- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ég veled, KEndre! :(
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krics
tag
válasz
#82471168 #46019 üzenetére
Ket hetig hasznaltam egy ilyen telot, a turbo verziot, eleg minosegi darab, gyonyoru kepernyovel, antutu 30000 pont koruli pontszamot adott neki, 280 dollar korul vettem, de szvsz nem er ennyit, 230 usd volna erte realis. Ami negativumot esetleg tudok rola mondani, hogy a kamera autofokusz a gyari romon problemas volt es szerintem ehhez a vashoz gyenge a 2500 mAh aksi kapacitas, nalam epphogy kibirta reggeltol estig egy toltessel - persze tudom ez juzer fuggo.
-
-
beg
veterán
válasz
#82471168 #40063 üzenetére
Várj, így 0 információ nélkül belenézek a varázskútba, hátha megtudom. Majd szólok. Mint írtam, piactér, millió kofával.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
maj-viktor
őstag
válasz
#82471168 #39840 üzenetére
A dhgate túlajdonképpen egy nagyker... általában csak nagymennyiségben tudsz ott vásárolni, persze van olyan eladó is, aki 1-1db-ot elad az adott termékből...
olyan, mint az alibaba (itt 100-as, 1000-es mennyiségben rendelhetsz... egyszóval egy nagyker), ennek kisebb testvére, mármint az alibaba-nak, az aliexpress, ahogy 1-1db-ot lehet rendelni, ahogy mi is szoktunk... inkább hanyagold a dhgate-et szerintem, bár ha találsz olyan eladót, aki 1db-ot elküld és jók az értékeleik, akkor rajta!
De ahogy írták a dhgate csak egy olyan oldal, ami összegyűjti az eladókat, azaz csak az eladót tudunk minősíteni, hogy megbízható-e, a dhgate "csak egy közvetítő oldal"... mint magyarba a vatera!
Angliába ugyanúgy kell vámot/áfát fizetni, max alacsonyabb az ÁFA-juk és esetleg kisebb eséllyel vámolják /áfázzák, mint magyarba... de erről nekem nincs tapasztalatom... de az nettó hülyeség, hogy ha Anglia-ba rendeled, akkor nincs vám/áfa... az ugyanúgy bármelyik EU-s országba van, ha EU-n kívülről rendelsz!
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
aytukabozs
addikt
válasz
#82471168 #39840 üzenetére
A DHGate nem bolt hanem online piactér (mint az ali/ebay/vatera/anyámkínja)
Tehát en bloc az oldalról nem lehet megmondani hogy megbízható vagy sem, az eladók értékeléseit kell figyelni.
De ha használnád itt fent a keresőt te is tudnád mert vagy 100* le lett már írva...[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
Dominó85
addikt
válasz
#82471168 #37782 üzenetére
TD-SCDMA: Csak Kínában megy vele a 3G, 2G mindenhol jó vele.
WCDMA: Mindenhol jó a 3G és a 2G is vele. Telefon függő viszont, hogy 3G-n tudja-e a 2100Mhz-en kívül a 900Mhz-es sávot is, ami a Vodafone 3G-seknek pluszban jól jöhet.WCDMA-t vegyél, ha nem akarsz 2G-n vagy Edge "sebességen" mobilnetezni, hanem HSDPA, HSUPA sebességet szeretnél.
Így tiszta?
* Péter - 06302461862 *
-
DPluss
csendes tag
válasz
#82471168 #37570 üzenetére
Ahogy k.kristof írta, légy meggyőző
Amúgy sokat lök az esélyeiden ha már rendeltél onnan cuccot, de ha ilyen tech fórumokon regelve vagy mert magyarisztáni emberek nem nagyon "review"-olnak nekik. ezt onnan tudom hogy legutóbb írtam nekik egy értékelést ide hardverapróra egy telefonról és miután elküldtem nekik hálából kaptam egy 10 dolláros kupont
-
DPluss
csendes tag
válasz
#82471168 #37560 üzenetére
Úgy működik hogy rányomsz az Apply Trial-ra és akkor kihoz egy ablakot amiben lekell írnod hogy miért válasszanak téged, hol és miként fogod reklámozni a cuccost, és ha elég jónak találják amiket írsz akkor felveszik veled a kapcsolatot, kifizeted a cuccot, és amint beteljesítetted a leírtakat visszautalják a pénzt! És akkor így lesz egy lényegében ingyen cuccosod, esetleg ha vámköteles a dolog akkor vámáron.
-
DPluss
csendes tag
válasz
#82471168 #37503 üzenetére
bazsikaj: tessék: [link] Én most jelentkeztem egy ilyen futós szívritmus figyelő bigyóra, várom hogy bevesznek-e
Srácok,
2014-06-18 11:31, Vámhatározat kiadva / Issue of customs decision
2014-06-18 11:08, Elektronikus vámkezelési dokumentum kész / Electronic customs declaration ready
2014-06-18 06:23, Megküldött dokumentumok feldolgozása / Processing customs documents
2014-06-16 08:51, Adatbekérés a vámkezeléshez a címzettől / Addressee contacted
2014-06-16 08:51, Betárolás a Postaimport raktárba / Storage for customs procedure
2014-06-12 13:01, Postai vámkezelés alatt / Under postal customs procedure
2014-06-06 16:51, Küldemény vám elé állítva / Item presented to customsEz most ölég gyorsan ment, a határozat kiadása után kb mikorra számoljak a cucc érkezésére?
Innen is még lehet 1-2 hét vagy innentől már azért gyorsabb a procedúra?
-
-
jojoando
aktív tag
válasz
#82471168 #37087 üzenetére
Lenovo A850+
157$*225 35325Ft az ára
44865 áfával +1500 Ft kezelési költség, amit senki sem kér! -
maj-viktor
őstag
válasz
#82471168 #37087 üzenetére
Kínai "márkások":
Lenovo, Jiayu, THL, ZTE, ZOPO, Xiaomi, Meizu, UMIDe itt segítenek... választani / keresni neked kell az igényeidnek megfelelően... de 50E Ft-ért már ÁFA-stul, VÁM-ostul is igazán jót kaphatsz!
http://prohardver.hu/tema/android_dual_sim_ket_sim_okostelefonok_topikja/friss.html
Én személy szerint Lenovo és Jiayu párti vagyok... ezek olcsóbbak, de nem a minőségrovására mennek az "olcsósságuk", prémiumabb márkák szerintem a: Xiaomi, Meizu, UMI
-
kmarci25
veterán
válasz
#82471168 #36983 üzenetére
Az a véleményünk, hogy rossz topikban érdeklődsz.
Fáradj át ide.
[ Szerkesztve ]
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
jojoando
aktív tag
válasz
#82471168 #36635 üzenetére
[doogee-dg450] óccóó, jóóó
Hamá a Spanyol focit támogatja, akkor fussaa jó minőségre is!
[ Szerkesztve ]
-
maj-viktor
őstag
válasz
#82471168 #36517 üzenetére
http://prohardver.hu/tema/android_dual_sim_ket_sim_okostelefonok_topikja/friss.html
De amúgy... márkára OK!
Meg 4magos, 2GB RAM-os teló egy ideig csak jó lesz...Esetleg az alábbi - egyéb megbízható "kínai márkák" közt tudsz mazsolázni:
Lenovo, Jiayu, THL, ZTE, ZOPO, Xiaomi, Meizu, UMI[ Szerkesztve ]
-
aytukabozs
addikt
válasz
#82471168 #36404 üzenetére
Figyelj már ez nem játszótér, pár hete egyszer már ki lettél okosítva szifon klón ügyileg,
erre idejösz és leadod ugyanazt a műsor egy másik szifon klónnal?
Muszáj ezt?[ Szerkesztve ]
-
janaman01
addikt
válasz
#82471168 #36401 üzenetére
Ha rám ránk hallgatsz , akkor nem veszel klónt, sokan sokszor ráfaragtak már a klónokkal, össze vissza vannak mókolva....persze a Te döntésed, de inkább mások kárán tanulj. Számtalanszor leírták(tuk) már itt a fórumban, inkább valami kinai márkát nézz!
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
beg
veterán
-
Laza...
addikt
válasz
#82471168 #35118 üzenetére
Egyrészt: Doesn't post to Hungary
Másrészt: Nem veszünk noname szutykot, mert a vásárlás után rögtön ide jövünk, hogy ez is sz@r, meg az is, most mit csináljak.
Harmadrészt nem vásárolunk komolyabb értékkel bíró készüléket Ebayről.
Negyedrészt ha érdekel a véleményem, ha nem, pénzt én nem adnék ezért
Ötödrészt mindenki ott veri el a pénzét ahol akarja[ Szerkesztve ]
Never give up!
-
Chaser
legenda
válasz
#82471168 #34556 üzenetére
További tájékoztatás: sok csájna' eladó úgy hirdeti magát, hogy UK-ből postáz. Gyakorlatban pedig nem. És a vámot nem érdekli neked mit mondott, ha csájnából' jött és megfogják áfa+vámeljárási ktsg. Ezt nem árt előtte tisztázni az eladóval későbbi meglepetések elkerülése végett.
szerk: item location maybe shipping & payments
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Laza...
addikt
válasz
#82471168 #34554 üzenetére
Le volt írva, hogy az EU-n belül nincs vám/áfa. Te visszakérdezel hogy Angliában van a cucc, akkor ugye nem kell fizetni.
Én meg a hitetlen gyerekeket szeretem, akiknek meg van válaszolva a kérdés, utána meg még 1x visszakérdeznek hogy tuti biztos-e (értelmező olvasás, ált. isk. 4. osztály)
Európai unió:
Ugyanakkor megjegyzendő, hogy ebayen az item locationt kell lesni, mert lehet hogy nem Csing Csang a feladó, de a cucc pl. HK-ból indul világkörüli útjára
Never give up!
-
b0bcat
addikt
válasz
#82471168 #34543 üzenetére
Attól függ. Ha az áru az EU-n kívülről érkezik, akkor kell fizetned. De vámot nem, hanem "csak" 27% áfát (plusz 1500-at a vámeljárásért, ha nem DHL-lel jön a cucc).
Tehát nem az számít, hogy melyik honlapról rendelsz.
[ Szerkesztve ]
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, már havi 417 Ft-tól! > https://tinyurl.com/3kjn749m
-
beg
veterán
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
#82471168 #34233 üzenetére
Vagy azt se... Őszintén, nekem amióta Lenovom van többen megkérdezik... milyen telefont használok.
Akik meg iPhone-t használnak, nos nem lesz nagyobb a kúrási indexük... csak fanyalognak rájuk.
Ja és amelyik ribanc az iPhone gerjed, az kb annyi ér mint a Tengda filléres hardvere...
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
beg
veterán
válasz
#82471168 #34231 üzenetére
Nem. Ezt a .....rágás, de látszatra legyen olyan szintet nem tudom megérteni. Én sem hordok 25 cm-s felfújható lufit a gatyámban, hogy olyannak tűnjön, mintha. Ezért nem fogom soha megérteni a klónt vásárlókat. Keress saját magad, hadd ne legyünk a titkárnőd.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Laza...
addikt
válasz
#82471168 #34218 üzenetére
Amúgy meg:
- 151 dodó
- Single SIM
- 854 x 480 pixels
- TFT (no IPS)Tényleg képes lennél ennyi pénz adni egy hulladékért? Ennyi pénzért van normális, használható telefon is, nem egy darab 4 collos ipari hulladék. Persze mindenkinek más az igénye, ha gondolod én rajzolok rá Neked egy almát a hátlapra filctollal
Never give up!
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
#82471168 #34218 üzenetére
Nem hinném... Fizikailag ha meg is egyezik. Melyik iPhone hátlapját lehet levenni?
vessen magára aki ezt a gagyi klónt megvette, ennyiért...
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
SUPREME7
őstag
válasz
#82471168 #32592 üzenetére
Itt előbb kapsz tippet, hogy milyen telefont vegyél, megéri-e stb.
-
beg
veterán
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
#82471168 #32513 üzenetére
ömmm 150$-ért?
Átdobnád magad a palánkon... Ezeréves hardver... felejtős!
Aki megveszi be is nyelte rendesen. Felejtsd el, inkább a Lenovo A850+
Olyat válassz, ami nem egy iPhone-ra akar hasonlítani, hanem rendes neve van, támogatással, és esetleg magyar fórummal hozzá
@vicamuso: Igen, csak nekem délután frissült a tracking, de szintén a 22-es csapdája
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
őstag
válasz
#82471168 #32494 üzenetére
Ennyiért ha mindenképpen octa core kell, akkor megéri, de ha szigorúan nézzük, akkor a képátlóhoz kicsi a felbontás, és az akksi sem kiemelkedő.
Akkor már inkább dobj rá egy tízest és legyen ez (bár ez csak 4,7" viszont dupla ram, dupla háttértár, HD kijelző, nagyobb akksi, gorillaglass stbstb):
[ Szerkesztve ]
-
-
jojoando
aktív tag
-
jojoando
aktív tag
válasz
#82471168 #31983 üzenetére
Ha már jó telefonról beszélünk, és most 8Gb MicroSd-t is adnak hozzá.
A cég megbízható eladó, szevize normálisan működik!
Kontakt az oldalon, 14.00 ig elérhetőek.
THLW200 ezis jó teló! -
maj-viktor
őstag
válasz
#82471168 #31941 üzenetére
Nem hangzik rosszul...
Csupán:
- HORSE!??? O.o Ló márkájú telefon!? Komolyan!? xDDD
- Ilyen közvetítő oldalról nem rendelnék... (megrendelem magamnak)
- Rákerestem a típusra... ali-n KB. azonos áron tudom megrendelni, így pl. nem értem mi a buli ebben a webshopnak!?
90$-ért találtam, de még sehol nincs feedback-je, hogy megkapták-e a telót, jó-e, működik-e, valami friss modell lehet, aminek semmilyen támogatottsága nincs, ergó, ha elromlik / elrontasz rajta valamit, mehet a kukába vagy csak szerencsével tudod visszaállítani...
- Az oldal ÁSZF feltételei közt vannak érdekes dolgok, mint pl.:
"Amennyiben egy terméknél irreálisan alacsony ár jelenik meg, az valószínűleg elírás. Ez esetben természetesen nem tudjuk a hibás áron adni a terméket. Kérjük, ha ilyet tapasztal azt jelezze felénk, hogy mielőbb javíthassuk."
"Áraink az ÁFÁ-t nem tartalmazzák! Alanyi adómentességi jogon nem vagyunk kötelesek egy bizonyos keretig ÁFÁ-t fizetni, ezért ezt vevőinktől sem kérjük."
"A csomagokra a vámon utólag rátehetik az ÁFÁ-t, melyet a vevő nevére állítanak ki. Ezt a költséget nem áll módunkban megtéríteni."
(szóval még akár +30%-ba is kérülhet a termék)
"Az árváltozás jogát fenntartjuk!"
- olcsonjot.com ? Kitalálhatnának akkor már valami fantáziadúsabb nevet az oldalnak (de ez tényleg csak részletkérdés már)Tovább már nem is olvastam, én biztos nem rendelnék innen... De te tudod, aztán majd írd meg a tapasztalatodat, ha beugrassz...
De én inkább hozzáádnék még pár ezer forintot és valami "jobb" telót keresnék
[ Szerkesztve ]
-
aytukabozs
addikt
válasz
#82471168 #31819 üzenetére
ami meg az összefoglalóban nincs, az ott van a L.I.T.B oldalán.
(#31818) SamsungFAN
Az hogy Malajzia messze van Kínától az nem jelenti hogy maláj gépek nem indulnak onnan a világba...
[szerk.]
Az meg hogy listaáron mit mennyiért szállítanak nem jelenti hogy egy velük esetleg szerződésben álló webshopnak nem sokkal olcsóbban szállítják ugyanazt a tételt.[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
#82471168 #28288 üzenetére
Lenovot érdemes, de az a típus amit kinéztél csak GSM képes! Erre nagyon oda kell figyelni.
Nem sok ilyen modell van, de ez közéjük tartozik.
Vagy A516 fehér / de ez is kifogyóban, annyira viszik... / vagy Lenovo A766,. erről részletes infókat nemsokára közlök, mert 4 napja nyúzom
@bl4ze: Kevés a 6577-es oda. használtam pár napig, nyers erőben inkább a 6572-es.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Élőben is megcsodálható a Vivo V50
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Politika
- TP-LINK routerek
- További aktív témák...
- G.SKILL Aegis 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz
- Új CAPTIVA Gamer Tervező Laptop 17" -50% Bivaly i5-13500H 6Mag 64GB/2TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest