Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Napkollektor - csak úgy
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Idiofil #13732 üzenetére
Persze, ebben teljesen igazad van. Az ivartalanításos dolgot két részre kell szerintem bontani:
1. A Ti érdeketek. A kutya ne legyen beteg, mert ez mindkettőtöknek jó. Ha eddig nem beteg (és tök mind1, hogy mennyi idős), akkor sohasem késő, és örülni kell neki, hogy eddig megúsztátok. Persze lehet, hogy sohasem lesz baja, de ha baja lesz, nagyon sokan az ivartalanítás többszörösét is kifizetnék, csak, hogy vissza tudják csinálni...
2. A felelős állattartás. Nem véletlenül vannak tele a menhelyek kutyákkal. Mert persze sok a "köcsög", aki kidobja a kutyát az utcára, de ezeknek a kutyáknak egy jelentős része már "kisebb szorzóval indult" az életben, amikor a szomszéd Juli néni tacsiját felcsinálta Béla bácsi labradorja, és ugye a 8 kölyöknek gazda kell, tukmáljuk már rá mindenkire, meg osszuk meg FB-n...így kezdődnek a kidobott kutyák sorsai. Véleményem szerint (semmi alapja nincsen, én így gondolom) a kidobott kutyák közül jóval kisebb azoknak a száma, akiket a volt gazdájuk gondosan kiválasztott egy tenyésztőtől, leszurkolta értük a vételárat...stb...stb, és nem csak átmentek a szomszédba, mert ott született 8 kiskutya a gyerek meg már úgyis nyavajog, ez meg ingyen van legalább...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest