Hirdetés
Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz boaniko #7147 üzenetére
Ha Catalystot használsz akkor ott állítsd Csak egy megjelenítőre ami természetesen a Monitor legyen, majd ezt követően Dualwiev-re állítsd ha mindkét megjelenítőt használni szeretnéd persze most is a Monitor maradjon az elsődleges. A natív felbontásnak mennie kellene, sajnos nem tudom fejből a Catalyst beállítási lehetőségeit mert jelenleg nVidia kártyám van. Ha dobsz képeket ahogy én is, akkor meg tudom mondani hogy mit állíts be.
[link]
[link]
[link]
[link] -
Joshi
titán
válasz boaniko #7152 üzenetére
Ami biztos az az, hogy két különböző képarányú háttérképet nem lehet kitenni a kijelzőkre. Nálam is úgy működik Dualwievben, hogy a 16:9-es háttérkép a monitoron alul és felül csík látható. Ha jól értelmezem amit írtál akkor nálad az asztal képe is és minden egyéb kép 4:3-ba jelenik meg. Nálam csak a háttérképnél csinálja ezt, de említettem előzőleg hogy már régen volt dolgom ATI driverrel így nincs előttem a dolog.
Klón módban nem tudsz különböző felbontást és frekvenciát beállítani a két kijelzőre, de ha a klón szót jobban átgondolod akkor ez érthető is.
Összességében működik minden aminek működnie kell, én azt javaslom hogy próbáld ki a legújabb drivert vagy ha az van fent akkor az AtiTrayTools(ATT) progit. -
félisten
válasz boaniko #7152 üzenetére
Irgum-burgum. Klón módban nem lehet két különböző felbontást rendesen használni, tessék szépen extend desktop vagyis kiterjesztett asztal módban, két külön kijelzőként használni. Ha filmet nézel, akkor áthúzod a lejátszóprogramot, és teljes képernyősre rakod.
Ez annyiszor felmerült már, hogy asszem bekerül az Alapozóba...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
-
Anyád911
tag
válasz boaniko #7821 üzenetére
Édesanyám szomszédja idős házaspár. Na ők is beszédültek a tv-cserébe... azóta csak azt hallom tőlük hogy milyen xar és hogy kár volt kicserélni.
SzvSz tévézni ne vegyenek lcd-t. Nagyon valószínű hogy gyengébb lesz a képminőség, és a 16:9-hez hozzászokni (nyomott kép) sem könnyű egy adott kor felett. Meg nem lehet a tetejére tenni a csipketerítőt és a porcelán szobrocskákat... -
félisten
válasz boaniko #7821 üzenetére
Az alant olvasható véleményhez alapvetően csatlakoznék, azzal a kitétellel, hogy azért ez remélhetőleg a jövőben változni fog, ahogy egyre több HD felbontású TV csatorna lesz. Ettől még messze vagyunk, legalább 2-4 évre, de be fog következni.
Ha mégis meg akarja venni a TV-t, mert már belelovalta magát (ismerős szituáció, több ilyet láttam már ^^), akkor a lent felsoroltak közül a Samu 32S81 vagy az LG 32LC51 közül válasszon, amelyik szimpatikusabb a számára. Az S61-es már több, mint két éves modell, elavult.
-
félisten
válasz boaniko #7829 üzenetére
Ha van tapasztalatod a Samuval, és bejön, akkor válaszd azt. Szerintem nincs olyan elementáris különbség, ami egyértelműen az egyik vagy a másik oldalára billentené a mérleget, ezért is írtam, hogy válassza azt, amelyik jobban tetszik neki.
Aktív témák
Hirdetés
- Kupon kunyeráló
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning