Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• -Skylake-

addikt

válasz Occon adom #96730 üzenetére

"Tenni kéne ez ellen hiába a csomagkövetések, ha itt tojik rá a felelős.
    Tenni kéne, nem csak sírni!"

Ejha, egy igazi SJW.

Pontosan mit gondolsz a "tenni alatt" ? Elmondjam neked mi a nagy magyar valóság ?

Decemberben ellopták egy USA csomagom , mert K-vitamin volt benne és gondolom a majomgyerek olvasta neten, hogy akkor majd nem leszel koronás. Akkora zsenik, hogy AZ UTÁN lopták el, hogy kihozták róla az értesítőt. Tehát volt egy postai értesítőm, rajta a csomaggal névvel mindennel, csak épp a posta "nem találja" a csomagot. Párszor jártam benn náluk meg lement pár telefon, de hát szegények bárhogy keresték, elvitte a fogtündér. Mondtam nekik hogy a kurva anyátokkal szórakozzatok , hivatalos panasztétel stb.

Tudod mi volt a posta hivatalos válasza ? Az, hogy a postai értesítő semmiféle bizonyító értékkel nem bír, arra bármit rá lehet írni (remélem ezt most érted) , ők nem látják hogy lenne a nevemen bármilyen küldemény , szóval részükről az ügy lezárva. Na most túl azon, hogy nem fogok több százezret ügyvédre / perköltségre kifizetni, hogy kártérítsenek egy 15ezer forintos csomagot , kíváncsi vagyok, hogy ha én is ekkora szabadságharcos lehetnék mint Te , akkor mi lenne itt a jó lépés ?

Új hozzászólás Aktív témák