- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grabovsky2
tag
válasz
JohnyDeMarco #3764 üzenetére
Szia, sziasztok!
Válaszok szépen sorban:
-Igen 7" -os lcd -ből építettem. Pontos adatokat nem tudok mondani mert a gyártó már régen befejezte a gyártását és nem közöl adatokat a weblapján.
- Bárkit is óva intek az allinboxos és egyéb ilyen kiszámolós oldaltól. Több okból is.
-1- A valós beállítások "szemre" jobb eredményeket tudsz elérni.
-2- Ha szétszeded a fresneled és felcsavarozod óhatatlanul is megfeszül, megváltozik az íve, persze ha nem hajlított és rendelted külföldről és teljesen sík akkor ez nem áll fenn. De eltolódik a fókuszpontja....
-3- A fresnel egy folár típusú írásvetítőből származik, így a fókuszpontok ismertek. (igaz ingyé volt, de karcos a kicsike
és álló képeknél sajna látszik)
-4- Adatok:
fresnel szendzsó: fény forrás felé eső fresnel és lcd táv 5mm. Lcd és optika felé eső fresnel 18mm ( így nekem nem látszik a fresnel körkörös vonalai).Optika és fresnel távolsága az optika gyűjtő lencséjének a közép vonaláig változtatható (csavaros menet, az optikát forgatva), de ahogy lemértem ez nálam 281-280 mm, de szerintem ez a vetítő optikától is függ, sajna az enyémen nincs feltüntetve a fókusz pont, Zeis-ék lehagyták..
A fényforrás és a fresnel távolsága még változni fog, jelenleg 500 mm, ami a kondenzátor lencsének köszönhető, mivel 60 fokban szórja a fényt. Ebben az esetben a legjobb fényerő és az egyenletes megvilágítás volt a cél. Egyébként egy film vetítő optika része volt, nagyon profi kis cucc, de nem ide való.
Kb enyi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Okos Otthon / Smart Home
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3291
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest