Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3351) robi-k válasza Cifu (#3347) üzenetére


robi-k
őstag

Cifu mester, köszi a kiválló cikkért, nagyon tanulságos volt! :K :R

(#3352) Abri


Abri
aktív tag

Hy all.
LCD TV -t szeretnék a gépemhez,max 150K-ig.
E kettő kztd vacilálok:
LG 32LC51 LCD TV
Samsung LE-32S81BX LCD TV

A samunak nagyobb a kontrasztja,az LG-nek nagyobb a hangszórója,a képminőséget a 2 közt nemtom,majd a mediamarktba +nézem.

Szerintetek melyik a jobb,ill ti mit ajánlotok.
Válaszotok előre is köszünüm.
Abri.

(#3353) findalas válasza Cifu (#3349) üzenetére


findalas
csendes tag

Köszönöm az infót, ezt pl észre se vettem.
Jó tvzést :)

(#3354) IcebirdMK válasza fransoa (#3346) üzenetére


IcebirdMK
csendes tag

Igen csak PAT van rajt teletex mellett megy a tv felesben.
De mint említettem ez a gomb hiányzik nálam a távirányítóról (meg 1,2 még) így még ezt sem tudtam kipróbálni.
A PIP hiányt meg megoldom VGA video-in összekötéssel:) Aztán oda rakom a TV képet kívánt méretben gépezés közben ahova akarom:)

Cifu!
itt egy kép a natív felbontással kapcsolatban.

Nincs rajt d-sub 3db hdmi 1.3 van gondolom ezért nem raktak már rá, kipróbáltam mind3 hdmit de mindegyiknél ua, belehet állítani mit akarsz használni rajt így nem hiszem hogy hdmi bemenetek közt lenne különbség.

1360x765 kilehet választani ugyan (mondjuk nem értem mért 765) viszont ilyenkor a kép flicer effektet produkál. PC 1280x720-nál sikerült kiválóra belőni a képet, a képélességet és a színt levéve, mivel ezek alapban kicsit túlvannak vezérelve, sőt ezáltal a TV adás is még jobb lett.
Egyetlen gond van ezzel a 1280x720-al hogy alapban van egy fekete keret (és nem örülnék ha esetleg ez beleégne) széles képernyő módba rakva teljes képernyős lesz viszont ilyenkor a betűk már elmosott blod szerűek.

Ennek majd azért utánna kérdezek a philips supportnál, ha már egyszer oda van írva 1360 felbontás.

[ Szerkesztve ]

(#3355) Cifu válasza IcebirdMK (#3354) üzenetére


Cifu
nagyúr

Szvsz nézd végig a TV-d menüjét. Lehet, hogy be kell állítani az 1:1 PM-et, Samunál Just Scan, Sony-nál Teljes Nagyítás, a Philipsnél nem tudom, mi lehet a neve.

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#3356) ThPioneer


ThPioneer
csendes tag

Nem értem, miért csak az LG gyárt HDD-s TV-ket? Nekem nagyon szimpatikus amiket tud (bármikor könnyedén fel lehet venni, TimeShift, stb..). Ha mondjuk e mellé már a méret is körvonalazódott: nálam (37") akkor ezzel leszűkítettem 1 TV-re (37LC2RR) a választékot? Mi a baj ezzel a HDD-vel, hogy más nem gyárt vele TV-t?

(#3357) Rick4 válasza ThPioneer (#3356) üzenetére


Rick4
félisten

nekem ilyenem van, teljesen elégedett vagyok vele...nem tudom, a többiek miért nem gyártanak, nem baj az, ne is gyártsanak.. :DDD

[ Szerkesztve ]

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#3358) Cifu válasza ThPioneer (#3356) üzenetére


Cifu
nagyúr

Van az utódja is, az LG 37LT75, olyan 280e Ft-ért.

Hogy miért nem foglalkozik a többi gyártó ilyen beépített felvevős TV-vel? Nos talán ők úgy vélik, hogy jobb, ha veszel egy TV-t, és egy külső felvevőt.

[ Szerkesztve ]

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#3359) ThPioneer


ThPioneer
csendes tag

Megér ez az újabb cucc +70 eFt-ot? lényeges különbség van köztük vagy csak néhány apró dolog? Érdekes, hogy erről a TV-ről a gugli nem talált infót sem a magyar LG sem az angol LG oldalon.

(#3360) Joshi válasza ThPioneer (#3356) üzenetére


Joshi
titán

Sok a DVD felvevő a piacon és szerintem rizikós a piacuk, ráadásul 1-2 éven belül elárasztanak bennünket a HD-DVD és Blu-Ray lejátszók-felvevők. :K

(#3361) Joshi válasza Abri (#3352) üzenetére


Joshi
titán

Én most vettem egy LG 32LC41-et ami csak annyiban tér el a 32LC51-től, hogy 41 450cd/m2 fényerejű, míg 51 az 500cd/m2. :U Nehéz véleményt mondani egy kijelzőről, mert mindenkinek "más a szeme", de az S-IPS panel, dinamikus kontraszt(6000:1) és az 5ms-es válaszidő önmagáért beszél. :K
Sok helyen az LG 32LC41 129990 Ft-ba kerül ami verhetetlen ár egy ilyen kijelzőért. :R

(#3362) Cifu válasza ThPioneer (#3359) üzenetére


Cifu
nagyúr

Hogy megér-e? Hát tudja a fene. Újabb panel van benne, támogatja a 24p-t, a HDMI bemenetei 1.3-asok... A kérdés persze az, hogy ezek mennyire hatnak meg.

LG 42LT75, a magyar oldalon sok típus csak bizonyos képátlóvan van bent.

Nekem eddig a Svéd LG oldal jött be leginkább, ők a leginformatívabbak. Csak persze értelmezni kicsit nehéz az ott lévő szöveget. :)

[ Szerkesztve ]

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#3363) Cifu válasza Joshi (#3361) üzenetére


Cifu
nagyúr

Szvsz ár/értékben valóban ez a legjobb 32" TV a piacon. Ha a viszonylag gyenge feketéje nem zavar persze. :)

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#3364) Joshi válasza Cifu (#3363) üzenetére


Joshi
titán

Még nem nagyon volt időm tesztelni, de szerintem engem nem fog zavarni mert eddig nem nagyon tűnt fel. :D Persze ha majd filmeket nézek akkor majd lehet. :U

(#3365) ThPioneer


ThPioneer
csendes tag

Háát igazad van, tényleg nem hatott meg. :) Marad az eredeti típus. Csak a fejhallgató kimenet hiánya zavar még egy kicsit, mert az jó lett volna, de hát az már túl tökéletes lenne :D majd közbeiktatok valami erősítőt . Köszönet az infókért :R

(#3366) cucu001


cucu001
csendes tag

Sziasztok!
Hetek óta olvasom a hozzászólásokat és nagyon örülök ennek a Fórumnak,hisz sok olyan infót kaptam ami nélkül most kevesebbet tudnék.
Sok hasznos infót kaptam Tőletek főleg CIFU aki türelmével,hozzáállásával és tudásával lenyűgözött.Ezúton is köszönöm!! :C
Eme kis bevezető után rátérnék a lényegre.
LCD vásárlás előtt állok és az itt elhangzottak alapján döntöttem,remélem jól. :Y
TV-zésre,DVD film nézésre használnám elsősorban és ami a lényeg csak 26"-osat tudok elhelyezni,lakásméret és nézőtávolság miatt nagyobb nem fér el.Én a Sony KDL26S3000 tipust rendeltem meg.
Cifu Téged kérdeznélek meg elsősorban jól döntöttem-e?
Még a Philips 26"-os 5322-t nézegettem,de végül is a Sony mellett törtem pálcát!
Köszi előre is a válaszotokat!

Jó éccakát!! :C

(#3367) Skyhunter


Skyhunter
senior tag

Halihó!
Ki tudna segíteni nekem?Egy Samsung LE-32M71 lcd tv-n gépezek.A PC és a TV analóg D-Sub kábellel van összekötve (komponens és HDMI kábelt nem tudja rendesen kezelni a TV,a látható kép kerete nem látszik,biztosan találkoztatok már ezzel a problémával (nincs Pixel Mapping vagy vmi hasonló sem)).Szóval az a gondom,hogy a D-Subon a képeket,játékokat nagyon szépen,élesen,színgazdagon jeleníti meg a TV (a Crysis pl eszméletlen),a "fekete" szín az fekete.
Ellenben ha videót akarok lejátszani,legyen az Divx vagy DVD-Video,akármilyen progit használok (Cyberlink PowerDVD,Media Player Classic,VLC Player,Quicktime) a kép "fekete" színe életlen és világosszürke lesz és a szép színvilág is megfakul...a vga-kari NVIDIA-s,de akármit állítgatok,a videolejátszás minősége,színe nem javul....Please help!

(#3368) ham_ válasza Skyhunter (#3367) üzenetére


ham_
tag

Meg kellene próbálni más rendererrel, a media player classicban pl. az options-playback-output menüben a directshow video részben lehet választani (azt hiszem az overlay mixer a default, de nálam az is volt a legjobb)
TV-hez én egyébként a zoom playert használom, szerintem magasan a legjobb.

(#3369) Cifu válasza cucu001 (#3366) üzenetére


Cifu
nagyúr

Hát ha már megrendelted, akkor szerintem a biztos az, ha nem kérdezel rá, mert nem szivesen keserítelek el... ;)

Őszintén szólva én azért nem nagyon ajánlgatom a 26/27 colos készülékeket, mert a többségük TN panelel kerül a piacra. Ha jól rémlik nem rég írtam is, hogy szinte csak a z LG LC51-ese készül S-IPS panelel, MVA/PVA panelt pedig alig látni ebben a régióban.

A TN panelek elég sokat fejlődtek az utóbbi időben, de színvisszaadás szempontjából még mindig hátul kullognak sajnos a másik két konkurens megoldással szemben.

Ha láttad élőben a TV-t, és tetszett a képe, akkor egy szót nem szóltam viszont. :)

TV nézésre, DVD ettől függetlenül valószinüleg a jobb választások közé tartozik, ha nem is felső kategóriás a Sony-k közül, azért legalább van benne normális képjavító technika, nem úgy, mint az U szériában.

Ha megjön, akkor azért nagyon kiváncsi lennék a tapasztalatokra, véleményre. :R

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#3370) Cifu válasza Skyhunter (#3367) üzenetére


Cifu
nagyúr

Elég érdekes probléma, nem is hallottam még hasonlóról. A leírás alapján én szoftveres problémára gondolnék, tehát a számítógépnél van valami gubanc.

A Media Player Classic esetén az Options -> Playback -> Output esetén próbáld végig a különféle renderelési lehetőségeket, ha még nem tetted meg.

A lejátszás akkor is ilyen rossz minőségű, ha ablakban játszod le, vagy csak akkor van gond, ha teljes képernyőre kapcsolod?

Esetleg az nVidia beállítasáinál a Digital Vibrance-ot próbáld meg feljebb húzni, ha minden kötél szakad (bár ez csak a színeken fog segíteni, a feketén nem).

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#3371) Cifu


Cifu
nagyúr

Ezt meg elrettentésnek. LCD TV vásárlási tanácsadás by Blikk

A kedvencem:

HDMI
Újfajta DVD-k és videokamerák képszabványa, amely fokozottan éles és a jelenleginél nagyságrendekkel jobb minőségű képet ad a megfelelő tv-n. Speciális csatlakozó szükséges hozzá, amit HDM-bemenetnek hívnak.

Csak azokat sajnálom, akik ezzel a tudással felvértezve akarnak majd vásárolni... :U

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#3372) cucu001 válasza Cifu (#3369) üzenetére


cucu001
csendes tag

Szia Cifu!
Köszönöm gyors válaszod, :R én láttam a képét nemcsak ennek a Sonynak,hanem más konkurrens tv-nek is /Pana,Samu,LG,JVC,Sharp,Philips stb.
Én úgy éreztem ezt láttam a legjobbnak,bár az is az igazsághoz tartozik,hogy több boltban tudtam tesztelgetni nem egy helyen...
Azért nyugtass meg,hogy a Philips 26" 5322-nél jobb választás. :B
Mert ha nem,akkor a sok utánolvasgatás,érdeklődés,tesztelgetés mit sem ért. :W

Már a két Tv árát nézve is van kis különbség.
Én bízom bennem :DD

[ Szerkesztve ]

(#3373) Cifu válasza cucu001 (#3372) üzenetére


Cifu
nagyúr

Szvsz a két TV egy kategória többé-kevésbé, tehát ha valaki úgy kérdezi, hogy a kettő közül melyiket válassza TV nézésre / DVD-re, akkor azt mondanám, hogy azt, amelyik szimpatikusabb a számára. Komolyabb difit, vagy ismert hibát nem tudok egyik esetében sem felemlegetni.

Ha megnézted, és tetszett a képe, akkor nem hiszem, hogy rosszul döntöttél volna. ;)

[ Szerkesztve ]

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#3374) cucu001 válasza Cifu (#3373) üzenetére


cucu001
csendes tag

Cifu!
Köszönöm soraid,ha meglesz ígérem írok tapasztalataimról! :K

(#3375) hektor24


hektor24
aktív tag

Jó reggelt mindenkinek!

Szerintetek számítógép és LCD TV összekötéséhez érdemes profi kábelt venni vagy felesleges? 10 méter hosszú kellene és ahogy láttam minőségtől függően elég nagy az árkülönbség, egy profi olyan 20 ezer Ft körül van, míg egy átlagos olyan 5-6 ezer Ft. Samsung LE40N87BD TV-t szeretnék összekötni egy ASUS GeForce EN8600GT HTDI 256MB videókártyával HDMI-HDMI kábellel, videókártyán HDMI-DVI átalakítóval.

Előre is köszi a segítséget!!!!! :R

(#3376) Cifu válasza hektor24 (#3375) üzenetére


Cifu
nagyúr

Nem kell extraszuper kábel.

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#3377) ham_ válasza hektor24 (#3375) üzenetére


ham_
tag

Nekem volt olcsó, 5 ezer ft körüli 10m-es DVI-HDMI kábelem, és jól működött.

(#3378) Joshi válasza hektor24 (#3375) üzenetére


Joshi
titán

Én is össze akarom kötni DVI-HDMI átalakítóval kb 10m kellene. Hol láttál 5-6k-ért? :U
ham_ ha tudsz olcsó helyet kábel ügyben tőled is szívesen veszem a segítséget. :R

ui.: biztosan működni fog ilyen kábellel a PC megjelenítés(LG 32LC41)? :F

[ Szerkesztve ]

(#3379) kz2


kz2
csendes tag

Üdv.
Vásárlás előtt állok és ezt néztem ki PANA TX-26LM70 26-os adott a hely miatt és mert gyerektévé lenne.Ha valakinek van ilyen kérem ossza meg a tapasztalatokat, de általános vélemény is érdekelne, visszaolvasva nem nagyon fényezik a panát tényleg gyenge??
előre is kösz a hozzászolásokat mindenkinek

(#3380) Cifu válasza kz2 (#3379) üzenetére


Cifu
nagyúr

Csak általános véleményt tudok mondani. Azt nem mondanám, hogy a Pana gyenge, de ő is csak egy gyártó, akinek vannak alsó-közép-felső kategóriás modelljei. Az LM a közép-felső kategória, tehát ilyen téren nem rossz választás.

Viszont nem sokkal lejjebb írtam a 26/27" modellekről, ezek figyelembe vételével én mindenképpen javaslom, hogy nézd meg élőben a TV-t vásárlás előtt. Ha tetszik a képe, akkor vedd meg nyugodtan.

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#3381) Cifu válasza Joshi (#3378) üzenetére


Cifu
nagyúr

Biztos működik.

Hogy hol kerül ennyibe, az tényleg érdekes kérdés, mert én is olyan 15e Ft körül szoktam látni...

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#3382) ham_ válasza Joshi (#3378) üzenetére


ham_
tag

Pl. itt [link]

(#3383) gabo75


gabo75
csendes tag

sziasztok!jvc lt-32r70su lcd tévét szeretnék össze kötni a számitogépel/a karim msi nx8800gts/ de azt olvastam h a tévé menüje elszál ha hdmi csatlakozok!ez igaz?meg se probáljam?vagy ez hülyeség?

(#3384) kz2 válasza Cifu (#3380) üzenetére


kz2
csendes tag

Köszio a segítséget, megpróbálom valahol megnézni.Egyébként ez csak kontrasztban tér el a 7-es sorozat kisebb tagjától, vagy tuner képjavító is jobb lehet benne?

(#3385) Genji


Genji
őstag

LG 26LC51 és 41 között mi a különbség?
41 7K val drágább, eladó azt mondja csak design különbség van. Megerősítést várok. Köszi!

a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart

(#3386) Abri


Abri
aktív tag

Más válasz a #3352 -re ????? :U

(#3387) Vergherizoik


Vergherizoik
csendes tag

én itt vettem 10m-est és tökéletessen müködik: [link]
nade: összekötöttem a TV-t és a PC-t HDMI-DVI-vel és valamér amíg a windows el nem indul a képet csak az lcd tv-n jelenítí, ez azér kellemetlen mert Linuxot is használok és ahoz hogy kitudjham választani az oprendszert be kell kapcsolni a TV-t is, nem tudjátok holl lehet azt át álítani hogy a videokártyán a D-sub kimenet legyen az elsődleges már akkor amikor bekapcsolom a PC-t, csak mert windowsba már átallítottam de az meg csak akkor lép életbe ha lindul a vista. A videokártya Inno8600GT a tv meg LE32R82BX
előre is köszi a segítséget

(#3388) #25954560 válasza Genji (#3385) üzenetére


#25954560
törölt tag

(#3389) Genji válasza #25954560 (#3388) üzenetére


Genji
őstag

köszi! bakker pedig mindig keresek, most elmaradt :(

a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart

(#3390) Lacix29 válasza Vergherizoik (#3387) üzenetére


Lacix29
őstag

Azért arra vigyázni kell, hogy Full-HD TV-hez nem biztos hogy jók az olcsó kábelek.
Pl. az a típus amit otthon tudok használni (EDNET) 1360x768-on, nem működött rendesen ennél nagyobb felbontáson. (Valami megjelent nagyobb felbontáson is, de a színek összekeveredtek, sőt csíkossá is vált a kép)

(#3391) hektor24 válasza Joshi (#3378) üzenetére


hektor24
aktív tag

Hali!

Itt 5490 Ft a 10 méteres HDMI-HDMI kábel:
[link]
Az már más kérdés, hogy ez mennyire jó minőség, erre lennék én is kiváncsi, Cifu azt írta, nem kell szuper kábel.

[ Szerkesztve ]

(#3392) vin99 válasza Lacix29 (#3390) üzenetére


vin99
csendes tag

Megvettem a dvi -hdmi kábelt (ednet 2m), bekötöm a hdmi 2esbe(1esbe ua). Just scan bekapcsolva. Megjelenítés tulajdonság lcd monitor 1280x1024 samu m87 1920x1080 (asztal kiterjesztése) és zavarjelesen (pontokkal van tele a kép)+ torzan jelenik meg a monitor képe, szinei a tv-n...

De dvi-vga átalakító + vga-vga kábelen teljesen OK.

Mit rontok el?

(#3393) Lacix29 válasza vin99 (#3392) üzenetére


Lacix29
őstag

Szar az Ednet kábel erre a felbontásra.
Ezt írtam már le itt párszor.
Vidd vissza és vegyél helyette másikat. (Pl. Edigitálnál cseréltük (nem nekem kellett, nekem jó az Ednet az 1366x768-as TV-mhez) le Bandridge márkájúra (igaz az 2x drágább, de legalább jó) )

(#3394) vin99 válasza Lacix29 (#3393) üzenetére


vin99
csendes tag

ez 100%??

Lehet hogy a havernak jó lenne a hd ready-s tv-jéhez?

Vagy alapból xar az ednet kábel?

(#3395) Lacix29 válasza vin99 (#3394) üzenetére


Lacix29
őstag

Nekem tökéletesen megy 1360x768-ban, de ugyanilyen kábel már nem bírt 1280x1024-et. Tehát bizonyos frekvencia felett már nem visz át rendesen.

(#3396) Rick4 válasza Lacix29 (#3395) üzenetére


Rick4
félisten

nem lehet, hogy azzal az 1024 sorral volt a gond? másik kábellel megy az a felbontás?

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#3397) Lacix29 válasza Rick4 (#3396) üzenetére


Lacix29
őstag

Nem az 1024 sorral volt a gond. A probléma egy HDMI kimenetes notebook és egy Samsung 214t monitor összekötésekor jelentkezett. Jobb minőségű kábellal aztán ment az 1600x1200-as felbontás is.

(#3398) eta11 válasza Cifu (#3176) üzenetére


eta11
csendes tag

Öntudatos vásárló voltam, és vittem egy - SD -dvd-t, amit kívülről tudok, a Pana-boltba. Betették egy 37-es plazmába (350 k ) ami egy pana dvd-játszóhoz volt kötve.
Még most is le vagyok döbbenve, milyen elképesztően rossz volt a kép:az emberek arc helyett valami fehéres maszkot viseltek, inkább múmiáknak néztem őket. Akik a háttérben voltak, csak foltokat hordtak fej helyett. S ezt nézhettem akármilyen messziről, félig behunyt szemmel…nem javult meg. Csak ha teljesen becsuktam a szemem, akkor volt elviselhető. A színek feltűnően erősek voltak, foltokban világítottak. A különböző bonyolultabb alakzatok, pl. egy mintás ruhadarab, felismerhetetlenül elformátlanodtak, a pixelek hömpölyögtek

Aztán megnéztem a Pana 200-ezres 26-os és 32-es 100 Hz-es lcd –jén a tévéműsort. Itt is érdekes jelenséget láttam: ahogy az emberek egy stúdióbeszélgetésben elfordították – relatíve lassan! - a fejüket, az az érzésem támadt, hogy az arcuk később megy utána…a pixelek hullámmozgásban követték a fejet, valahogy áramlottak, kavarogtak. Irtó visszataszító látvány! Egyik készülékért se adnék húsz forintot ennek alapján, nem hogy százezreket.

Aztán még aznap megnéztem egy új Samsung 72 cm-es 4:3-as crt-t, s megállapítottam, hogy ennek a színei természetesebbek, nem olyan eltúlzottak, mint a síkképcsöveseké, de azt is láttam, hogy a dvd-imet ez is túlnagyítja: valószínű, többet akar kihozni belőlük, mint ami info bennük van: itt is jelentkezett olyan formátlanodás, tuskósodás, mint a síkképcsöveseken, csak kisebb mértékben: az arcok túl nagyok, és arcvonások helyett mértani alakzatokat és színfoltokat látok, csak ez a hiba nem olyan zavaró mértékű.

Szóval, nekem pár hete még az volt a szándékom, hogy veszek egy tévét, mert a pc-hez kötött Samsung 20 hüvelykes 4:3 monitorom tévé és dvd-képénél szerettem volna jobbat. De a helyzet az, hogy én ezt fél-egy méterről nézem, mert pc, és – most látom csak – remek képe van! Semmiféle olyan hibát, mint fent, soha nem láttam: nincs ilyen utánhúzás, eltúlzott színek, foltosodás, az egész teljesen természetesnek tűnik, határozottan jobbnak látom, még az említett crt tévénél is. Ég és föld.
Hogy lehet ez? Lehet az, hogy az én mezei video-kártyám és a külső házba tett vacak pioneer dvd-íróm jobb képet méretez fel 1400*1050-es alapfelbontású monitoromra, mint a „szuper” tévék, amiket visznek mint a cukrot? Valaki okos ember magyarázza meg, mert én hülye vagyok ehhez, vagy meghülyültem.

(#3399) Rick4 válasza Lacix29 (#3397) üzenetére


Rick4
félisten

jaaaa, értem. ;) érdekes, hogy ez olyan szinten kábelfüggő, hogy van kép- nincs kép... :U

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#3400) IcebirdMK


IcebirdMK
csendes tag

Csak nem akarja az igazat!
Már az furcsa hogy 1360x765 szerepel a felbontások között 768 helyett, és ezt beállítva nem támogatott formátumot ír a TV.
a VGA-nál custom modba beállítva az 1360x768at megjeleníti ugyan de ekkor az élek, keretek villognak ha mozgatom az egeret (flicker).
Egyszer sikerült villogás mentesre hogy rajt volt a régi monitor is clone modba, de azóta megint csak szenvedés, és akkor is széles képernyö modba kellett rakni mert csak startmenü teteje látszott. Philipsnél azt mondták hogy mennie kéne ennek, és megkell akkor nézetni szervizessel. De elötte azé nézzem meg másik PC-vel is.
Most akkor tényleg számít milyen a hdmi/dvi kábel, mert akkor ezt az eshetőséget is figyelembe veszem?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.