Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
opeter87
senior tag
válasz
FehérHolló #11227 üzenetére
Szia!
Nekem goldenem van (már 2 éves lassan/most is itt böködi a kezemet miközben írok).
Én ilyen alomból nem választanék kutyát. Mert:"Fiatal az anyuci, nem gondozta a kölyköket. Négyet holtan talált a gazdi, az ötödik meg 3 nappal később került elő"
Hol volt a kutya gazdája, mikor születtek a picik?
"Ha nem goldi az apa, akkor ugye nem valószínű túl sok genetikai betegség?"
Egyébként meg pont a német juhásznak van köztudott genetikai betegsége. A goldennek meg nem nagyon.
Én onnan választanék goldent, ahonnan pl ez enyém is van. Azaz olyan családtól/háztól ahol van egy vagy két golden és születtek kiskutyák.
Ismerősnél 6hete így születtek kisgoldik összesen 5 (1sajnos születéskor elpusztult) és kb. 1hét alatt elvitték/lefoglalták az összeset.
A szőrszínről:
Az enyém apja és anya olyan hófehér volt, hogy az nem igaz, ehhez képest az enyém meg nagyon-nagyon aranybarna, de sehol egy fehér folt
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest