Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1298) Csabee. válasza Nordik (#1297) üzenetére


Csabee.
nagyúr

miben jobb az Új Opti Free, én is az expresst használom!

Erről hallotatok már?

EYE PROTECT

A szárazszem-érzés kialakulása gyakran a lipidréteg hiányosságára vezethető vissza. Az EYE PROTECTliposzómái foszfolipidekből állnak. A természetes könnyfilm is tartalmaz foszfolipideket, amelyek a lipidréteg stabilitásáért felelősek.


Becsukott szemben a lipidréteg a szemhéjszélek között összenyomódik. A becsukott szemre fújt EYE PROTECT liposzómái a szemhéj szélén találkoznak a lipidréteggel. A lipidréteg olyan vékony, hogy már egy kevés mennyiség is meg tudja szüntetni a hiányt.

Amikor az EYE PROTECT használatát követően újra kinyílik a szem, a lipidek eloszlanak és hozzájárulnak a lipidréteg stabilizálásához. A stabilizálódott lipidréteg csökkenti a könnyfilm párolgását.

Alkalmazási területek

A EyeProtect stabilizálja a könnyfilm lipidrétegét, szabályozza és javítja a szemfelszín és a szemhéj nedvesítését. Környezethez kapcsolódó rendellenességek, mint szemszárazság, feszülő szemhéjak, idegentestérzés és égő vagy viszkető érzés esetén alkalmazandó.

Használati utasítás

Fújjon 1-2 adag EyeProtect spray-t a zárt szemhéjakra! Ne permetezze a terméket nyitott szembe, és ne érintse meg a szemfelszínt a fúvókával, hanem tartsa a szemtől kb. 10 cm távolságra! Ha véletlenül nyitott szembe kerülne, ez gyorsan múló, enyhe égő érzéssel járhat, ami azonban károsodást nem okoz. Ha szemészeti kozmetikumokat használ, javasolt az EyeProtect spray-t ezek felvitele előtt és eltávolításuk után alkalmazni. Az EyeProtect azonban általában előzőleg felvitt szemészeti smink esetén is alkalmazható. Ilyen esetben érdemes az adagoló és a szem között nagyobb távolságot (kb. 20 cm) tartva, csak egyetlen adagot fújni. Az EyeProtect kényelmesebbé teszi a kontaktlencse viselését.

Általános ajánlás: használja az EyeProtect-et 3-4-szer naponta! Súlyosabb esetekben az EyeProtect gyakrabban is alkalmazható. A EyeProtect használata időben nem korlátozott.

[ Szerkesztve ]

Üdv: Csabee.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.