- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Amazon Kindle JailBreak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
csapos2
addikt
Elsőként, köszönöm neked is a segítséget.
megnézhetnéd, hogy nem-e két rétegből állnak (ploarizáló és rajta antiglare film). És akkor hogy kb milyen vastag az antiglare réteg... lehet hogy vmi tök hártya a polarizálóhoz képest, és akkor az utánad lévők esetleg meg tudnák állapítani, hogy épp mit áltak neki lehúzni.
Miután célirányosan megvizsgáltam a fólia darabokat, megállapítottam, mekkora egy barom, állat vagyok. De, még ezen kívül mást is. Bizony, két réteg fólia van és a külső réteg az antiglare, alatta pedig a polár fólia. Az ok, amiért barom vagyok, az az, hogy hiába olvasgattam hónapokon keresztül, hiába kérdezősködtem, minden fele. Mégis sikerült egy aprócska, ám igencsak fontos műveletről elfeledkeznem.
Mindenhol, ahol az AG réteg eltávolításával foglalkoznak írják, hogy első lépéskén nagyon finom csiszolóval fel kell érdesíteni a fólia felületét. No ezt én, a nagy izgalomban, mivel nem kicsit voltam ideges miközben a vadi új TFT-met téptem szaggattam, szépen elfelejtettem. Így az áztatás során nem tudot a fólia alá bújni a langyos víz. Ennek okán pedig, nem is csoda, hogy csak nagy kínok közepette tudtam leszedni a polárfóliát, amiről, akkor még azt hittem, az az AG.
Csináltam képet, világosan látszik rajta a két réteg. Az antiglare valóban egy hártyának tűnik a polarizáló fólia mellett.
[link] -
csapos2
addikt
Igazából nem látom értelmét a háttérvilágítást megmutatni, mert semmi haszna nem lesz a jövőben, de mivel kérted csináltam egy képet. Rettenet mocsok lett a minősége, talán mert alig van már szufla az aksikaban.
[link]
Semmi különöset nem lehet látni, legalábbis én nem látok, olyan, mintha egy fehér papír lenne, gondolom mögötte van valami fényforrás.
Jobban nem fogom szétszedni, hátha el tudnám adni.
- A sor tappancsok a panel odalán azok milyen úton kaptak jelet, vagy hogyvanez
Erről még annyi fogalmam sincs, mint a háttérviliről, de talán majd neduddki tud valamit mondani, ha erre jár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 4G
- Sorozatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Autós kamerák
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest