Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Acheron

őstag

válasz tothbe #4200 üzenetére

Köszönöm a visszajelzésed.
    Új számlát kérni nem tudok, illetve új szerződés sem játszik - a napelemes rendszer teljesítménye adott, azon változtatni nem tudok, a kivitelezés bekerülési költsége is adott.
    Minden módosítás utólagos manipuláció - itt a legtisztább az lenne, ha a visszaigényelt összegből ki tudnám venni a második - kiegészítő szerződést és annak a számláját.
    Sajnos nem oszt - nem szoroz, olyan kis összeg az egészhez viszonyítva, de ezen most elmehet az egész pályázat, ha nem jól kezelem le.
    Merthogy a szöveg az így szól:
    "
    Tájékoztatom továbbá, hogy amennyiben a hiánypótlási felhívást a megjelölt határidő
    alatt nem teljesíti, kérelmét a Magyar Államkincstár a rendelkezésére álló adatok
    alapján bírálja el. Amennyiben a jelen hiánypótlási felhívást nem megfelelően teljesíti,
    kérelmét a Magyar Államkincstár elutasítja.
    "
    Magyarán ha rosszul adom be, akkor bukom a teljes összeget...
    #4201p.t.r: Köszönöm a tenácsod! Próbáltam hívni, de az ügyiraton szereplő számra folyamatosan az "A hívott szám pillanatnyilag nem kapcsolható" választ kapom, holott az is fel van tüntetve, hogy 13:00 - 15:30 között kereshetők az ügyintézők H - Cs.
    Mindenesetre rájuk írtam a megadott E-mail elérhetőségen, leírtam a problémát, kértem a véleményük a szabályos eljárásról. Titkolnivalóm nincs, azt is látják, hogy azzal azt egy plusz számlával nem nyerészkedni akartam, mert bőven megvan a nélkül is a 3 - 3 milliós kifizetés részemről. Én vagyok naiv, de valójában nekem is csak most világosodott meg, miért is két számlát adott a kivitelező. Mondjuk azt igazán mondhatták volna, hogy csak az egyiket adjam be...

Új hozzászólás Aktív témák