- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ég veled, KEndre! :(
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Napkollektor - csak úgy
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Január 31-én rendeltem a Gearsbestről. (Eddig bármit rendeltem onnan 14-23 napon belül megérkezett)
Electronic information,receive--31-Jan-2019 07:11 PM
Small package Center, receive--31-Jan-2019 09:11 PM
Parcel centre,sealing--01-Feb-2019 12:11 AM
Small package Center, left--01-Feb-2019 01:44 AM
Exchange Bureau, have been exported to open--02-Feb-2019 09:44 AM
Exchange Bureau, have been exported directly--03-Feb-2019 03:47 AM
Transit Center,left hand navigation--03-Feb-2019 09:21 AM
HUNGARY, Arrived --15-Feb-2019 09:21 AM
HUNGARY, the transfer of customs-- 15-Feb-2019 01:01 PMMost mi a fene lehet,mert azóta se kaptam semmit? (paypal védelem mennyi idő?)
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
Crytek
nagyúr
válasz Chaser #88394 üzenetére
Engem sose zavart soha a garancia.2 táblagépem is van kintről egyiket én csesztem szét és küldtem vissza mintha nem én tettem volna tönkre ...egy deka szót nem szóltak cseréltek benne valamit és visszaküldték működőkepésen. Tehát nem érdekel hogy a lepratelepről küldik Tádzsikisztán legeldugottabb zugaiból legyen olcsó és EU shipping azt onnantól semmi nem érdekel.
-
Crytek
nagyúr
Valaki nem találkozott véletlenül ezzel a két notebookkal
EU raktárban/ EU szállítással?
-
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
válasz fornettisuti #86380 üzenetére
Ezért kérdeztem külföldit mert itt magyarba "rohadt drága"...
kintről ilyen 4-es szett 5$ (Mert pontokkal levihető az ár). Csak nekem ezek a dzsunka márkák semmit nem mondanak.
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
válasz fornettisuti #86378 üzenetére
Ott néztem ,de nem tudom melyik ott a jó életembe nem halottam olyan "márkákról". Azért is kérdeztem részben hátha tud ajánlani valaki jót... (Töltöm van hozzá már csak mikro akkuk kellenek)
-
Crytek
nagyúr
Nem rendelt már valaki külföldről mikroceruza elem (tv + set top box távirányítóhoz kellene) + hozzá töltő kombót?
Nyilvánvalóan a honnan érdekel engem mert itthon csak "nagyon drágán" láttam.
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Hasonló mentalítás? Kérdeztem hol lehet követni...Bárhova írom nem ad ki semmit = Ahogy sejtettem kamu lehet...
Minek ad meg valaki kamu trackinget ha nem átverés? Én nem kértem.. Ez csak egy ruha darab méret miatt rendeltem stimmel-e (ha igen tömegesen rendelném) + ugye meg olcsóbb mint itthon
De mivel átverés szagú , így nem fogom az illetőt támogatni így megy a pénzvisszakérés.Ennyi.
Nem mellesleg soha nem volt gondom ebay-en rendeltem már párszáz cuccot, ez az első ilyen fake ganyús.Next PC Upgrade: 2022
-
Crytek
nagyúr
YLCMY20168596 van egy ilyenem szerintem kamu.... de ha valós mégis hol lehetne rákeresni?
Elég sok helyen néztem sehol semmit nem ad ki...Nem pénz 1$-os cucc ,de csaló parasztot ennyivel sem akarok támogatni...lassan 2 hónapos.
-
Crytek
nagyúr
Valakinek esetleg van valami külföldi jól bejáratott boltja ahonnan zoknikat alsóneműket lehet rendelni jó áron?
-
Crytek
nagyúr
válasz tibcsi0407 #75070 üzenetére
Mondjuk büntetni nem lehet őket sajnos. Mert jobban megnézve ezeket bizony fel van tüntetve, hogy eme remek akció érvényes egészen 1 (EGY) db tablet -re. Ezeket is valami faszán megirt bot viszi majd el..... valakinek.
-
Crytek
nagyúr
Félelmetes, hogy kint mennyire tolják ezeket a vevő nézelődő csalogato bullshit akciókat.
Cube iWork11 Stylus 64GB Intel Z8300 Quad Core 1.4GHz 10.6 Inch Dual OS Tablet 11 $ lesz alig kevesebb mint 10 óra múlva.
Az a szánalom ,hogy ilyenkor a fél világ akik még hisznek a csodákba beleéli magát majd mikor lejár a számláló rá 5 sec-re már nincs is.
Nagyon megbüntetném az ilyen cégeketNext PC Upgrade: 2022
-
Crytek
nagyúr
Erről a Banggod.com-ról rendelt már valaki? Megbízhatóak? Gariztatás esetleg volt ott valakinél?
( Ez a legolcsóbb amit ennél a telefonnál találtam és EU-ból jön!)
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Ha jól látom EU raktárból ingyen van a szállítás.
-
Crytek
nagyúr
Tud valaki valami olcsó boltot ahol asztali led lámpát lehet venni?
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Spemall.com-ról valaki valamit?Intézett már valaki garis ügyet ott , milyen a support?
-
Crytek
nagyúr
válasz tibcsi0407 #67406 üzenetére
Köszi. Szerintem akkor ezt a Lite ot veszem majd még rágom magam rajta pár napig ha nem fut be jobb telefon ,marad ez. Bár örülnék neki ha már lenne magyar tulaj de még topikja sincs
-
Crytek
nagyúr
Valaki nem ismer véletlenül olyan boltot ami Elephone Vowney Lite -ot EU raktárból szállít?
-
Crytek
nagyúr
Antelife oldalon ,most mi tudunk rendelni eu raktárból?Mikor nézegettem még csak spanyolba lehetett.
Most látom van külön spanyol , német ,és eu.
Hozzánk szállítanak már eu raktárból?Next PC Upgrade: 2022
-
Crytek
nagyúr
Ez nem külföldi rendelés ,de ilyen jellegű magyar boltos topikot nem találtam.
Itechshop -ot ismeri valaki? Innen kik vásárolhatnak és hogyan?
-
Crytek
nagyúr
Valaki nem tud linkelni valami olyan oldalt ahonnan olcsón lehet rendelni robbanásbiztos elemlámpát? (Melóba kéne ahol nem lehet szikrázás semmi)
-
Crytek
nagyúr
Ezer éve nem nézegettem nagyon a webshopokat és a minidealen látom van eu warehouse.
Ez mindenkinek szállít vagy korlátozva van xy országokra?Next PC Upgrade: 2022
-
Crytek
nagyúr
Úgy néz ki a teremtő sem akarja ,hogy esőbe is fussak. Megint nem jött meg a vízálló mobiltelefon tokom.
Rendelek megint 1-et. Fél év alatt csak lesz egyvalaki aki el is küldi.
-
Crytek
nagyúr
Edigitálnak eddig elég pöpec a black friday akciózása ,kb órák óta nem is érhető el az oldal.Bizos nem birja ez a hatalmas magyar rohamot
-
Crytek
nagyúr
Everbuyingról rendelt már valaki free postával?
Ha igen mennyi idő amíg megjön a csomag onnan?Next PC Upgrade: 2022
-
Crytek
nagyúr
Én nem tudom a postai rendszer, hogy müködik kik ellenőrzik/ felügyelik és mikor ha létezik ilyen.
Ezer átvettem már a szomszédnak szóló csomagot a saját aláirásommal hiába volt überajánlott meginden.
Szóval kb bárki átveheti Columbo legyen aki kinyomozza utánna.[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Nincs valami oldal ami összefoglalja melyik oldal mikor tart fekete péntek vagy hasonszörű brutál leárazást?
Az alibabasról csak utólag tudtam a rekordok miatt pedi szaréhugyé dobáltak telokatNext PC Upgrade: 2022
-
Crytek
nagyúr
Win 8-as Toshiba Encore mini még mindig sehol senkinek sehonnan?
-
Crytek
nagyúr
Haver kérdezte hogy a xiaomi power bank jó iphone-hoz is? (nem értek hozzá soha nem volt és nem is lesz iphone-om)
-
Crytek
nagyúr
Amcsiból magyarba átlag usernek mennyibe lehet egy csomag feladás (max 1kg)?
-
Crytek
nagyúr
100$-os Toshiba tablet valaki valahonnan vagy örökre only ms store lesz?
-
Crytek
nagyúr
Jelenleg hol lehet e legolcsóbban Xiaomi 10400mah-s powerbankot kapni?
Elvileg kap egy kis árcsökkentést,de ahol nézegetem ott eredeti áron van még 25-28$.
-
Crytek
nagyúr
Nos 100$-os Toshiba tablet senki sehonnan?
-
Crytek
nagyúr
Aki esetleg találkozna olyan webshoppal ahol kapni Toshiba Encore Mini WT7-C16MS Signature Edition Tablet-et és szállítanak Magyarországba is kérem jelezze majd.
-
Crytek
nagyúr
Toshiba Encore Mini WT7-C16MS Signature Edition Tablet
Ezt még mindig csak innen lehet megrendelni vagy tud valaki más helyet?
-
Crytek
nagyúr
Paypal hamar visszaadta az 1$-omat. Belőlem nem esznek az esetleges csalók.
rendeltem egy másik tokot hátha az meg is érkezik.Next PC Upgrade: 2022
-
Crytek
nagyúr
38. napon még mindig nincs itt az 1 $-os Ebayről rendelt tokom. Mivel a gyerek a holnapi határidő lejártát adta meg maxnak megy a paypal pénzvisszaszerzés.
Nehogy már jó napja legyen a gyereknek,hogy egy újabb embert meg tud lopni Hát engem nem fog.Next PC Upgrade: 2022
-
Crytek
nagyúr
Aug 23-án rendelt 1$-os tokom még mindig nincs itt.
Így lehet csalni rendesen azt hiszik hogy 1$-ért nem veri ki az ember a balhét hát nagyon téved.Next PC Upgrade: 2022
-
Crytek
nagyúr
válasz aytukabozs #43040 üzenetére
Már kb 3 féle helyre modon írtam neki csak lesz valami.
-
Crytek
nagyúr
válasz aytukabozs #43036 üzenetére
Írtam volna ,lenyomtam a küldést és ezt dobta ki:
The seller does not offer combined shipping discountsThe seller has disallowed combined payments and shipping discounts. Please proceed to checkout to complete your purchase.
-
Crytek
nagyúr
válasz aytukabozs #43036 üzenetére
Pont ez a baj nem tudok angolul fogalmam sincs mit írjak oda
-
Crytek
nagyúr
válasz aytukabozs #43033 üzenetére
Természetesen ott a címem és mint mondtam ott volt az eladónál hogy Shipping Hungary.
-
Crytek
nagyúr
Elakadtam az Ebay-en de nagyon már agybaj kapok:
Itt most mi a fenét kell csinálni?
Ott volt hogy shipping Hungary viszont ár nem volt. Elvileg már le is került hogy nincs több elvitték gondolom én mert "lefoglaltam" ott van hogy pay now de nem engedi
Ötlet?
-
Crytek
nagyúr
válasz Anonymus23 #43020 üzenetére
Amíg 45 napig véd a paypal kár izgulni már 10 napnál
-
Crytek
nagyúr
válasz #79563158 #43017 üzenetére
Az a baj hogy sokan azt hiszik hogy a + repes emberek "istenek,kiválasztottak nagy királyok" hát nagyon nem.
Olyan emberek vannak hogy elképzelni sem lehet. Pl a digitális játékoknál a steamtradesen is hirdetek egy játékot rám ír egy gyerek "hogy hallotta haverjától" hogy mit adok nem kell-e érte xy. Igen hallottad akkor miért nem oda írsz gyökér nincs üzlet. De azért kérdi +1-ezzük egymást LOL mondtam neki csillagvirágom ez nem így működik.
+ rep-et a legkönnyebb összeharácsolni és ellenőrizhetetlen ,hogy valóban jó üzletekért volt-e vagy sem.
Régen anno tesómékat Ebay-en valami 99,9%-os több százas eladással bíró "elismert" eladó vert át 1xx ezer ft-al. Szerencsére azóta van paypal védelem.
-
Crytek
nagyúr
Ilyet rendelt már valaki? R-Watch M26
-
Crytek
nagyúr
Ebay-en van egy cucc aminél ott van hogy szállítanak magyarba ,de szállítási ár nincs.
Ez mikor derül ki vagy utólag levonják majd plusszban vagy hogy?
Vagy meg kell kérdezni eladod csak akkor derül ki?Next PC Upgrade: 2022
-
Crytek
nagyúr
válasz Anonymus23 #42824 üzenetére
Köszönöm!
Azt esetleg tudja valaki,hogy a pandawillen a reward pontokat hogy lehet "pénzre" váltani vagyis vásárolni velük?
1-2 kábel azokkal ingyen lenne ,de nem látok rá lehetőséget hogy beváltsam
-
Crytek
nagyúr
Jack hosszabbító kábelt szeretnék kintről rendelni angolul mi a neve ?
-
Crytek
nagyúr
válasz szili.tamas1 #33232 üzenetére
Ja azt még a végén engem perelnek azt vonogatják a nagyobbnál nagyobb összegeket.
Megírom nekik hogy már április 25-én visszakaptam a pénzem.
Legalábbis bízom benne hogy ezt írom google translate nem az igazi[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
De nekem nem kell mert már visszaadták a pénzem és vettem Xiaomi Mi2-öt amit ma hozott a futár.
Poénból azért rákérdezek,hogy most mit is akarnak ezzel.
Írom nekik ha ingyen van küldjék csak még tracking numbert se kérek Kacsázni jó lesz a dunán.[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Gondolom mindenki ismeri az antelife-os UMI-s ügyemet ami full refunddal zártolt x hete!
Erre ma kaptam egy ilyen mail tőlük:
"Dear customer,I'm very sorry for the waiting, your phone has been repaired well, please kindly confirm the following address: ...."
Ezt mire véljem?
-
Crytek
nagyúr
válasz Graphics #33015 üzenetére
Több mint 10 éve csak spórolok kb semmit nem vettem magamnak a digitális játékokon kívül.Pont itt az ideje a tettek mezejére lépnem!
De szerencsére ezt az összeget fedezi a részvényeim osztaléka.Futár az meddig jöhet egy nap? Only délelőtt vagy délután is szokott vagy mikor hogy érzik?
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
32GB belső nekem jobban kell nem kell memoriakártyázni meg stb.
Csak rendeltem valamit,hogy végre legyen valami.Next PC Upgrade: 2022
-
Crytek
nagyúr
Xiaomishop.com-on az Mi2-nél (ezt rendeltem) ez van az aksinál:
Battery:Li-on, 2000mAh,3100mAh Most akkor melyikkel adják? Mert nem igazán egyértelmű nekem
-
Crytek
nagyúr
Láma kérdés de sose rendeltem gyors postával.
Feladják kint és itthon már a magyarok veszik át tehát nekem magyar emberke fogja a csomagot átadni?Next PC Upgrade: 2022
-
Crytek
nagyúr
válasz Drakesz #32629 üzenetére
45 napig véd a paypal ha kicsúszol már nincs mi védjen soha nem kapod meg amit akarsz.
45 napon beül ha megnyitod a dispute-ot akkor 20 napod van lezárni az ügyet azaz megegyezni a bolttal,ha nem akkor a paypal lezárja és nyomoz majd dönt!
Legalábbis én így tudom![ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
válasz maj-viktor #32624 üzenetére
Majd a tulaja ha lemeri írni hogy behalt 2 hét után leírja , ha nem úgyse tudjuk meg soha kinek volt/van igaza!
-
Crytek
nagyúr
válasz Dominó85 #32622 üzenetére
Pff te tényleg egy projectort hasonlitgatsz filléres szarokhoz?
Egy értelmes procektror tudod hol kezdödik? Le se merem írni. + ezekhez normális vászon is kell hogy legyen valami " minőség"annak az ára? Bár mondjuk az is igaz hogy a 3000$-os dual GTX 780 titannal is lehet 640x480-ba játszani......
-
Crytek
nagyúr
válasz maj-viktor #32616 üzenetére
Én csak mondtam a saját véleményem.
Az ő pénze ő élete stb.Nem mellesleg 36k-s projector az még az "olcsó húsnak híg a levének" is a legalja lehet és itt tökmindegy a márkanév. Én a helyében nem használnám sokat
-
Crytek
nagyúr
válasz maj-viktor #32601 üzenetére
Magyar mentalitás tipikus egyből eladni szabadulni lelkiismeret nélkül bravó!
Az meg lényegtelen ugye hogy esetleg egy noname gagyi amihez magyarba nincs is semmi alkatrész és csak a nyüg lesz vele ne adj isten 2 hét alatt gatter lesz és utána kiátkoznak a világból mert szart adtunk el xy-nak. Én biztos nem tudnék ilyen lelkiismerettel élni.
-
Crytek
nagyúr
válasz Metamorph321 #32598 üzenetére
Ilyen nincs! Mindenhonnan ezermillió cuccot rendelnek így becsúszhatnak hibák/direkt elcseszések
Antelife, minideal,1949deal amikől elrettentő rosszat nem hallottam még!
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
válasz szili.tamas1 #32546 üzenetére
Paypalt kicsit se érdekli ha nem veszik át.
A tracking number elárul mindent.Ha az látják hogy a cég szarik az userre akkor ugyis a vevőnek adnak igazat.
-
Crytek
nagyúr
válasz Papesz1990 #32542 üzenetére
Visszaküldés 3 ezer volt nekem de az nem volt 1 kg se.
Vissza küldeném nekik és mindenképpen paypal dispute amibe határozottam beleírnám hogy semmiféle cucc nem kell tölük csak a pénzed a postaköltséggel együtt vissza.
És máshonnan rendelnék telefont.
-
Crytek
nagyúr
Ok, köszönöm a megerősítést!
Akkor ez egy 3300ft-os kínai telefon tesztelés volt részemről.3-4 hét és jön a Hongmi project
#32449: Igen visszaküldtem,mert anélkül nem kaptam volna semmit se vissza ,használhatatlan volt a térerő miatt. Umi X1S volt igen!
Most epekedve várjuk ezt a Hongmit hogy befürdünk ezzel is avagy nem!
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Antelife:
Szart küldtek ,jeleztem, visszaküldtem ,megérkezett ,dispute-oltam , átvették a csomagot és 1 hete ülnek rajta a pénzem sehol (ennyi a történetem diohéjban)
Írjak rájuk hogy mi van mire várnak vagy claimoljam és majd paypal lesújt a pallosával?
-
Crytek
nagyúr
Kínában most hosszabb a húsvét vagy miért húzza az időt az antelife a pénzem visszautalásával? 1 hét eltelt és semmit nem jeleztek és persze a pénzem se adták vissza!
Sürgessem őket vagy egyből claimoljam a témát?Next PC Upgrade: 2022
-
Crytek
nagyúr
Antelife ügy:
Frissült a nyomkövetés 17-én vették át a visszaküldött telefonomat!Innentől várom a csodát!
-
Crytek
nagyúr
Ebben tudna valaki segíteni? Paypal topik kb halott! (Itt meg azért van már pár disputeban jártas fórumozó)
-
Crytek
nagyúr
Arra a problémára azóta se kaptam választ amit már más is felfetett:
Ha én disputot inditottam leírva a bajommal stb és az emailben megbeszéltek ellenére (hogy visszaadják a pénzem) nem azt teszik hanem adnak egy tracking numbert (elvileg küldenek egy újat) ilyenkor mi van a paypal innentől leszar engem?
-
Crytek
nagyúr
Van valami olyan webshop ahonnan szállítással is olcsóbban lehet pendrive-ot kapni mint itthon?
-
Crytek
nagyúr
válasz aytukabozs #31642 üzenetére
Na akkor most megy a dispute (eddig úgyis azt hiszik sikerül átverniük) innentől 20 nap alatt csak átveszik a szemetek!
-
Crytek
nagyúr
Küldemény információ:
Letétben van / Item stored, addressee notifiedEz mit takar milyen letétben van vagy hogy ?
-
Crytek
nagyúr
OFF: (Mivel nem külföldi bolt)
Emag.hu-ról rendelte már valaki és valami tapasztalat velük?
-
Crytek
nagyúr
Ma vagyok a 31. napnál a fizetés után!
A telefonom már célországba megérkezett 5 napja! Amint kézbestés lesz nyomom a disputot!Olvasgattam is különböző eseteket.És valakinek pont olyan kérdése volt ami engem is érdekel,hogy ő a pénzét akarja vissza de a "férgek" adtak tracking numbert,hogy valamit küldenek!
Ha ilyen eset áll fent lehet ez ellen tenni valamit vagy így ez totális bukta?
-
Crytek
nagyúr
válasz HornedReaper #31483 üzenetére
Én azt vettem észre hogy ugyanúgy átjöhet bármikor bármi mint eddig.
Hiába a minden átnéznek szöveg.Next PC Upgrade: 2022
-
Crytek
nagyúr
válasz aytukabozs #31271 üzenetére
A leírásait olvasva kb nem is hagyott nekik időt!
Ez nem úgy zajlik mint a chat hogy egyből lesz ott valami!Attee88:
-Felveszed a kapcsolatot a weboldallal ahol vetted és elmondod mi a gondod.Ők fognak írni egy címet ahova visszaküldheted! Kapsz majd egy RMA számot is amit fel kell tüntetni a csomagoláson.
- Az összeg függ a csomag súlyától meg hogy hogy adod fel. Általában simán szokták kérni. Szimpla légipostával (követési számmal természetesen) 2-3xxx ft lehet a költsége!
A vámmal kapcsolatba nem tudok nyilatkozni mit kell írni hova kinek hogy ne vámolják meg újra.Nekem amikor cserélték akkor még jó idők jártak és minden átjött szó nélkül ha kellett ha nem
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
válasz drewcsalad #31242 üzenetére
Márciusban rendeltem onnan 12 nap volt + nagy királyság ha érted mire gondolok
Megbízhatósága kérdőjeles. Nekem pl selejtet küldtek.
Ügyintézés meg hamarosan kiderül hogy milyen, mert már Kínába van a visszaküldött telefonom![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Path of Exile 2
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Gyúrósok ide!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Windows 10
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -35% Bivaly i5-13500H 6Mag 16GB/512GB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest