,Thread, Wifi)
- Kaabo Mantis 8 Dual elektromos roller E-roller 2 x 800 Watt
- Dyson 215343-02/07 porszívófej
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest