- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Dany007 #1259 üzenetére
jaja 17.000 szerintem is nagyon-nagyon drága... és én maximum a 2hetest hordanám a havit semmiféleképpen nem, meg nekem tórikus a lencsém ami nagyobb mint az átlag, és szerintem ezért nem szellőzik úgy a szemem ahogy kéne, hiszne nagyobb maga a lencse.
Voltam már hogy megműtetem a szemem, de nagyon vékony a szaruhártyám és még fiatal vagyok, azt ajánlották 1 éve hogy várjak még 2 évet.. és keresnek majd telefonon. jövőre megint megpróbálom a vizsgálatot és meglátjuk hogy mi lesz, nagyon örülnék neki ha megcsinálnák már -
Csabee.
nagyúr
válasz
Dany007 #1254 üzenetére
hát nekem régen begyulladt a szemem és mondta a szemészem hogy ő a napi lencsét ajánlja nekem.. hát mondom oké, és az Acuvue Advance napi lencse az 30napra 17.000ft kerekítve... tehát baromi drága!
Azért is szeretnék 2hetesre váltani mert olcsóbb, és hátha még kényelmesebb is esetleg egy másik márka. Én úgy tudtam hogy eddig az Acovou volt a legkénelmesebb legnedvesebb lencse, de lehet ez nem így van? -
törölt tag
válasz
Dany007 #1253 üzenetére
Igazából nekem nem azzal van a bajom hogy szúr-e vagy nem, hanem hogy nem kap normális adag oxigént. (hiába angy az áteresztő képessége)
Amiket én állítottam, a legjobb barátom angymamája állította, aki szemész, és náluk is mindenki orvos.
Nah mind1, nem akarok fáightolni. Neked bevált, én azért adok neki egy kis zoxigént este 10 percig.Nah meg reggel is kb.
-
Csabee.
nagyúr
-
törölt tag
válasz
Dany007 #1249 üzenetére
Arra, hogy ha esetleg nem oylan a helyzet (egy cicababával vagy/fáradt vagy) akkor ne kelljen kivenni. Jah, te mindent elhiszel, ami a reklámokban van?
Akkor lehet veszek bepanthen kenőcsöt a kocsimra... A szemésznek kiterjesztett viseletre ajánlják, ahogy a tájékoztatóban is van. Ez pedig nem 30 nap folyamatos viseletet jelent. Lehet, hogy nem fáj, attól még romlik a szem. Ennyi erővel a Biofinitym-ben is alhatnék, de nem őrültem meg. Pedig elvileg abban is lehetne egy héten 5 napig benne aludni.
Arról nem is beszélve, hogy nuku fertőtlenítés, hidratálás, sikosítás, a szemed pedig csak duzzad.Természetesen a saját szemeddel azt csinálsz, amit akarsz, de mást ne tévessz meg!
(Lehet van egy-két szemész, aki csak a pénzre hajt, és minden hülyeséget összehord.) -
Csabee.
nagyúr
-
törölt tag
-
harry3
őstag
válasz
Dany007 #1239 üzenetére
Én is szoktam úgy járni, hogy nem veszem észre, csak akkor, amikor már dörzsölöm a szemem.
Nem veszem észre, de szerintem lelkileg nem nyugodnék, hogy hónapokig van a szememen a lencse, mert nem zavarna, csak azért éjszaka csak nem kap annyi oxigént a szem, mintha nem lenne ott, hiába nagy az áteresztő képessége.
-
lorcsi
veterán
válasz
Dany007 #1236 üzenetére
nekem nem egészen érthető mi értelme van a lencsében aludni
az rendben van, hogy néhny alkalommal a körülmények úgy hozzák, de egy gyakorlott lencse használónak az a 2x fél perc nem oylan megerőltető a szem egészségére nézve
Nekem most olyan lencsém van amiben akár 5-6 napot is lehetnék folyamatosan,d e mindig kiveszem este. Kényelmetlen ha az a műanyag ott vana szememen és nem kap elég levegőt. Természetese volt már hogy fent hagytam, de a körülmények hozták úgy, de hogy stresszeljem vele a szemem..inkább kihagyom.
Én is el szoktam felejteni...de akinek nincs esze legyen noteszeazóta naptárban vezetem és előre fel van írva mikor kell rendeljek
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.