- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
Ezeket a fotókat néha elég nehéz kinzéni (pláne ha vki nem tudja hogy mit kéne látnia), ezért érdemes lenne őket feliratozni az olvasók kedvéért (mint pl. én
). Hátulról nézel a leszedett rétegre, és a fényképezőgéphez közelebb van az átlátszó vastag réteg és alatta (a fényképezőgéptől távolabb) van a vékony sötét hártya. Jól látom?
''hiába olvasgattam hónapokon keresztül, hiába kérdezősködtem, minden fele''
Na de... hogy is mondjam, hogy ne kioktatásnak vedd... szóval az van, hogy kicsit visszanézve a fórumban azt lehet leszürni, hogy azt sem tudtad, hogy most a szinszűrő az hol-hogy-minek, meg ált. hogy milyen rétegekból áll a panel, kb hogy működik az egész. Szóval szerintem, mielőtt az ember nekiesik vmi komolyabb projektnek, érdemes némi rálátással rendelkezni az érintett témákra, jelen esetben hogy hogyan épül fel, hogyan működik egy TFT monitor, és nem csak arra a néhány aspektusra koncentrálni, ami a konkrét elvégzendő feladathoz (látszólag) elégséges. OK, ezt azért jó rálátás esetén is könnyű benézni amit te csináltál, nade ha másért nem, hát kiváncsiságból is érdemes jobban megérteni a dolgokat. Már persze annak, aki műszaki területen kíváncsi fajta, így ez perverz örömet okoz neki...dehát a DIY típusú ember általában olyan.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- PlayStation 5
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Mobil flották
- LEGO klub
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest