Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
mufi
senior tag
válasz
Brago Hott #4035 üzenetére
Ja igen meg 400-500 ezer utan 😂
-
gabamanci
újonc
válasz
Brago Hott #4025 üzenetére
Na, akkor ez lesz a megoldás?
Hiába volt, hogy jól láttál, ezek szerint nem az állandósult... Hmmm, nem az ideális út, de legalább van egy új lehetőség az éleslátásra. Be positive! -
andrisss8
csendes tag
válasz
Brago Hott #4025 üzenetére
Remélhetőleg az majd megoldja. Hajrá, drukkolok!
-
gabamanci
újonc
válasz
Brago Hott #3959 üzenetére
Ami biztató, hogy volt, hogy teljesen élesen láttál...
-
hdekakas
senior tag
válasz
Brago Hott #3955 üzenetére
Szia!
Ez nem semmi! 35%-os a szemed a műtét után?
Nem olvastam még ilyenről, pedig sok hsz-t és topikot végignéztem már.
Egy kérdés: És lencsével jelenleg tudják korrigálni jóra?!
Mert nekem meg az a helyzet, hogy 80%-os lett a jobb szemem, de az Isten lencséjével se lesz jobb... Pedig előtte 150% volt lencsével. Novemberben megyek 1 éves kontrollra, és akkor mondták, hogy teljes kivizsgálás lesz mint a műtét előtt volt, hogy meglássa, mitől van ez, s utána megmondja, lehetne-e javítani egy újabb korrekcióval. -
andrisss8
csendes tag
válasz
Brago Hott #3942 üzenetére
Most azt mondod, hogy fájdalmasan lassan, de javul a helyzet, egy év múlva meg valószínűleg már nem is fogsz rá emlékezni. Száraz a szemed, segíts rajta és jó lesz ez!
-
HS 2142
őstag
válasz
Brago Hott #3942 üzenetére
Erős szemszárazság esetén kipróbálhatod a szemgéleket is (pl.: Corneregel, Vidisic), vény nélkül kaphatóak, érdemes lehet utánaolvasni. Leginkább közvetlenül lefekvés előtt érdemes használni, amikor már amúgy sem nyitod ki a szemed, de ha szükséges, lehet nap közben is, még a szemcseppek előtt 30-60 perccel. (De mivel ezeknek a készítményeknek nagyobb a sűrűsége a szemcseppeknél, pár percig nem fogsz 100%-osan tisztán látni.)
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
Brago Hott #3931 üzenetére
Ha utána javul és a szabadban nem lassabban jön elő, az is a száradásra utal.
Bent jellemzően légkondi -> szárazabb levegő
Bent jellemzően gép/telefon ->ritkább pislogás ->szintén jobban kiszáradNagyon tipikus szemszárazság tünet mindegyik.
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
Brago Hott #3929 üzenetére
A leírásod alapján szárazabb a szemed az átlagnál. Főleg, ha annyira, hogy éjjel felébredtél rá!
Használsz műkönnyet? Mennyire gyakran csepegtetsz? Milyen bázisú? Utána javul valamennyit?
Légkondiban és valamire hosszan koncentrálva (monitor, könyv) gyorsabban szárad. -
CyberPunk666
senior tag
válasz
Brago Hott #3926 üzenetére
Nekem ez 2 dolognak tűnik:
1, tanul a szemed és az új állapot miatt nagyon fárad.
2, nagyon száraz a szemed és iprai mennyiségű műkönnyet kellene használnodműkönny:
Nekem mindenki másmilyet javasolt, nem működtek.
Az elvileg legjobb sem. Aztán begurultam, bementem vettem 5 félét és a szerintük leggagyibb volt az egyetlen, ami bevált. Azóta is azt használom. (víz bázisú pedig mindenki az olajosakat ajánlgatta) -
andrisss8
csendes tag
válasz
Brago Hott #3926 üzenetére
Nem vagyok szakértő, de az itt leírtakból azt látom, hogy ez idővel javulni fog, mivel a pihent állapotban jó az helyzet. Most a tobradex még szárítja a szemet, hiába csepegtetsz. Ha elhagyod, jobb lesz, hidd el. A műkönnyeket pedig érdemes cserélgetni majd, mert az is számít. Kb. minden harmadik emberke erről számol be... Amúgy az ígéreteknél szerintem hozzá kéne tenniük, hogy leginkább 20-30 éves kor között működik inkább "a tökéletes szem másnapra" projekt
.
-
andrisss8
csendes tag
válasz
Brago Hott #3924 üzenetére
Azt megkérdezhetem, hogy hány éves vagy és hogy mekkora dioptria, meg cilinder volt? Nekem is Visumax volt és minden klappolt, ahogy ígérték és pár nap múlva már tisztán láttam. Ez azóta is így van. Hány kontrollon voltál eddig és ott mit mondtak?
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest