- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Hát ez tény. De az a fél perc sem fél perc : ) Mert ugye elő kell venni. Tartót kimosni. Kezet 2x átmosni, leöblíteni. És ezt min. 2x, mert ugye valamikor be is kell tenni újra.
Tudom, ez még így is minimális, de ha egyszer nem kell? : ) Márpedig a Night & Day-est egyáltalán nem kell.
Mindig utáltam hajnalban arra kelni, hogy most félkómássan be kell tennem a szememt =/"Kényelmetlen ha az a műanyag ott vana szememen és nem kap elég levegőt."
Na itt a különbség! Én amikor azt írtam h nem zavarja a szememet, vagy észre se veszem, akkor azt szó szerint értettem. Volt, amikor annyira megvakartam a szememet, hogy majdnem kidörzsöltem a lencsét : ) Akkor esett le, hogy nekem ilyenem is van!
Tényleg nem veszem észre, hogy bent van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Google Pixel topik
- Spórolós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- E-roller topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest