- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
teleahocipöm
senior tag
-
gurabli
őstag
-
HUNRookie
csendes tag
-
koti
tag
-
koti
tag
Köszi a támogató javaslatot. Én is így értelmeztem.
Még megkérdezném, hogy összeálltak a vállalkozási szerződések és számlák. Ahol én szereztem be az anyagot pl: tetőfelújítás akkor ott a vállalkozói szerződés nem fog anyagdíjat tartalmazni? Én pedig csak mellékelem az anyagszámlákat? A végén mindent aláírok beszkennelek és pdf-é alakítok és feltöltöm a kérelemmel együtt? Jó így? Köszi újra a segítségedet. -
Ereshkigal
őstag
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
-
bigdady
nagyúr
-
embe
nagyúr
Lehet Te nem kaptál olyan jó tanácsokat mint én.
De remélem ez már sikerül nektek!ZS3NI: Nekem Baranya Megyei Kormányhivataltól jött a határozat. Havernak is ott folyt le az eljárás. Neki is hamar ment. Azt mondják nagyon nem mindegy melyik megyéhez kerül, mert nem a saját megyédben történik az elbírálás.
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
Ok. Megvan a hiba oka. Nem minősítettem be a számlákat, hogy munkadíj, vagy anyagdíj.
A feleségem laptopján csinálom, és a kijelzője csak hd felbontású.
Így az utolsó oszlop llemaradt.
Na most nekem itt jön a nyűg: Van két olyan számla, ami tartalmazza az anyagköltséget és a munkadíjat is. Na ezt hogy kell beminősíteni? -
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
-
stickermajom
addikt
-
embe
nagyúr
-
vince
őstag
-
vince
őstag
-
KoVee84
senior tag
-
molnarpeter
nagyúr
-
molnarpeter
nagyúr
*1/4 és 3/4

Ha teljesen kimeríted a keretet, 6-ból 3 millió jár vissza, legnagyobb munkadíj és anyag költség eltérés esetén 1,5 egyik és 4,5 másik számla típusból (szumma 6, fele 3, kész). Ha a kisebbik tétel ennél alacsonyabb, pl 1 és 5 eloszlásban lett elköltve a 6 millió, akkor az 1 határozza meg a plafont, pontosabban a munkadíjból és anyagköltségből is 1-1M jár vissza (össz 2M). -
Vismajor01
addikt
Én azt találtam, hogy a maximálisan visszaigényelhető összeg az 3M forint, és ennek az aránya fele munkadij fele anyagnak kell lennie. Azon felül viszont tök mindegy.
7.§ 3: támogatás összegében az anyagköltség, illetve a vállalkozói díj 50-50%-os arányban szerepelhet.
Ezek szerint a lenti verziók mindegyikével kimaxolható a támogatás
1,5 M Ft anyag számla + 4,5 M Ft munkadíj számla = 3 M Ft támogatás
1,5 M Ft munkadíj számla + 4,5 M Ft anyag számla = 3 M Ft támogatás
3 M Ft munkadíj számla + 3 M Ft anyag számla = 3 M Ft támogatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Formula-1
- Ingatlanos topic!
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Notebook hibák
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- További aktív témák...
- Apple iPad 10. Generáció / Wi-fi / 64GB / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Audi A6 C5 Multimedia - 1/32GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De remélem ez már sikerül nektek!
Így az utolsó oszlop llemaradt.