Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3924) Brago Hott


Brago Hott
újonc

Sziasztok!
Egy hete voltam Visumax HD-n a Focusmednél, rövidlátással. Sajnos az itt sokak által leírt fantasztikus élmény nálam kimaradt, kissé irigykedve olvasom, hogy már este nektek minden oké, pár nap múlva vezettetek, stb.
Nekem reggel ébredés után nagyjából az első Tobradex csepegtetésig éles a kép. Az élességet úgy tíz méteren belül kell érteni. Ha kinézek az ablakon, akkor jó fényviszonyok mellett, erősen hunyorogva egy-egy pillanatra sikerül távolabbi dolgokat is tisztán látni.
Nap közben a látótávolság fokozatosan csökken, a nap végén már tiszta homály minden, max kartávolságra látok tisztán. Már reggeltől kezdve sok múlik a fényviszonyokon, csak erős fényben látok és minden ami nem kap direkt fênyt az homályos marad.
Holnap lesz az egy hetes kontroll.
Egyelőre nagyon csalódott vagyok. Azért választottam a Visumaxot, mert gyors eredményt ígért, ehhez képest egy hete semmi érdemi javulás. Távolra látás híján vezetni nem tudok, így dolgozni sem, illetve mivel olyan helyen élek, ahol kocsi nélkül lépni sem lehet, eléggé meg vagyok lőve.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.