- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vismajor01
addikt
válasz
Qtya123 #22223 üzenetére
Jaja. Ráadásul én emellett azt is írtam h ha akarnám őket alkalmazni akkor azt irom ki illetve már hívtam volna őket. Leszartak nagy ívben
Mondom tud olvasni?? Hát tud de higyjem el mindenki kiirja és ez a munkája...mondom akkor ha nincs parkoló hely akkor a kapubeallojaban is megallhatok es amikor o jon pampogni.
Emellett lehet utalat vezerelt de siman levezettem neki h a munkajanak a vilagon semmi ertelme sincs egy olyan embernek aki azt adja el amiben lakik (tehat tud latogatokat fogadni) illetve nem különleges lakás (nagyon drága vagy hülye helyen van etc).
Ráadásul nekem annyi igényem van h valaki vegye meg akinek pénze van, de ennyi. A vevőnek meg ugye 200 különféle igénye lehet, és mégis én fizetek a szolgáltatásert? Ráadásul ha vevőkent mennek akkor én fizetnek nagyon szívesen ha cserébe megkeresi amit keresek helyettem, de annyit tesz h kinyomtad 3 oldalt azokról ami az o ceguknel van és kész, ennyi.
Különben munka és család mellett szívesen adnék egy milliót annak aki konkrétan keres nekem tehát maganembertol, más cégektől facebookrol akarhonnan. És akkor én vevokent fizetnek ugye. Szal számomra az egész szakma hátrafelé megy
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fujifilm X
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Futás, futópályák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- Samsung Z Fold 7 / Flip 7 - Bontatlan - 3 év gari
- MacBook Air 15" M2 2023 - 24GB RAM / 512GB SSD - SK bill 100% akku
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak