Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Irány a 32 bit - játékprogramok 1994-1995-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
domi007
őstag
Fresnel csak azért kell,mert a LED-eknek is van egy sugárzási szöge,párhuzamosítani kell a fényt hogy egyenletesen legyen megvilágítva mindenhol a TFT, bár erre lehet más eszközt is találni.
THX!
DE akkor az lenne a kérdésem(mert én ilyen telhetetlen vagyok):
Az addig OK, hogy egyenletesen kell megvilágítani az LCD-t. Ez természetes. Én azonban, amilyen lencsét, mint fresnel láttam, az rohadt erős nagyító volt. Na mármost, ha a fresnel nagyít, akkor gyűjtőlencse, nem? Ami eléggé inkább egy pontra gyűjti a fényt (mint egy geyszerű nagyító), nem pedig egyirányba rendezi, és egyenletesen világít meg egy nagyobb felületet...
Én egyébként azért ragaszkodom makacsul vmilyen notebook, stb. lcd-hez, mert én minnél inkább valódi projektorra hasonlító kivetítőt építenék. Nos egy olyan proji, amely kb. ingaóra nagyságú és súly, az nem az én műfajom, Ezért mondjuk egy 6-8-10''-es tft a legnafgyobb, amit el tudnék fogadni.
Uccsó, ráadás kérdés:
Van-e vki aki tudna eredeti projektor LCD-hez vezérlőt legyártani(úgy mint noti monitorhoz)? Lehetséges ez egyáltalán? Mer eBay-en lehet kapni eredeti, mondjuk 1024x768-as projektor lcd-t...(amelynek mérete kb. 0,8'' ha jól emlékszem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Philips LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest