- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
wowaccount #22300 üzenetére
Nem tudom a szigetelt/szigeteletlen között mekkora a különbség. Annyit tudok, hogy van ismerős aki elég hidegben (20-21 fok, nekünk az hideg) szeret aludni, de a szigeteletlen lakásában a fal belső oldalára tett szigetelés, mert fázott. Az ablakok ki voltak cserélve.
Nálunk 24 fok van, de mi fagyos szentek vagyunk nagyon, ennyi minimum kell, hogy jól érezzem magam. Én amúgy is az az ember vagyok, hogy amíg kint nincs 30 fokos nyár, addig nem élet az élet.
Nálunk 68 nm-en alattunk és felettünk fűtenek, illetve egyetlen közös falunk van a szomszéddal, a másik 3 az külső fal. Így maga a fűtés melegvíz nélkül a fűtési szezonban 26e Ft, szezonon kívül 5ezer ft körül lesz, 12 hónapra leosztva 17e Ft a fűtés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- BMW topik
- One mobilszolgáltatások
- Politikai mémek
- Filmvilág
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest