Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mattuatane

csendes tag

szevasztok, muszáj voltam hozzászólni a témához
    1tipikusan magyar dolog elméleti fejtegetésekbe bocsájtkozni, ismeretlen területeken. Lehet hogy kétszázsokadik hozzászóló vagyok, de
    Ugylátszik az elso, aki épitet már projit
    SK, sikeresen, sot nagyon sikeresen. Az érdem persze nem az enyém, hanem az alakatrészek gyártóié, ugyanis az összeépítés háttere, elve és gyakorlata nem bonyolultabb mint 12 évesen techniclegózni.

A legfontosabbak:
    01 az internet tele van a témában igen tapasztalt emberekkel, fényképeikkel, filmjeikkel leírásaikkal, találgatni tehát nem kell
    02 mint feljebb írtam a megfelelõ alkatrészek beszerzése a fõ kérdés, ezekbõl ami itthon egyáltalán kapható, az drága, és van ami egyáltalán nem kapható(szerencsére külföldrõl megrendelhetõ). ismétlem
    a megfelelõ alkatrész kulcsfontosságú
    szintén tele a net ''alternatív'' alkatrészes diy projectorokkal, az általuk vetített kép magáért beszél, aki egy ilyen végeredménybe fektet 50-100e ftot az háborodott. ( apropo van egy döglött patkányom 1 milláért kell?).
    03Megfelelõ alkatrészekbõl, viszont tapasztalatom szerint is TÖKÉLETES , minden igényt kielégítõ kép nyerhetõ, mégpedig igen költséghatékonyan. Mikor az enyém kész lett természetesen azonnal elballagtam egy profi projectorokat árusító cég überprofi vetitõtermébe, és megnéztem õt mit adnak. Nagyon jót adnak, de semmivel nem jobbat, és egy gyári projektorba 70 ropi egy új égõ, átlagos használat mellett évente csere. Ez nem véletlen, mert ( ezt a bemutatóteremben is elismerték) izzócsere helyett inkább modernebb projit vesznek, tehát a bolti projektor a sokpénzû ostobák sportja. Érdemes belegondolni hogy a három éve egymillióért vett plazmatévé a mostaniakhoz képest tízszer roszabb, és a maiak harmadárúak.

Tehát barátaim, építsetek projektort, de csak jó ( nem feltétlenül drága) elemekbõl, mert érdemes. ha teljesen széthajtod és utána kidobod a kukába, kb 5ft lesz egy vetitett óra. Ezek szerint 10Ft ért megnézheted azt a filmet amit dvd-n 200 szor ennyiért veszel meg, tehát a ft/élmény paraméter nagyon jó.
    Nem kenyerem az észosztás, de ha vkinek igénye van rá itt, szívesen leírom hogy hol hogyan és milyen alkatrészeket érdemes/nem érdemes venni kis hazánkban, illetve mik a legnagyobb( utólag persze bárkinek evidens) buktatói a dolognak( ft-minőség)
    mindenkinek kellemes ünnepeket, ne egyetek sok szaloncukrot, mert kilyukad a fogatok.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák