- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
Jaja, eleg szerencsetlen helyzet volt. En a kommunikaciot hianyolom a tortenetbol, semmilyen felvilagositast nem tudtam szerezni azzal kapcsolatban, hogy egyaltalan tortenik e valami. Na mindegy, lenyeg hogy megoldodni latszik, es talan kozvetit nemi remenyt azoknak, akik szinten beragadtak valamivel.
Nem maxoltuk ki a tamogatast, nem haltunk volna ehen nelkule, de azert jobb ez igy.
-
DNReNTi
őstag
Nekem nincs is direkt kontaktom az ugyintezohoz, csak a kozponti szamot tudtam hivni, meg a kozponti email cim... Kivancsi vagyok mi lesz belole.
"igen, most rámentek erre, ahogy más is irta, hogy el is utasitják, ha nem jó valami."
Gondolom jott fentrol az utasitas, hogy fogyik a penz, ideje fekezni a bulit. -
DNReNTi
őstag
válasz
Bikkrom #4202 üzenetére
Zsir, koszi!
Kozben annyi van, hogy mind emailben, mind postai uton beadtam egy kerelmet a MAK fele, hogy a hibasan bekuldott lakcimkartyakat hianypotlas kereteben cserelhessem a megfeleloekre - erre megkaptam a kb "automatikus" valaszt, hogy tovabbitjak az ugyintezo fele. Meglatjuk.
-
DNReNTi
őstag
Sziasztok,
Megkaptam az OFT palyazatra a hatarozatot - elutasitva.
Az oka abszolut banalis, veletlenul ket regi lakcimkartyat kuldtem be csatolmanykent. Termeszetesen rendelkeznek a csaladtagok a megfelelo dokumentumokkal... Nem kaptam semmilyen felszolitast, felhivast azzal kapcsolatban, hogy adjak be hianypotlast, sem emailben sem telefonon nem keresett senki. A hatarozat ugy szol, hogy ezzel az ugy le van zarva, keretik tudomasul venni.
Felhivtam a MAK-ot, ahol kedvesen elmondtak, hogy futhatok meg egy kort a megadott kozponti email cimen, de ne fuzzek hozza sok remenyt, mert a MAK kommunikacioja az, hogy a palyazat lezarult, es ha valami nem tetszik akkor polgari peres eljarasban lehet kijarni az igazunkat.
Kerdesem az lenne, hogy mas is jart e ilyen - vagy hasonlo - cipoben, es mire lehet szamitani? Erdemes egyaltalan azonnal ugyvedet keresni, mi az atfutasa egy ilyen eljarasnak, mik az eselyek?
Koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyaralás topik
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külpolitika
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest