Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlasH-BacK
senior tag
Jaja, az már elfogadhatóbb ár lenne sztem, meg ha jól tudom nagyjából versenyképes is. Még utána nézek más szolgáltatóknál is.
Asztán mondom, most már kéne nézni egy estét, amikor sokan ráérünk, és mondjuk épp szar meccs lesz a tv-ben, ami senkit nem érdekel(még Z-t se
), és akkor összegyűlhetnénk ventrin. Részemről szerda-csüt-péntek jó is lenne, meg tán vasárnap is. Aztán felmegyünk sajátra vagy ahova kedvünk tartja játszogatni, esetleg egy laza war is beleférne szerintem. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), és akkor összegyűlhetnénk ventrin. Részemről szerda-csüt-péntek jó is lenne, meg tán vasárnap is. Aztán felmegyünk sajátra vagy ahova kedvünk tartja játszogatni, esetleg egy laza war is beleférne szerintem.