Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:49:35

LOGOUT.hu

Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5178) King Unique válasza pinnacle (#5177) üzenetére


King Unique
titán

Nem feltétlen, illetve USB-s külső házaknál sem minden esetben. Az előző válaszban, az abban linkelt hozzászólásban részletezve van az oka.

Ha elromlik a külső ház, akkor egy ugyanolyat beszerezve elvileg újra hozzáférhető lesz jelen esetben a 3 TB-os, GPT-re inicializált HDD tartalma USB-n. Sőt, magad is azt írtad nemrég, hogy a 2 Swift Case között gond nélkül lehet cserélgetni. Vagy másik megoldás az eredetivel megegyező szektorméretet stb. használó külső ház beszerzése, vagy a firmware módosítása. Viszont az előbbi sok esetben lutri, mivel erre vonatkozó adatokat jellemzően nem közölnek a gyártók. Az utóbbi pedig kockázatos, valamint ahhoz megfelelő firmware-t is kell találni, plusz nyilván olyan külső házra van ehhez szükség, amelyiknél megoldható.

Egyébként meg alap, hogy eleve több helyre kell menteni a fontos adatokat. Ez esetben nyilván nem lesz akkora gond, ha egy másik külső házban USB-n, vagy a gépbe téve SATA-n nem lehet közvetlenül hozzáférni a HDD tartalmához, mivel az adatok 1:1-ben ott lesznek más tárolókon is.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.