- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ég veled, KEndre! :(
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
válasz tboy72 #92708 üzenetére
És valóban, köszi hogy erre felhívtad a figyelmem. 60 napra vállalta a szállítást. Akkor megy is a dispute. Jó nem drága alkatrész mert 1 dollár volt, de azért az is pénz, utálom ha átcsesznek és ráadásul hazudik nekem. Vitában ha leírom hogy az eladótól nem kaptam meg a terméket közel 120 napja és ő 60 napos szállítást vállal azt gondolom elfogadja az ali rögtön és behajtja rajta azt az egy dollárt.
-Norbi-
-
-
Janaboy
veterán
válasz tboy72 #64207 üzenetére
Ez jó hír! Én még mindig szívok...most a paypal visszament az időben..eltűnt a resolution centerben ahol kérték a követési számot (meg hogy küldjem vissza) (mondjuk e-mailben megvan)..aztán még a csomag se ért vissza..akkor a telus két hete nem bírja visszafizetni a postaköltséget pedig már 2x 5 munkanapon belül ígérték, hogy küldik..
Janaboy
-
tibcsi0407
félisten
válasz tboy72 #63995 üzenetére
Én hasonlóan jártam egy gearbest rendeléssel, ahogy Te is, a DPD elhagyta, aztán a PayPal elkaszált, de szerencsére sikerült a Gearbest-tel megbeszelni a dolgot és újra küldték a telefont.
Próbálkozz a Tinyvel, mert rájuk vagy utalva.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
mazsi
senior tag
válasz tboy72 #63362 üzenetére
Túldramatizálod a dolgot. A te eseted klasszikus rendőrségi eset. Besétálsz a helyi örsre, es a többit ok majd redezik.
Tök mindegy a szándék és a jóindulat mértéke, létrejött egy több szereplős szerződés, ami nem hozta a tervezett eredményt. Simán tudsz hatni a civilizáltabb két félre, a bankodra es aa Paypalra, a többiek meg majd eldöntik mi a jól felfogott érdekük.
Tegyél feljelentést, ez már túl van a romantikus levélírás szintjénél.
Egy bontatlan, és egy extrával megpakolt DJI Tello drón eladó.
-
huliganboy
addikt
válasz tboy72 #63354 üzenetére
Ez az a mobil amit rendeltél?
Tinydeal mivel indokolt paypalon?
Hasonlóan jártam egyszer bár akkor fel sem adták a telefont, és hitegettek, hogy úton van de trackinget nem tudtak adni. Aztán csak visszafizették 2 hét múlva a pénzt nagy fenyegetések után. Hmm érdekes volt mert a teló sem érkezett meg.Hasonlóan járt a haverom az AntElife oldalla is..
Bár szerintem ezek olyan esetek mikor nincs olyan telefon nekik és szenvednek a beszerzéssel.
Azóta csak ALI-ról az ajánlott eladótól rendelek telót!!
-
hardline
senior tag
válasz tboy72 #63002 üzenetére
Azt olvastam, hogy 22 euróig áfamentes a külföldi rendelés, ez meg 24,5 euró volt.
Mennyire szigorú ez, azt mondod van rá esély, hogy nem kell fizetnem?Az sms után kiküldik a kitöltendő papírokat? Ezt is olvastam, de az sms-ben van egy link (posta/vam) és ott azt írja, hogy töltsem le, töltsem ki és küldjem el mailben a papírokat, de ki sem tudom rendesen tölteni, mert sem a feladó nevét, sem a címét stb nem tudom, ahogy a csomag súlyát sem...
[ Szerkesztve ]
-
lovi27
addikt
válasz tboy72 #56624 üzenetére
Tudok számolni! Ezért tűnt fel, hogy csak odavetett szám a 34 USD. Ha pedig figyelmesen elolvasod a hozzászólásomat, láthatod ki is számoltam a határt amire hivatkoztok - 36 EUR - ameddig kiszabják, de nem kell megfizetni az ÁFA-t. De a kérdés nem ez volt. Mi van a vámügyintézési díjjal? Mert lefolytatják a vámeljárást, határozatot hoznak, tehát elvégezték a munkát. Vagy mivel úgysem kell megfizetni az ÁFA-t, ezt is hagyják a fenébe...
-
LámaZ
addikt
válasz tboy72 #45725 üzenetére
„1. nem ezen a idősíkon élsz”
Eben az idősíkban élek, mert egyébként nem is tudnánk levelezni.„2. a Dealextreme fizetett ügynöke vagy.”
Ezzel majdnem ráhibáztál.
Én kb. 6 éve javasoltam a DX-nek, hogy leszek európai emberük, és intézem európai raktáruk dolgait. Az ő pechük, hogy még csak nem is reagáltak az üzleti javaslatomra, és kb. fél éve valami linket bíztak meg ezzel (szerintem Európába bevándorolt kínai lehet az, a belterjesség miatt is). Én vagyok olyan pedáns, hogy mintaképviseletük lettem volna, kiváló ügyfélszolgálattal. De ha nem, hát nem, a disznótor nem erőszak.Legyen minden jó!
-
LámaZ
addikt
válasz tboy72 #45710 üzenetére
A DX-hez türelem kell, el lett ez magyarázva az értetleneknek.
Én is kb. szeptember elején rendeltem, 2 hétig nem történt semmi - de nem paráztam, mert megszoktam tőlük – és kb. 45 nap után megjöttek a kis AAA elemek, összesen 6 db. LSD-sek amúgy.
Lassúak, de mindig biztos vagyok benne, hogy tőlük megkapom a cuccot. Elemeket amúgy csak a DX-től rendelek, mert vannak kipróbált márkáim tőlük.(LSD = low self discharge = alacsony önkisülésű)
Legyen minden jó!
-
-
maj-viktor
őstag
válasz tboy72 #39950 üzenetére
1nap után azért ne akarj kukátborogatni...
Mivel hétvége is van... sőt arrafelé már lassan vasárnap!És bár a DHL szállítás továbbítást hétvégén is végzi, de azért kicsit lassabb ütembe, mint hétköznap.. szóval türelem!
Küldemény felvéve, szóval nyugi... ha gyanúsan sok napig ~5nap nem mozdul, akkor aggódhatsz!
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
maj-viktor
őstag
válasz tboy72 #39948 üzenetére
Úgy kérlek szépen, hogy a DHL-esek gyorsak és előre dolgoznak, már a feladás pillanatában kérik e-mailbe az adatokat, hogy gyorsan és oldajozottan működjön minden, ha már megérkzetik az országba!
Így tudják ezt a gyorsaságot biztosítani, hogy akár 1hét alatt megkapod a cuccost a világ másikféléről a vámügyintézéssel együtt!
... vagy még felse adták, csak kikérték a DHL számot... nem látjuk / tudjuk a tracktörténetedet, így nem tudunk teljeskörűen segíteni! De ha látsz Hong Kong-i bejegyzést, akkor már feladták.. lehet nem frissült még! (bár DHL azonnal frissül)
[ Szerkesztve ]
-
bajaki
őstag
válasz tboy72 #39938 üzenetére
Csak azzal tudom kérni. Lehet olvastátok a OnePlus One-os topikban, hogy van egy alis eladó akinél ha Fedexet kérsz akkor ő intézi és fizeti a vámolást. Elvileg először Angliába megy a csomag, ott levámolják, majd onnan sima Fedex csomagként jö hozzám.
Kicsit hihetetlen nekem is a dolog, de rendeltek már innen is tőle és elvileg nem volt gond. Szóval remélem nálam sem lesz. Tegnap megrendeltem a cuccost. -
Joeker67
aktív tag
válasz tboy72 #39837 üzenetére
Ehhez egy kis +
Tegnap a Lurdy parkolóban két nemzetiségi akart eladni egy "eredeti SGS 5 telót "féláron"!
Amúgy korrektül összerakott cucc volt, csak éppen nem eredeti, az imei alapján valami alps típusú
készülék. Néhány kérdés után (pl. Miértkét simes, hol vannaka samsung appok ... .) már 25-ért odaadták volna.
Ha ilyesfajta készülékre vágyik valaki inkább itt vegye, legalább nem kell a postára vaárni és áfa sem jön rá! :-) -
MuzikJunkie
aktív tag
válasz tboy72 #37133 üzenetére
Nem mondod?
Akkor 60-65 dollárig nem is kell? Zsír!Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N95 - Nokia 5800 Xpress - Nokia N97 White - ZTE Blade - Motorola Defy - LG L9 - Galaxy SIII White - HTC Sensation - Motorola Atrix 2 - Vowney V5 - Xiaomi Redmi Note - OnePlus One - iPhone 6 Plus - iPhone 7 Plus - iPhone X - iPhone XS Max... (>‿◠)
-
Gépötty
senior tag
válasz tboy72 #36499 üzenetére
Igen, az ebay vásárlóvédelme össze sem hasonlítható a Vateráéval. Nem is erről van szó.
Sokkal inkább a 6% vs. 10%-ról, és a háborgásról, amit még a vásárlóvédelem hiányával sem lehet megmagyarázni, minthogy nem kötelező Vaterán hirdetni. Lehet más oldalakkal próbálkozni, van is pár kezdeményezés, csak éppen igazán sikeresnek mondható nincs.
És akkor még bele sem kevertem, hogy a VÁSÁRLÓvédelemet az ELADÓktól beszedett jutalékból finanszírozzák.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
maj-viktor
őstag
válasz tboy72 #36499 üzenetére
Nem mintha védeni akarnám a vaterát, de pont tegnap olvastam, hogy bevezetnek / bevezettek valami új "Biztonságos Vásárlás Program"-ot... és 100E Ft-ig évente 5x pénzvisszatérítenek... bár nem teljesen tiszta hogy, de érdekes próbálkozás tőlük...
Bár tény nem egy PayPal védelem, de azért "értékelendő" a próbálkozásuk...
Mondjuk olvasva, annyi "az apróbetűs rész", hogy eléggé parasztvakításnak tűnik...
- termékenként 100.000 Ft-ig (évi max. 5x)
- rendőrségi feljelentés tétele a feltétele
- vatera számla kiegyenlítése / kiegyenlítve
- 30-120napja zárult az aukció
- nem tiltott termék (akkor ha hamis iPhone-t veszek!? nem véd!? O.o)
- Fizetés átutalással vagy utánvétellel - bizonyított módon történt
- személyes átvétel NO (bár ez érthető)
- nem szállítás alatt sérült meg (mondjuk ez is jogos, ez a posta/futás sara)
- nem külföldről érkezett (na ennek így semmi értelme, szerintem akit átvernek, rendszeresen az ilyen dropshipperek)
- mindenféle irat elküldése a vatera felé (űrlap & fizetési bizonylat & rendőrségi feljelentés & személyi igazolvány és lakcímkártya másolat, stb.)Na majd meglátjuk, mi sül ki ebből... bár engem sosem vertek át, így vaterán...
De mondom, mint próbálkozás részükről - értékelendő!JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
Palomar
csendes tag
válasz tboy72 #22031 üzenetére
Sziasztok,
némi infó a Svéd Posta IT szolgáltatóját érintő tűzről itt:
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2054&artikel=5747648http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2054&artikel=5746113
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2054&artikel=5746482
17track nem, de trackitonline.ru továbbra is tudja követni a svéd csomagokat, legalábbis a dec30 előtt feladottakat (a lent belinkelt svéd postás faq alapján arról van egyenlőre infójuk), posten.se-n pedig svéd nyelven érhető el a tracking itt:
http://services3.posten.se/tracktrace/TrackConsignments_do.jspa nyolcrubrikás helyre megy a TN, aztán Spára, aztán Visa mer info, utána eredmény google translate
directlink.com semmit nem tartalmaz, viszont http://directlinktrackedplus.com szintén mutat infót decemberi feladású SE csomagra
Hogy új SE TN-re mit mutat majd directlinktrackedplus, azt néhány napon belül meglátom, mert most sikerült egy eladónak CN-es shippingre SE csomagszámot adnia, aminek most nem örülök felhőtlenül.
[ Szerkesztve ]
Üdv: Palomar
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
törölt tag
Egy picit utánaszámolsz, rögtön meg lehet mondani a kapacitását. Mivel azt mondod, hogy kb. 2 órája töltöd 2x2Ah-val, és 4-ből 2 LED világít, akkor szerintem félig van, tehát még két óra töltés 2x2Ah-val és tele is lesz. Ebből következik, hogy 4 óra alatt töltődik fel 2x2Ah-val, így 4x(2x2000)mAh=16000mAh Életbe nincs az 30000mAh-os Az meg hogy a kettő együtt kilós körökben mozog, nem mond semmit... Láttam már merevlemezt kazánlemezzel a belsejében egy pendive-val mellékelve. Kínában sok minden lehet
[ Szerkesztve ]
-
ronson
őstag
Az hogy az nincs 30000mAh azt készpéznek veheted. Talán fele.
30000mAh-val egy Ipad-et fel lehetne 4* tölteni lazán.De őszintén számolj be róla mit bír. A méretűkre nézve nekem olyannak tűnik, mintha a kapacitása fel lenne duplázva. Nekem egy 4000mAh-as van, kb, negyed méret mint az. 2* tudom teljesen feltölteni vele a telefont.
-
maj-viktor
őstag
Ezt örömmel hallom...
Nekem sajnos itthoni garanciával szinte csak rossz tapasztalatom van, így feltételezem, hogy a külföldi sem feltétlenül sokkal jobb
Bár nekem külföldi webshopból való rendeléssel szinte csak jó tapasztalatom van!
(a szállítási időt leszámítva)Szerencsére garanciával nem volt még dolgom, de az itteni kommenteket olvasva azért többet "szopnak vele", mint akinek flottul megy minden...
-
addikt
-
M_o_g_y_i
őstag
Mutassak "jobbat"?
07.04.2013 19:48 52803200 FúShān Bureau Accepted from sender
03.05.2013 04:08 51003100 Guangzhou International Arrived at sorting center
03.05.2013 15:32 51003100 Guangzhou International Left sorting center
20.05.2013 00:13 20110600 Shanghai International Arrived at sorting center
20.05.2013 11:41 20110600 Shanghai International Left sorting center
21.05.2013 02:31 20110600 Shanghai International Arrived at sorting center
21.05.2013 10:47 20110600 Shanghai International Send item abroad (Export)Tehát még nincs Mo.-on ráadásul!
[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
tvamos
nagyúr
A FedExes sz@pas fokozodik.
Az ugyintezo csaj (lehet, hogy 1keves, vagy nem tudom,) write only uzemmodban van.
Kuldtem neki ket mailt, azt is, amit o akar.
Erre kuldott egy levelet, hogy kuldjem vissza a csatolt nyomtatvanyt, kitoltve.
Nem ertettem mi a gyikja, felhivtam.
Erre telefonon letorkolt, hogy "ahogyan azt telefonon mar megmondta, es meg is irta, jo lesz wordben kitoltve!"
Hat azt mar elkuldtem, nem tudodm, mi a baja vele... "Akkor jo lesz!"
Na, azert elkuldom megegyszer, de akkor is!
Az volt, szallitas 4-5 nap. Ez igy nagyon sokba kerul. Tobbe nem kell semmi FedExel. Aki csak azzal postaz, azt ezentul kerulom. :-\"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
orkester
őstag
Nekem most pont a magyar posta mutatta jól és a 17track, mert a kínai szerint még Budapesten van a csomag és a dátum is ápr. 21.; a Trackchecker program (ami eddig hibátlan volt) pedig még mindig azt írja, hogy sikertelen kézbesítés. Na de sebaj, most már talán csak hónapok kérdése és újra nálam lehet.
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Windows 10
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Autós topik
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Új CAPTIVA Gamer Tervező Laptop 17" -50% Bivaly i5-13500H 6Mag 64GB/2TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest