Hirdetés

2024. június 28., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#36938) Alusky válasza Manduia (#36937) üzenetére


Alusky
aktív tag

Valószínű lesz majd a távoli jövőben, de egyhamar nem reménykednék benne, főleg azért sem mert annyira nem rossz a kutyatartási morál ami sürgetné ezt. Amik fel vannak általában sorolva, mint "probléma" mindenhol jelen vannak, ebből a szempontból nem vagyunk kirívóak.
Nagy megváltást egyébként sem érdemes fűzni egy kutyatartási vizsgához, mert nagyon alacsonyan lesz a mércéje az borítékolható. Azon meg nem fognak görcsölni, hogy többszintes, különvizsgás, átgondolt rendszert megcsináljanak amivel tényleg az adott kutyatartó képességeihez igazodna a kutyatartás is.

Egyébként meg törvényeink vannak, nem is annyira rosszak és be is tartják őket, inkább az a gond, hogy egy ilyen idióta mikor elengedi a kutyáját max 1 ember jelenti fel vagy annyi se a 30 helyett, így nem is nagyon kezdenek mit vele. A másik 29 inkább elmegy másfele sétáltatni... Akkor meg min csodálkoznak.
Ha összeáll elég ember és csoportos feljelentést tesz, videókkal is, akkor már le fogják rendezni. A két kutyát meg is öltek eset az garantáltan nem lett feljelentve, így csinálni se tudnak vele semmit értelem szerűen.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.