- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnyDeMarco
csendes tag
válasz
Grabovsky2 #3759 üzenetére
Helló,
igen jól néz ki a cucc, gratulálok. Tényleg igényes munka. Ha már ilyen jól állsz, és éppen említetted hogy belőtted a távokat, mondasz pár szót róluk? Ha jól sejtem 7"-es kijelzővel épült, nekem is pont azzal készül és jó lenne tudni neked mik jöttek ki. Esetleg a kalkulátorral utánnaszámoltál? Mik az értékek? Mik a távolságok? Milyen a fresnel? Stb...
Tegnap este még beletoltam a cipősdoboz-prototípusba a Power LED-et, meggyőző a cucc. Fresnel nélkül persze középen világos, a széleken sötét, de próbaképpen betoltam a fény és az LCD közé egy tejfehér fóliát, sokat javult a kép, persze a fényerő rovására. A többi teszt és állítgatás ma este, de most munkanap...
J.
szerk.: nézve a képeket a tiéfről, furcsa hogy messze van a fényforrás a szendvicstől. Nekem 180-as fresnel-re az alábbit adta:
Új hozzászólás Aktív témák
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (Lefogató hiányos+sufni tuningra csakis) INGYEN FOXPOST
- EVGA 850 G2 Moduláris tápegység
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG Ryujin III 360 ARGB (Micro hibás) INGYEN FOXPOST
- ASUS TUF Gaming TF120 120mm ARGB INGYEN FOXPOST
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest