Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Hát ez tény. De az a fél perc sem fél perc : ) Mert ugye elő kell venni. Tartót kimosni. Kezet 2x átmosni, leöblíteni. És ezt min. 2x, mert ugye valamikor be is kell tenni újra.
Tudom, ez még így is minimális, de ha egyszer nem kell? : ) Márpedig a Night & Day-est egyáltalán nem kell.
Mindig utáltam hajnalban arra kelni, hogy most félkómássan be kell tennem a szememt =/"Kényelmetlen ha az a műanyag ott vana szememen és nem kap elég levegőt."
Na itt a különbség! Én amikor azt írtam h nem zavarja a szememet, vagy észre se veszem, akkor azt szó szerint értettem. Volt, amikor annyira megvakartam a szememet, hogy majdnem kidörzsöltem a lencsét : ) Akkor esett le, hogy nekem ilyenem is van!
Tényleg nem veszem észre, hogy bent van.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / DJI Mini 3 drón Fly More Kit Plus - 2x47 perc
- DJI Air 2s drón RC szett újszerű állapotban, két akkuval és DJI RC-RM330 távirányítóval
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo (FMC) RC drón szett - kijelzős távirányítóval és extra táskával (2)
- DJI Mavic 3 Fly More Kit - 2 akku, töltő, autós töltő, táska
- DJI Mavic 2 Pro drón - 1" Hasselblad kamerával - 2 akkumulátorral
- iget C210 GPS kerékpáros komputer és AC200 távtartó és AS210 tok bontatlan
- Nautica Voyage EDT 50 ML - CSAK KIPRÓBÁLT!
- FENDER STRATOCASTER Mystery Box 70th Anniversary 1 Oz Silver Coin 2 Solomon Islands 2024
- Póker készlet eladó, Új!
- Újszerű Merax Fitness Futópad LED kijelzővel - Összecsukható futópad - 12 program - 1-12 Km/h
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest