-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
Hali! Rendeltem aliexpressről. Nem jött meg. tracking Olybá tűnik visszafordult. Meg ahogy látom eleve Spanyolországba ment...valami oknál fogva. Indítottam egy dispute-ot. Ez volt rá a válasza....nem teljesen világos: "Parcel arrived in your country, there is no link to you, so back to China, again sent to your country". Elküldte mégegyszer? 4 nap múlva lejár a buyer protection. Tehetek valamit? Vagy várjak
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
El_Diablo
tag
Látom már quadkoptereket is kiszedik. Éppen kérdezni szerettem volna, hogy a játékokkal foglalkoznak-e? Bár amit én néztem csak egy makett (1:16), de elég speciális és a faládája miatt cirka 10 kg. Gondolom erre már rákérdeznek, hogy ugyan mennyi az annyi...
-
vadkörte
addikt
válasz tozo86 #31894 üzenetére
Valószínűleg még csak lefoglalták a TN-t, de még nem adták át a logisztikai cégnek. Ha 1-1,5 hét után sem él még a szám, rákérdeznék a helyedben Mini-nél.
De mint írtam én ~3 nap után kaptam TN-t, ami ~5 nap után élt. Újabb két nap, míg átvitték Szingapúrba, ott dekkolt vagy 10 napot, majd 2 nap alatt Budapestre ért ahol a vámeljárással együtt 9 napot töltött.
SZUM: a rendeléstől számított 26 nap után az asztalomon figyelt a doboz.[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
tozo86
tag
válasz aytukabozs #31892 üzenetére
Probaltam minideal oldalarol es singpost.com-on is rakeresni, de akkor meg nem kezdek el aggodni koszi a valaszokat.
`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•´¯`•.¸ ><((((º>
-
vadkörte
addikt
válasz tozo86 #31891 üzenetére
A Mini-s TN általában 3-5 nap mire él, de az, hogy mikor indul útnak erősen változó. Az én telefonom kb 7 nap után hagyta el Kínát, majd 10 napig pihent Szingapúrban. Végül 26 nap után kaptam kézhez.
A mostani quadcopterem március 31-én rendeltem. Már 15-e óta ződikééknél van. Ma küldtem el a vámoláshoz szükséges adatokat. Jövő héten szerintem megkapom.
Üdv. V. Körte
-
tozo86
tag
Sziasztok! Rendeltem minidealrol telefont, sg posttal szallitjak, kaptam mar tracking numbert is. Jelenleg ha rakeresek, nincs info a szallitasrol. Hany nap mulva szokott ez beindulni?
Koszi`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•´¯`•.¸ ><((((º>
-
hevizms
addikt
Megjött tegnap az antelife-ról az SE postás csomagom,03.22-én rendeltem.
Akku volt benne.
25 nap a rendeléstől. -
vadkörte
addikt
válasz Graphics #31887 üzenetére
Egy kis pitsafüst kamerát a hasa alatt.
Gondoltam ez is elég, hogy kipróbáljam érdekel-e. Ha igen és lesz $ az amúgy sem gazdaságosságáról híres másik hobbim - fotózás - mellett, akkor építek egy kicsit komolyabbat. Persze darabokban, alaktrészenként megrendelve, szigorúan Kinából
Nagyobb teljesítménnyel, nagyobb méretben több kamerával, gimbal fejjel, stb...Üdv. V. Körte
-
vadkörte
addikt
válasz vadkörte #31794 üzenetére
Adatbekérés és betárolás... b+
Na mindegy. PDF-eket megkapták, ha lesz valami hiszti, majd szólnak.Ha Isten és a NAV is úgy akarja a jövő héten már röpködhetek egy ilyennel.
[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
sirkope
tag
Jahuuuuuuuu
DHL track
Status from Fri, 18.04.2014 07:50
The shipment has left the import parcel center in the destination country.
Next step The shipment is being transported to the delivery depot.Detailed progress of your shipment
Date/time City Status
Wed, 16.04.2014 13:51 h -- The shipment has arrived in the destination country
Wed, 16.04.2014 13:56 h -- Shipment is prepared for customs clearance in country of destination
Fri, 18.04.2014 07:50 h -- The shipment has left the import parcel center in the destination country. -
sug3r
csendes tag
válasz maj-viktor #31858 üzenetére
Trackitonline:
26.02.2014 21:00 Data about your parcel registered 0.656
02.03.2014 21:37 Electronic notification of shipment 0.656
04.03.2014 21:00 Order dispatched 0.656
05.03.2014 05:00 Left postal office 0.656
24.03.2014 05:55 Local mail tracking 0.65617track:
2014-03-24 18:55, Local mail tracking
2014-03-05 18:00, Order departed on flight from origin
2014-03-05 10:00, Order dispatched
2014-02-27 10:00, Order Shipment recordedPosta.hu pedig nem talál csomaginformációt.
60 napot garantált, lassan már csak 7 marad belőle. Jövő hét elején indítom a dispute-ot... -
Dominó85
addikt
válasz hevizms #31879 üzenetére
A megvizsgált termékeknél elhiszik a ráírt értéket, illetve mikor továbbítják azt, van egy papír, amit a végfelhasználó nem kap meg és nem is látja soha. No azon is fel van tüntetve egy érték, ami 30k szokott lenni. Függetlenül attól, hogy 31k vagy 60k a forintra átszámolt értéke a csomagnak. Rád és másra sem sértődtem be. Egyszerűen a két vészmadár légüres szárnycsattogtatására nem vagyok kíváncsi. Ennyi.
* Péter - 06302461862 *
-
RVR400
veterán
válasz Dominó85 #31876 üzenetére
Akkor már csak pár dolgot kellene tisztázni. Ennek így vajon mi értelme van? Meg ez mi ez egyáltalán? Hol jelöli meg? Meg minek? Meg ettől mi változik? Miért jobb ez nekem vagy Neked vagy Jóska Pistának? Ez kb a mondok valamit, mert tudok beszélni, de értelme nincs dolognak tűnik a részükről.
Vagy Te érted?[ Szerkesztve ]
-
hevizms
addikt
válasz Dominó85 #31876 üzenetére
Á tudtam hogy besértődsz ,hiába irtam a végére azt a mondatot
Azért nem értem amit irsz,mert mi az hogy a " NAV-osok egy nyolc magos 280USD telefonra is 30k-s értéket jelölnek meg."
Mi az hogy jelölnek meg????
Nem így zajlik kb egy csomag érkezés?
-megjön a csomag a navosoknak
-röntgen alá be
-adatokat bekérik
-bekért adatokon ott a 280USD
Ezen ő mit tud változtatni,még ha ő a világ legrendesebb nav-osa is?Vagy arra gondolsz ezzel hogy nem röntgenezi le,nem kér be papirokat,hanem (bár tudja hogy kamu),de látszólag elhiszi a ráirt értéket és továbbengedi?
[ Szerkesztve ]
-
hevizms
addikt
válasz aytukabozs #31875 üzenetére
Persze most ezzel valószínűleg túloztam,de a pontos arányt senki sem tudja.
Az átcsúszós kommentekről meg annyit hogy én priviben rákérdeztem 3 emberkére akik irták hogy átcsúszott a csomagjuk(csak ennyit irtak,azt nem hogy mi volt benne) és mindegyik olyan volt ami átcsúszhatott simán.
Értsd NEM TELEFON ÉS TABLET!!!!
Az a baj ezzel hogy olyan is irja hogy átcsúszott,aki nem telefont vagy tabletet rendelt hanem mondjuk ruhaneműt vagy parfümöt vagy mittudomén mit.
Holott a röntgenezés amiről hónapok óta szó van az elsősorban a telefonok és tabletek esetében játszik.Szóval nehéz ezt felmérni még az ideirogatók esetében is,mert nem irják le hogy tulajdonképpen mi is csúszott át.
-
Graphics
Jómunkásember
Látom itt is elszabadult a pokol
Dual-sim topic is húsvéti haldoklásba kezdett... OFF
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Dominó85
addikt
válasz hevizms #31873 üzenetére
Ez a 30k-s dolog annyi, hogy a NAV-osok egy nyolc magos 280USD telefonra is 30k-s értéket jelölnek meg. Ha lenne hangfelvételem a postással folytatott beszélgetésről, akkor talán hinnétek nekem. Ahogyan írtam, lehet hinni és nem hinni. Más választás úgy sincs. Amit sajnálok, hogy olyan PH-sok tekintenek füllentő alaknak, akik igen jól ismernek.
Jól ismerem a 22 - 150 és egyéb számok jelentését a kezelési ktg, Áfa és egyéb plusz ktg-ek esetén. Egy dolog a szabályzat, ami nyilvános és elvárják hogy mindenki betartsa és más a valóság.
* Péter - 06302461862 *
-
aytukabozs
addikt
válasz hevizms #31873 üzenetére
"100-ból ha 1 átcsúszik mostanság"
hát nem tudom az én telefonom márc. 27.-én jött (ohne áfa), és előtte 2-3 oldalon kerszetül szinte csak átcsúszós kommentek voltak itt a fórumban.
Azt készséggel elhiszem hogy a 'kínából rendelős golden-era'-nak vége, hisz akkoriban én még balga módon szolgáltatóktól vagy használtan vettem telefont, de az általad felvázoltnál azért talán jobb a helyzet.Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
slezakimi
senior tag
Ez a röntgen érdekes dolog.
Minap jött egy csomagom, beküldtem a papírokat amit kértem.
Délelőtt csörög a telefonom, hogy ugyan mondjam már meg, hogy ez most egy telefon, vagy tablet.
Kérdem én, ha röntgenezik nem látszik? Egy 4 collos telcsi volt benne.
Szépen megmondtam, másnapra kész voltak a papírok, harmadnap nálam volt a telcsi.
Rendeléstől 18 nap, jah és SG post.üdv
""Szabadidős elfoglaltság.Nem feltétlen a pénz hajt.:-))""
-
hevizms
addikt
válasz RVR400 #31868 üzenetére
Személy szerint én nem mertem megkérdezni ugyanezt,mert azt hittem én vagyok az értetlen
Amúgy sem vágtam ezt az egész navos segit nekünk dolgot,közben meg a gyakorlat nem ezt mutatja.
100-ból ha 1 átcsúszik mostanság(legalábbis a saját és az ideirogatók száma szerint)Bocs Domino de ez tényleg nem ellened szól,csak kissé fura a megfogalmazás.
-
wesaaa
aktív tag
Szevasztok
SportDirect oldalrólrendelnék 55e forint értékben..lesznek vám problémák ha angliából jön a cucc?OLDPH! wesaaa felhasználónak 74 pozitív értékelése van a fórumon! OLD PH!
-
maj-viktor
őstag
válasz Dominó85 #31869 üzenetére
Egyem a sértődős fajtádat... *cupp* *cupp*
(nehéz lenne válaszolni mire értetted a 30E-s határt)
(#31792) Dominó85
vám/áfamentes 22 - 45 - 150€-os határok vannak, így vámmentesen lehet max a 30E-s érték, de az "csak" 2,5%, szóval azzal sokra nem mész
(mellékesen sok műszaki cikk, pl. számítástechnikaiak 0%-os vámosok)(#31799) Dominó85
ÁFÁ-t max 22€ - 6,5E Ft / 45€ - 13E Ft (GIFT) alatt tudnáknak, nem 30E Ft[ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
Dominó85
addikt
Ilyen is ritkán történik...
A herce hurcám a kínai balfékkel jó véget fog érni. Az Aliexpress-en nyitottam dispute-ot a csomag hibás TN-je miatt, amit elutasított az eladó, majd pofátlanul 0 USD-s refund-ot ajánlott, amit én reject helyett egy új dispute kiírásával kerültem meg. Ekkor újra a teljes összeget kértem az eladótól, illetve már mellékeltem pár screenshotot is a biztonság kedvéért. 2 levelet írtam az 5 napban (amikor reagálhatott volna), de semmi válasz... Ma este 22:48-kor a dispute 5 napja letelt, amire ezt a végzést kaptam:
Since the seller did not respond to your dispute for order:xxxxxxxxxx within the deadline, the system has settled the according to your proposal. Therefore, the disputehas been closedand payment will refunded to you. You do not need to return the goods.
Please note:
You shouldreceive your refund within 7-10 working days. If there is a delay, please check with your issuing bankor contact us for help.Status: Fund Processing
Jelen állás szerint a csomag már célországba elküldve státuszban van. Hacsak a kínai nem fordítja vissza a csomagot, akkor mind a pénzem, mind a csomag hozzám kerül. Kérdem én, megérte neki?
* Péter - 06302461862 *
-
somogy
tag
Sziasztok!
Tudja valaki esetleg, hogy a mixeshop mely gyártok telóit nem küldik EUEXP1 szállítással?
-
beg
veterán
válasz sirkope #31859 üzenetére
Azért tök mindegy mit írnak rá, mert a csomag formájából és súlyából ítélve megy a röntgen alá. Egy röpke pillantásból kiderül, hogy nem kertitörpét rendeltél. Ha meg megfogják, úgyis a fizetési bizonylatok alapján számolnak.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
sirkope
tag
válasz maj-viktor #31858 üzenetére
(#31828) sirkope
RX581519525DE - legfrissebb infó: 2014.04.16 13:51 - Célországba megérkezett
DE post, ez nem DHL, így van esély a vámmentességre (már ha határon felüli)Bőven...
Tinydeal szokott ráírni olyat, hogy gift x $ magától, vagy ha csak kéred, vagy úgy se?
-
maj-viktor
őstag
válasz hevizms #31755 üzenetére
Eddigi rekordom 68nap
(melyből a feladástól számítva 61nap telt el a kézbeskapásig)
Ergó, attól hogy valami a világ másik feléről nem terem itt pikk-pakk, nem jelenti rögtön azt, hogy elveszett / ellopták...(#31762) Dominó85
Szóval az egész SE post és rendszer valami kínai csomagküldőmaffia része, és bármikor azt írok bele, amit akarok!? Hmmm...
Ettől függetlenül én ha tehetem kerülöm az SE feladást az eladóknál(dispute-ot sosem zárunk, míg nem jutunk egyezségre vagy nem fogjuk kezünkben fizikailag a csomagot)
(#31765) aytukabozs
Jelenállás szerint nekem sincs teljesen igazam, meg neki sincs...
(directlink-en pl. custom-on átesett, így én csak azután kommentálnék ezügybe, ha véget ér a tracking)Szóval konkrétan azért nincs itt semmi kommentálva, mert én még továbbra sem vonok le messzemenő következtetést egy olyan csomagról, ami úton van és folyamatosan frissül a trackingje
(ergó nem lopták el / nem veszett el)
Kína estén akár 1-2hó is lehet a szállítás(#31774) kmarci25
Gondolom te a CN22 CN23-as papírra gondolsz, de az 1 példányos és az a csomagra kerül... Te max. az ajánlott szelvényt birtoklod, ilyen kiküldés esetén!(#31790) vadkörte
1-5munkanap között, ha minden OK, ha vámolják, akkor több is
Viszont "Postai vámkezelés alatt" státusz esetén már biztos fizetős a dolog, így elébe tudsz menni a dolognak, ha e-mailbe küldöd az infókat és nem vársz még az ajánlott levélre mely 1-4munkanap múlva kapsz meg!(#31792) Dominó85
vám/áfamentes 22 - 45 - 150€-os határok vannak, így vámmentesen lehet max a 30E-s érték, de az "csak" 2,5%, szóval azzal sokra nem mész
(mellékesen sok műszaki cikk, pl. számítástechnikaiak 0%-os vámosok)(#31799) Dominó85
ÁFÁ-t max 22€ - 6,5E Ft / 45€ - 13E Ft (GIFT) alatt tudnáknak, nem 30E Ft(#31808) Kacsanova
Cserekészülék esetén lett volna esély, hogy a második cseremobil így áfamentes marad, így viszont ez bukótörténet
(persze lehet próbálkozni a NAV-nál, de kötve hiszem, hogy meghatódnának tőle)(#31810) szili.tamas1
Ahogy ezt is 1000x leírtam, hogy a posta.hu nem fogja látni...
(elsősorba csak egy bizonyos elosztóközpont után, illetve a belföldi mozgást látja a publikus posta.hu tracking)(#31815) szili.tamas1
Végre valaki aki érti és átlátja ezt a "kusza rendszert", ami más szemébe manipulált TN(#31817) sug3r
Utolsó dátumfrissítés alapján elveszhetett vagy nagyon elkallódhatott... többi tracking oldal mit lát!? (17track.net - trackitonline.ru - posta.hu)?
ali-n hány napot "garantált az eladó"? Gondolom 60? Így a 60 előtt nyiss dispute-ot... 55körül már simán érhet (de lehet, hogy a rendszer nem engedi... ha jól emlékszem olyan indokkal, hogy még úton van, csak 58-59.nap körül engedett nekem)(#31828) sirkope
RX581519525DE - legfrissebb infó: 2014.04.16 13:51 - Célországba megérkezett
DE post, ez nem DHL, így van esély a vámmentességre (már ha határon felüli)(#31835) Crytek
Mi a kérdés!? Be kell ikszelni az indokot!
(google fordító segít, csak 1-2 szavakat kell lefordítani)
Ahogy leírtad, az alapján a "Internally damaged"(#31848) Dominó85
No feedback score - os eladót tök felesleges nézni...
Az a valós ár helyett féláron is odaadna bármit, meg free DHL-el(#31855) janaman01
Az komoly, bár nekem is hasonló jókat futottak a mostani CN-eseim...
(lehet olyan sokan rendelnek már magyarba, hogy megéri gyakrabban küldeni gépeket! )[ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
tibi_17
újonc
Sziasztok, aki olvasgatja a fórumot az láthatta, hogy én is panaszkodtam sokat a Svéd postával feladott csomagom miatt.. nos 14.-én volt egy hónapja, hogy megrendeltem és ma tehát több mint 1 hónap után megkaptam a csomagomat, vámolták de működik. Minden esetre óriási fekete pont a Svéd postának.. Szóval aki Svéd postán keresztül vár csomagot legyen türelemmel!
-
zozzzz78
csendes tag
Svéd posta is belendült, bár más-más helyen más az info :
http://www.directlinktrackedplus.com :
03/04/14 05:00 Order dispatched
04/04/14 05:30 Order departed on flight from origin
14/04/14 16:25 Order departed from sorting hubhttp://www.17track.net:
Most nem adja be, de az utolsó a : célországba elküldve.http://www.trackitonline.ru:
02.04.2014 16:00 Order dispatched
03.04.2014 16:30 Left postal office
03.04.2014 21:24 Electronic notification of shipment
05.04.2014 01:00 Order in transit
14.04.2014 00:30 Send item abroad (Export)
14.04.2014 03:25 Left sorting center
14.04.2014 16:25 Posten Acceptance from partners Sweden Post, Direct Link, Singapore (SGSINN)
14.04.2014 16:25 Send item abroad (Export)http://www.posten.se:
4/17/2014 9:54 AM Budapest 1005 Handed over to Customs
4/17/2014 9:52 AM Budapest 1005 Arrival at inward office of exchange
4/14/2014 4:25 PM Sweden Post, Direct Link, Singapore The item has been dispatched from Sweden Post, Direct Link's international terminal for onward transport abroadMagyar Posta:
2014.04.14 00:30 Küldemény információ: Célországba elküldve / Item sent abroad
2014.04.14 16:25 Küldemény információ: Célországba elküldve / Item sent abroad
2014.04.17 09:52 Küldemény információ: Célországba megérkezett / Arrived in the destination countryKicsit vicces, de úgy tűnik hogy JÖN.
-
janaman01
addikt
CN esek nagyon jönnek...
egyik:
2014-04-15 19:38, Item information : Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2014-04-13 08:27, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroadmásik:
2014-04-17 03:17, Item information : Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2014-04-13 22:29, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
Dominó85
addikt
Gyerekek EZ vagy kamu vagy qrva nagyot lehet vele szakítani. Én csak szóltam és erősen vacilálok és körbe szaglászom az illetőt.
* Péter - 06302461862 *
-
-
trebrona
nagyúr
Sziasztok, ezt most hogy kell értelmezni?
Destination Country - Hungary:Tracking Consuming:3510 Millisecond
2014-04-16 07:20, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
2014-04-15 15:10, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
2014-04-15 15:08, Item information : Indító kicserélő hivatalba beérkezett / Item in office of exchange
2014-04-07 17:34, Item information : Indító kicserélő hivatalba beérkezett / Item in office of exchange
2014-04-07 17:34, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
2014-04-07 17:34, Item information : Küldemény felvéve / Item accepted
Origin Country - Switzerland:Tracking Consuming:3027 Millisecond
2014-04-07 17:34, Departure from border point of origin country, Swiss Post SINGAPORE
2014-04-07 17:34, Arrival at border point of origin country, Swiss Post SINGAPORE
2014-04-07 17:34, Mailed, Swiss Post SINGAPORENagyon sokadik rendelésem, de ilyennel még nem találkoztam... Szingapúri rendelés.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
beg
veterán
válasz sirkope #31838 üzenetére
A dhl-nél is előfordulnak csodák, mostanában egyre többször. Így is van 95% esélyed az áfára. A dajcse post nem dhl, ezért egy jó darabig elszüttyögnek vele. Ha ezt választottad, várj türelemmel.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
beg
veterán
válasz sirkope #31836 üzenetére
Nagyon rosszul gondoltad. Nem az számít ki hozza, hanem az, hogy honnan (feladó országa).
De ez made my dayAz a 300 forint bőven megérte volna, már a kezedben lenne a cucc.
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Ebben tudna valaki segíteni? Paypal topik kb halott! (Itt meg azért van már pár disputeban jártas fórumozó)
Next PC Upgrade: 2022
-
aytukabozs
addikt
válasz SamsungFAN #31824 üzenetére
asszem megválaszoltad magadnak az összes kérdést, akkor a kitérő azért van mert így olcsóbb
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
bl4ze
veterán
válasz sirkope #31828 üzenetére
érdekes...
2014-04-16 13:56, --, Shipment is prepared for customs clearance in country of destination
2014-04-16 13:51, --, The shipment has arrived in the destination country
2014-04-09 00:00, HK, Received & Dispatched, Processed in the DGM mail terminalMPL szerint meg csak :
2014-04-13 08:15, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
2014-04-11 08:45, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
2014-04-10 09:44, Item information : Küldemény felvéve / Item accepted
2014-04-10 02:04, Item information : Küldemény felvéve / Item accepted.:. bl4ze .:.
-
sirkope
tag
TinyDeal oldalról:
számlázva:
Deutsche Post Registered Air Mail:
Ft1,616Ez DHL lenne? Szerintem nem.
Available Shipping Methods Rates
Registered Air Mail Ft0
Swiss Post Registered Air Mail Ft1,229
Singapore Post Registered Air Mail Ft1,338
Deutsche Post Registered Air Mail Ft1,618
DHL Worldwide Express Ft1,988
EMS Ft8,655A tracking szám: RX581519525DE
lehet, hogy a DHL (is) követi a német postai csonagokat?
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz sirkope #31825 üzenetére
Majd fogsz. (vagy nem) Egyértelműen le van írva, milyen státuszban van épp. A TN számból meg kiderül, hogy DHL-es avagy sem.
[ Szerkesztve ]
-
sirkope
tag
Hali
Tinydealtól rendeltem egy tabot regisztrált német légipostával.17track.net szerint
Origin Country - Germany:Tracking Consuming:0 Millisecond, Cache Time:2014/04/17 14:24:44
2014-04-16 13:56, --, Shipment is prepared for customs clearance in country of destination
2014-04-16 13:51, --, The shipment has arrived in the destination countryrányomtam a view official data linkre
feljött egy hibaüzenet:
Official website doesn't allow directly track, Please click on the link to submit tracking.
rákattintottam a linkre és bejött a DHL oldala
Status from Wed, 16.04.2014 13:56
Shipment is prepared for customs clearance in country of destination
Next step Shipment is cleared by customsDetailed progress of your shipment
Date/time City Status
Wed, 16.04.2014 13:51 h -- The shipment has arrived in the destination country
Wed, 16.04.2014 13:56 h -- Shipment is prepared for customs clearance in country of destinationEz most akkor mi? DHL csomag? Kell vámot fizessek? Nem kaptam semmi e-mailt
-
SamsungFAN
csendes tag
válasz aytukabozs #31822 üzenetére
Köszi a választ! Közben updatelem magam: 1 kg-os csomaggal számolva China Post ~3450 Ft, HK Post 3900. Trackingből az látszik, hogy a kuala lumpuri reptéren (KLIA, a pult felett ) adták fel, addig a flytexpressnél volt a csomi. A logikai vonal még nincs meg nekem.
04.10-i shipment Banggood-tól:
Date Time Process Office
17-Apr-2014 1730 Item posted over the counter MPC PMIH (KLIA)
17-Apr-2014 0040 Dispatch Pre-Alert 17/04/2014 MPC PMIH (KLIA)Counter Strike Source & Samsung S20 rulez
-
Dominó85
addikt
Necces lesz a dolog. 58. napon biztos ami biztos nyiss dispute-ot és semmilyen ígérgetésre SE zárd be! Valószínűleg a mocsoknak nem volt készleten és kérdés, hogy még egyáltalán azonos tracking mellett kapsz-e újabb csomagot most már fizikálisan is létező tárggyal. De mint írtam vala, csak akkor zárd a dispute-ot, ha kezedben a telefon/tablet/termék!
* Péter - 06302461862 *
-
aytukabozs
addikt
válasz #82471168 #31819 üzenetére
ami meg az összefoglalóban nincs, az ott van a L.I.T.B oldalán.
(#31818) SamsungFAN
Az hogy Malajzia messze van Kínától az nem jelenti hogy maláj gépek nem indulnak onnan a világba...
[szerk.]
Az meg hogy listaáron mit mennyiért szállítanak nem jelenti hogy egy velük esetleg szerződésben álló webshopnak nem sokkal olcsóbban szállítják ugyanazt a tételt.[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
törölt tag
Sziasztok.Egy napszemüveget és egy fejhallgatót szeretnék rendelni a lightinthebox.com-ról ez összesen 11$ lenne.Ez ilyenkor hogy működik?Van postaköltség?Ha,igen mennyi?És vámot még raknak rá majd pluszba?
-
SamsungFAN
csendes tag
Sziasztok! Keresek logikát benne, hogy miért Shenzentől légvonalban kb. 2200 km-re levő Kuala Lumpurban a maláj postára bízták a csomagom, hogy-hogy nem a helyi kínai vagy hongkongi postára. Néztem árakat, a maláj posta kb. 3300 Ft-ért szállít, a hongkongi és a kínai kb. 2200 Ft-ért. Akkor miért kellett 1 héttel később, drágábban feladni? Valakinek vmi ötlete, információja, tudása erről?
Counter Strike Source & Samsung S20 rulez
-
sug3r
csendes tag
Sziasztok!
Erre végleg keresztet vethetek, ugye?Alis rendelés ($90), svéd posta...
Most járok az 51. napnál a 60-ból, az eladó eddig természetesen hitegetett, hogy biztosan feladta, utánanéz, stb,stb, viszont már vissza se ír.
Se a magyar postán nem tudnak az érkezéséről, se a svéd posta oldalán nem lehet nyomonkövetni.
Jól gondolom, hogy ez fake TN? -
Dominó85
addikt
-
szili.tamas1
senior tag
válasz Dominó85 #31813 üzenetére
Az elso, departed on flight from origin az valamelyik futarcegnek a trackingjebol van kiszedve. A 17track, meg a trackitonline.ru csak azutan "kezdi el latni" hogy a directlink kikuldi sgbol svedo-ba. Na ez a nagy konspiracio. Es ha en azt mondom hogy en meg beszeltem egy dhles unokaoccsenek a baratjanak az apukajaval es ezt mondta akkor mennyivel helytallobb?
Nem a méret a lényeg, hanem hogy jó nagy legyen.
-
Dominó85
addikt
válasz szili.tamas1 #31810 üzenetére
Küldjek before -> after képeket a TN-ről? Bocs, de nem vagyok paranoiás, mivel ma pont volt időm az MPL futárral ismét beszélgetni egy jó sort és ő is megerősítette a feltevéseimet. Azt mondta: Sőt, ha még tudnád milyen sztorik vannak, amik igazak...
Mondtam lehet nekem hinni, nem hinni, de addig balgaság engem paranoiásnak titulálni (még csak poénból is), amíg egyedül én vagyok képes utána kérdezni a dolgoknak, meg rajtam kívül még pár kolléga itt.* Péter - 06302461862 *
-
thre
csendes tag
Sziasztok!
Rendeltem külföldről egy tabletet a gondom az hogy már 10 napja adatbekérésre várnak a tracking szerint de nekem még semmilyen levél, értesítő nem jött. Hogy lehet felvenni velük a kapcsolatot?
Köszi, üdv
-
szili.tamas1
senior tag
válasz Dominó85 #31799 üzenetére
Igazabol azt mar meg se merem emliteni hogy a Directlink cuccait nem latja a postai nyomkoveto. Sot, annak a futarcegnek a cuccait se aki eljuttatja a directlinknek kinabol. Azt kulon megkoszonnem ha belinkelned a howtot hogyan lehet koveto altal is latott kamu esemenyeket generalni adott tnre. Nekem kicsit paranoiasnak tunsz azert, no offense.
Nem a méret a lényeg, hanem hogy jó nagy legyen.
-
Kacsanova
csendes tag
Sziasztok!
Kínából rendeltünk egy telefont az egyik barátomnak, ami 3 nap után megadta magát. A telefont visszaküldtük az eladónak, a Paypal a vételárat visszaadta. Itthon ki lett fizetve az áfa és a vám, ami jó 10 ezer forintot tett ki. Ezt az összeget vissza tudjuk kapni valahogy?
-
Teko001
őstag
válasz Honkydoo #31803 üzenetére
Én az iDealer-t használtam, ők egyedi árajánlatot adnak, egy részét kell előre kifizetni, egy részét ha megkapod a csomagot. Van aki ezt linkelte nem rég itt, ezt nem ismerem, viszont van egy fórumtárs, aki innen szokott rendelni, illetve utóbbinak a "képviselője" is írogatott itt párszor. Utóbbi fix árakkal dolgozik. Aztán vannak amerikai cégek is akik ezzel foglalkoznak nagyban, illetve biztos van más is aki vállal itthon ilyesmit, de persze vigyázni kell, mert a legtöbb a bizalmon tud csak alapulni.
[ Szerkesztve ]
-
mtibi55
tag
válasz Stanley-B. #31787 üzenetére
Az eladó kérte a rendelés törlését az Ebay-on. Ez így nekem nem lesz zűrös?
-
Honkydoo
őstag
válasz Teko001 #31801 üzenetére
Hát, hogy melyik céget érdemes választani?
Mivel én nem tudom megrendelni az alaplapot, gondolom ezt is a cégnek kell intéznie. Van e valami garancia arra, hogy nem lép le a pénzemmel?
Milyen díjakra számítsak?Kb. ennyi egyelőre.
"Légy olyan, mint bárki más, tégy olyat, mint senki más."
-
Attee88
csendes tag
Csak azt remélem, hogy ezt így elfogadják...
57 $ az 45€ érték alatt van. Akkor meg miért akarnak tőlem áfát kérni?
Egy másik telefonomat most akarok visszaküldeni, az 100$ volt. Csak az a baj, hogy nincs semmilyen papírom,nem kaptam, amivel igazolhatnám, hogy kifizettem az áfát...Attee88
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite C50-B - i3-G4 I 8GB I 120GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- KONICA MINOLTA PagePro 1350W Lézernyomtató ÚJ + 2db gyári toner
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest