Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: frenda dsttöytoi
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
Topikgazda
En a konyha-nappali atjarot nemigen ertem igy, hogy van etkezo a konyhaban. Plane dupla ajto, ami miatt nagy ter valik kozlekedove, csak egy soros konyha fer el az L alak helyett, a huto meg a kamraajto meg egymast verdesik (ott hiaba elvileg 60, gyakorlatilag tobb hely kell). A sarokban tuzhely nagyon nem nyero, foleg jobbkezesnek (hirtelen levenni labost kene jobbra tovabbi hely). Es ha tervezni kene, az ablakfeluelt is tobb lenne nalam... (a panelban pont ilyen 3.5x6.1 koruli nappalink volt, na ott viszont a rovid oldal szinte vegig ablak volt, 2db 150x150 talan). Tudom, ez nem kivansagmusor, kulonben is van villanykapcsolo.
De egyebkent egesz jo.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest