Hirdetés

2024. június 21., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:55:58

LOGOUT.hu

KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45746) Intruder2k5


Intruder2k5
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!

Hirdetéseim: https://shorturl.at/L8E51

Hozzászólások

(#23601) wajois válasza brazos (#23600) üzenetére


wajois
kezdő

Igen

(#23602) brazos válasza wajois (#23601) üzenetére


brazos
senior tag

Ezt olvastam még erről a cuccról.
S905X with Dolby and DTS
Video Output: High Speed HDMI 2.0a
Audio Output: Digital Optical
Audio: Dolby Downmix, Dolby True HD, DTS Downmix, DTS HD, DTS-HD MA, Raw Audio

Lehet, hogy pont emiatt van az, hogy 2.0 sztereóban szól csak normálisan.
Az meg, hogy mind az összes hangszóró szól, talán azért van, mert a 2.0 sztereó ki van adva minden hangfalra a Kodi hangbeállításában. Próbáld meg azt kivenni -nem bepötyögni- és elvileg akkor csak a két sztereó hangfalod fog szólni.
Sajnos úgy tűnik hogy csak a cucc koax kimenetén fogod megkapni az 5.1-es DTS hangot, a HDMI kimeneten csak a 2.0 sztereó Dolby hang fog szólni.
A TV-d viszont a leírásodból ítélve már képes a HDMI kimeneten is a DTS 5.1 kiadására.
Nem a Kodi a hibás, hanem a Eminent em7680 box van valamiért ilyen furcsán megoldva.

[ Szerkesztve ]

(#23603) wajois válasza brazos (#23602) üzenetére


wajois
kezdő

...az optikai kimenetre gondolsz(koax helyett :))?! Lehet, hogy kicsit kuszán írtam, de az erőlködő optikán kapja a hangot az eszköztől, pont ezért nem értem :/

Közben olvasgatok még, és találtam olyat, hogy a hangszóró számának megadása nem vonatkozik arra az esetre, ha a hang továbbítása engedélyezve van (esetemben ugye, mert nem akarom, hogy a kodi dekódolja, hanem dekódolás nélkül továbbküldi egy AVR-re, ami majd megoldja a dekódolást, amennyiebn felismeri a formátumot).
Az biztos, hogy továbbítja a hangot az erősítőre, mert amint visszaállítom 2.0-ra, az erősítő automatikusan átvált Pro Logic-ról Dolby-ra. Csak az anyag DTS és nem Dolby...:/

"Nem a Kodi a hibás, hanem a Eminent em7680 box van valamiért ilyen furcsán megoldva."-igen az eszköz op rendszerében (Libreelec) nincs semmilyen audio-val kapcsolatos beállítás (gondolok itt spdif-re pl)

(#23604) brazos válasza wajois (#23603) üzenetére


brazos
senior tag

" igen az eszköz op rendszerében (Libreelec) nincs semmilyen audio-val kapcsolatos beállítás (gondolok itt spdif-re pl) "

Ez baj, mert ha jól tudom, azon a boxon egy speciális,(ahhoz a géphez módosított) Libre verzió van, aminek a lecserélése nem egyszerű művelet. (a komplett firmware-t kéne kicserélni, de ne túl valószínű, hogy van hozzá frissebb verzió.)

(#23605) Nerazim


Nerazim
őstag

ÜDv!
Android alatt futtatok SPMC -t. Erre van valami működő torrent add-on amivel pl: nco.. tudok telóról filmeket nézni?

Be my computer.. Baby I'm a user!!

(#23606) brazos válasza wajois (#23603) üzenetére


brazos
senior tag

Esetleg próbáld meg úgy összekábelezni a dolgokat, ahogy ennél a videónál is van, lásd 2:06-tól kezdődően, vagyis a box hdmi kimenetét összekötöd az erősítő hdmi bemenetével. Majd fogsz még egy hdmi kábelt, és azt az erősítő hdmi kimenetébe dugod, a másik végét meg a tv hdmi bemenetébe.

(#23607) wajois válasza brazos (#23606) üzenetére


wajois
kezdő

Bárcsak, de ahhoz már csak egy HDMI képes AVR kellene :) optikával tudok gazdálkodni.

(#23608) blakey válasza wajois (#23598) üzenetére


blakey
titán

SD-re írható LibreELEC-et vagy CoreELEC-et nem próbáltad? Minden problémád megoldódna.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#23609) wajois válasza blakey (#23608) üzenetére


wajois
kezdő

Bocsánat a kérdésért, de ezt kifejtenéd? Új oprendszert javasolsz?

(#23610) blakey válasza wajois (#23609) üzenetére


blakey
titán

Amlogic topik összefoglalót olvasd el.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#23611) brazos válasza wajois (#23607) üzenetére


brazos
senior tag

Nem tudom, hogy Te milyen beállítást használsz a boxon évő Kodi hangbeállításában, de a EM7680 boxod innen letölthető angol nyelvű kézikönyvében -EM7680_R0_20170504_manual_en.pdf- én ezt a beállítást találtam.

(#23612) brazos válasza brazos (#23611) üzenetére


brazos
senior tag

(és ott van a kézikönyvből kifotózott képen a hangkimeneti beállításban, az első sorban az általad hiányolt S/PDIF hangkimenet is)

[ Szerkesztve ]

(#23613) meridaharcos


meridaharcos
senior tag

Halihó ! Sport365 addon másnál sem megy ? Kodi 17.6
Köszönöm előre is !

"Nem vagyok senki, űzöm a vadat, Másoknak hajtok, mások hajtanak."

(#23614) wajois válasza brazos (#23612) üzenetére


wajois
kezdő

Nagyon köszönöm a tippeket, de ezeken túl vagyok. Esetleg készítek fotókat a menüről, amin látszik, hogy az spdif nem szerepel. És most nem is ez a lényeg, merthogy elvileg megoldódott.

Este otthon próbálgattam amiket találtam, és a KODI wiki oldalán találtam egy olyat, hogy a Player/Videos beállításoknál a Sync playbact to display-t ki kell kapcsolni, illetve a System/audio-nál a DD átkódolás engedélyezést is ki kell kapcsolni (erről igazából nem tudtam mit csinálhat, de en mindent bekapcsoltam ami DD-t írt-nem kellett vna-
Az egészen biztos, hogy a 2.0 (dafault) hangszóró szám a jó, mert azt írja, hogy ez irreleváns, ha a hangtovábbítás engedélyezett.
A lényeg, hogy most a DD-t és a DTS-t is felismeri automatikusan az AVR.

Tanulság: valószínűleg nem voltam elég aprólékos és alapos a menüpontok értelmezésében, mert igazából minden azt jelenti, ami (kivéve a videó beállításos szinkronizációs részt, annak fogalmam sincs mi köze ehhez). A kodi jól működött.

Mindenkinek köszönöm a tippeket és a segítséget!

(#23615) Flowtation


Flowtation
őstag

Sziasztok!

Segítséget kérnék KODI beállításban. Lehet buta kérdés lesz. Egészen pontosan a rendszer - hang menüben lévő kimeneti konfigurációról lenne szó. Azt, hogy fixed, azt értem, de a másik kettő mint jelent pontosan? Mert ha jól gondolom a fix az, hogy ha 5.1 van beállítva, de 2.0-és filmet nézek, akkor már a kodi szétrakja ennyi csatornára, nem kell az avrnek?
Csak azért kérdem, mert tegnap szereztem egy albumot, ami dts-hd-ma / flac 2.0. Váltogatva a fenti beállítások között, egyértelmű minőségbeli különbségek vannak, pl. sokkal tompább az egyikkel, mint a másikkal, ilyesmik.

Illetve egy sd filmet is próbáltam, ott meg fixed 5.1 beállítással csak a két front szólt, gondolom azért mert nincs annyi hangsáv, mint kellene. De ha optimalizált vagy legjobban egyező akkor az avr nagyjából rendben szólaltatta meg.

Előre is köszi a választ!

Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.

(#23616) wajois válasza Flowtation (#23615) üzenetére


wajois
kezdő

Talán itt keresgélj:
https://kodi.wiki/view/Settings/System/Audio

(#23617) brazos válasza Flowtation (#23615) üzenetére


brazos
senior tag

Először is nem írtad meg a használt Kodi verziószámát, és azt hogy milyen eszközön használod azt.
Mert az egyes klf.eszközökre telepített, netán egyénileg-gyártóilag az eszközhöz módosított Kodi-ban lehetnek eltérések a gyári, standard Kodi beállításaihoz képest, lásd az előtted szóló fórumtagunk EM7680 boxát, ahol a gyári weboldalról levett és a kézikönyvben szereplő audio out beállítások öszerinte nem egyeznek meg az általa a boxon látottakkal, holott, amikor rákérdeztem, hogy milyen gépe van, és felsoroltam, többek közt a gyárilag a boxra telepített Kodi típus és verziószámát, arra simán rábólintott, hogy az. Ezek szerint mégsem az a Kodi verzió van a gépén, mint amit gyárilag kiadtak, vagy azért mert már időközben frissült egy másik, újabb verzióra, vagy nem tudom, miért.
A Te esetedben is jó volna tisztázni ezen kérdéseket, és azt is, hogy magyar nyelven használod e a Kodi-t, vagy nem.
Ugyanis, ha átállítod magyar nyelve a Kodi-t, akkor a kérdéses audió out beállítás menüben, ha ráviszed az egeret, kurzort, a kérdezett beállítási pontra, akkor alul magyarul megjelenik annak a magyar értelmezése, görgetve a leírást.És abban leírják, hogy mit is jelent a három kérdezett beállítási mód.
Valahogy így:
Fix(rögzített)=eleve beállítod, hogy hány csatornás audió rendszerrel dolgozol, és milyen bitrátával szólaljon meg a hang. Ha ezt választod, akkor mindig, minden esetben ez a beállítás lesz az érvényben lévő, mérvadó minden filmhez.
legjobban egyező=mindig a forráshoz képest legjobban megegyező beálítást fogja használni,minden esetben.
optimalizált=a forrás lejátszása előtt lesznek kiválasztva a kimeneti beállítások, és nem fog megváltozni akkor sem, ha a forrás tulajdonságai megváltoznak.
Bővebb magyarázat a Kodi wiki-jében.

(#23618) brazos válasza wajois (#23614) üzenetére


brazos
senior tag

... Esetleg készítek fotókat a menüről, amin látszik, hogy az spdif nem szerepel. ....
Nos, az valóban jó lenne, mert az előbb feltett képet a boxod kézikönyvéből fotóztam ki, és az pedig a boxodhoz gyárilag adott, telepített Kodi beállításához való, ha neked nem ilyen beállító képernyőd van az audio out-nál, akkor már nem az eredeti, gyárilag előtelepített Kodi verzió van a gépeden, vagy azért, mert eleve már frissebbel adták ki, vagy időközben a box felfrissülhetett (vagy valaki frissítette) netán. Tehát, nem ártott volna a kérdésedhez pontosan megadni, hogy melyik Kodi verzió is van most azon a boxon.
Ami pedig a videó dolgot illeti, arra Te is rájöhetsz, ha egy megjelenítőhöz szinkronizáljuk a lejátszást, akkor a képhez természetesen az audió sávot is hozzá kell majd igazítani, hogy az ne csússzon el a képhez képest, és ez ugye eleve átkódolást feltételez, szerintem.
Továbbá, ha a videónál engedélyezed ezt a megjelenítőhöz való szinkronizációt, akkor a hang beállításaiban is meg kell ezt adni, hogy mire történjen meg, és az átkódolást ott is engedélyezni kell.
Értelemszerűen ha nem akarsz átkódolást, akkor a videónál az említett szinkronizációt ki kell kapcsolni, és az audio out-ban hangtovábbitást viszont be kell kapcsoltatni, és a passtrough-ot is be kell kapcsoltatni. Ez jelenti azt, hogy a Kodi a hangot átkódolás nélkül fogja továbbítani az S/PDIF csatlakozón az erősítődnek, és majd az fogja a hang dekódolást végrehajtani, nem pedig a Kodi.
A 2.0 csatorna meg azért jó beállítás, mert az S/PDIF csatolón kódolás nélkül átküldött hang információból az erősítőd fogja előállítani az 5.1-es hangot.

[ Szerkesztve ]

(#23619) Flowtation válasza brazos (#23617) üzenetére


Flowtation
őstag

Igazad van, ezek az infók lemaradtak. Egy zotac nd-02 az eszköz, ezen pedig 17.6-os kodi fut. Magyarul használom, a leírásokat meg is találtam, elolvastam, csak nem igazán értem. :B A fix oké, de az mit jelent, hogy megadott bitrátával? Ha egy film hangsávjai pl. DD 384 Kbps, az angol meg 1500 kbps, de nekem 380 van beállítva akkor olyanon játssza le? Magyarán minőségromlás történik?
Mi történik akkor optimalizált esetben? A forráshoz választja ki előre a beállításokat? Ha jól értelmezem, ha bekapcsolom az audio passtrough-t akkor a kodi csak továbbít, mindent az AVR fog csinálni? Most is így van, csak mint írtam is tegnap megkavart a zenével ez a hallható különbséges dolog.

Bocs a sok kérdésért, nagyon zöldfülű vagyok a témában, házimozim is csak nem rég óta van, eleddig nem foglalkoztam ezekkel a dolgokkal.

szerk: közben írtál választ másnak, látom benne az én egyik kérdésemre is jó. :R

[ Szerkesztve ]

Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.

(#23620) brazos válasza brazos (#23618) üzenetére


brazos
senior tag

Egészen pontosan ez a jó megfogalmazás a 2.0 csatorna okára:

Note: S/PDIF supports 2.0 channels only but can still output multichannel audio using a format supported by passthrough.

Megjegyzés: Az S / PDIF csak 2,0 csatornát támogat, de többcsatornás hangot is képes továbbítani az átjáró által támogatott formátumban.

(#23621) brazos válasza Flowtation (#23619) üzenetére


brazos
senior tag

... A fix oké, de az mit jelent, hogy megadott bitrátával? Ha egy film hangsávjai pl. DD 384 Kbps, az angol meg 1500 kbps, de nekem 380 van beállítva akkor olyanon játssza le? Magyarán minőségromlás történik? ...

Azt azért nem árt tisztázni, hogy az adott eszköz, amin a Kodi fut, milyen hangrésszel szerelt, hány csatornás megszólaltatásra képes alapból, illetve mennyi az a maximális mintavételi ráta, amit az eszköz tud alkalmazni, beállítható benne. Erre példának lásd az én régi, kis Linuxos gépemen futó Kodi-13.2-es Gothan verzió beállító képet.

Jól látható rajta, hogy egy alaplapi, integrált hangrész, chip van benne, Windowshoz van szoftver, driver, de a Linux alatt ezt az eszközt, mint szabványos AC-97 hangrész néven lehet működtetni, és ez két csatornás sztereó megszólaltatást tud. A Kodi-ban a rögzített módra alapból eleve 48 KHz-re áll be a mintavételezési frekvencia, de ez az érték itt nálam a Kodi-ban maximálisan 192 KHz-re állítható be. Tehát ennyit tud a hangrész. Viszont azt nem árt tudni, hogy minél nagyobb mintavételezési fix frekvenciát állítunk be, ez annál jobban igénybe veszi majd a gép processzorát, és ez akár a film lejátszásában is akadásokhoz vezethet.

Tehát, ha abban a Zotac nevű boxban jó erős proci van, és jó sok memória, akkor nyugodtan beállíthatod a Fixed beállítás alatti mintavételi frekvenciánál a nálad beállítható legnagyobb értéket. A már kérdés, hogy érdemes e. De ezt csak az általad elvégzett próbából fog kiderülni, hogy mit is bír még a Te Zotac eszközöd, milyen mintavételezési értéknél fog már a lejátszás esetleg akadozni. Amúgy a box alapból a legoptimálisabb értékre áll be a Fixed-nél, ez nálam pl. a 48KHz, mint írtam.

(#23622) Flowtation válasza brazos (#23621) üzenetére


Flowtation
őstag

[link]Ezt találtam róla, kölcsönben van nálam egyelőre. Nekem a leírásból az derül ki, hogy HDMI 1 (HDCP w/8-channel digital audio) tehát nyolc csatornát tud kezelni (7.1?) A max mintavételezést megnézem délután. Most, hogy említed, amikor tegnap próbálgattam a filmeket ezekkel a beállításokkal, a filmek eleje pár másodpercig kockásodott, előtte ilyesmire nem emlékszem.

Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.

(#23623) brazos válasza Flowtation (#23619) üzenetére


brazos
senior tag

... Egy zotac nd-02 az eszköz, ezen pedig 17.6-os kodi fut ...

Ahhoz a Zotac ZBOXHD-ND02 mini Pc-hez kétféle hangdriver tölthető le innen:

Realtek High Definition Audio driver R2.65 for Win 7 & Vista (93.0 MB)
ZBOX NVIDIA ION HDMI Audio driver(8 MB)

és ez számomra azt jelenti, hogy az alaplapra integrált NVIDIA ION chipészlet is tartalmaz egy HD hangrészt, illetve az alaplapra van integrálva egy másik, Realtek féle hangrész is.
Most az a kérdés, melyik hangrész jelenik meg azon a mini pc-n futtatott Kodi hangbeállításában?

Az NVIDIA ION HDMI Audio driver(8 MB) tartalma ez.

a csomagban lévő nvhda.inf fájl egy részlete.

Nagy valószínűséggel ez az NVIDIA ION HD Audio driver a HDMI kábelen történő hangátvitelhez lehet alkalmazva, míg a windowsos Realtek hangdriver meg a box elején látható analóg csatlakozásokhoz lehet hozzárendelve.

Ezért abban a cuccban az audio out beállításban az analóg hanghoz a Realtek drivere, míg a digitális audio out-hoz -HDMI kimenethez- az NVIDA ION hangdriver kell, hogy megjelenjen, mint kimeneti eszöz.

(#23624) robi1979


robi1979
aktív tag

Valaki meg tudja mondani hogy mi az oka annak hogy CoreElec 9 alatt nem megy az RTL MOST? SPMC alatt androidon és windowson megy. CoreElec alatt csak a műsor kategóriák láthatóak, a műsorok sehol. Leszedtem, újra telepítettem, de semmi változás.

(#23625) blakey válasza robi1979 (#23624) üzenetére


blakey
titán

Pedig megy CE 9 alatt. Szóval valamit rosszul állíthattál be.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#23626) robi1979 válasza blakey (#23625) üzenetére


robi1979
aktív tag

Azon kívül mit tudok rosszul beállítani hogy 1. net van, 2. uninstall, 3. install? Sehol semmi az RTL MOST-on CE 9 alatt. 2db CE9-es eszközöm van, mindegyiken ugyan az a helyzet.

[ Szerkesztve ]

(#23627) blakey válasza robi1979 (#23626) üzenetére


blakey
titán

Leia alatt be kell lépni a felhasználó/jelszó párossal a kiegészítő beállításainál.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#23628) robi1979 válasza blakey (#23627) üzenetére


robi1979
aktív tag

Ez komoly?

(#23629) dh66e válasza robi1979 (#23628) üzenetére


dh66e
veterán

Miért, Pc-n nem kell belépned?

(#23630) blakey válasza robi1979 (#23628) üzenetére


blakey
titán

El sem olvasod, hogy milyen fejlesztések voltak a kiegészítőben és miért? Egyre több DRM-védett tartalom van, szóval azokat régebbi verziókon vagy belépés nélkül már meg sem tudod nézni.
Egyébként valami biztos elkerülte a figyelmedet, mert hibátlanul működik CE9 alatt.

[ Szerkesztve ]

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#23631) aky01 válasza robi1979 (#23628) üzenetére


aky01
tag

A bejelentkezés csak a DRM védett tartalom lejátszásához szükséges. A műsorokat viszont e nélkül is listáznia kellene.

(#23632) robi1979 válasza blakey (#23630) üzenetére


robi1979
aktív tag

Ok, hol tudom elolvasni? CoreElec 9.0 alatt hiába állítom be az MPEG-DASH-nál a felhasználó nevem meg a jelszavam, nem enged be. Kategóriák látszanak de tartalom nincs. PC-n ugyan ezzel a user+pass-al beenged. Hogy kell ezt beállítani hogy működjön?

(#23633) blakey válasza robi1979 (#23632) üzenetére


blakey
titán

Ugyanúgy ahogy minden másik platformon. Valami hibás azzal a CE-vel.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#23634) robi1979 válasza blakey (#23633) üzenetére


robi1979
aktív tag

CE9 official. Minden más megy rajta. Nem kell hozzá valami DRM decrypter?

[ Szerkesztve ]

(#23635) blakey válasza robi1979 (#23634) üzenetére


blakey
titán

Ahhoz, hogy lásd a tartalmakat nem kell semmi viszont a DRM-védett tartalmakhoz kelleni fog a libwidevine.so.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#23636) robi1979 válasza blakey (#23635) üzenetére


robi1979
aktív tag

Leellenőriztem az accom az RTL MOST oldalán, a nevem mellett ott a zöld pötty, a fiókom aktív. CE9-ről leszedtem az RTL MOST plugint majd install, MPEG DASH-nál email cím+jelszó beír, de a kategóriákon kívül sehol semmi. PC-n az RTL honlapjáról beenged és le is játszik. Mit kel még beállítanom hogy működjön?

(#23637) blakey válasza robi1979 (#23636) üzenetére


blakey
titán

Rendszerszinten nem jó valami. Semmi mást nem kell beállítanod. Próbálj ki egy másik CE-t másik kártyán és lehetőleg alapbeállításokon. Elképzelésem sincs, hogy nálad miért nem jó.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#23638) csubyy


csubyy
tag

Xnano X96 Pro-hoz nincs valakinek távirányító konfigja? Nem akar összejönni CE alatt.

(#23639) 1varga


1varga
csendes újonc

Sziasztok!
Bár egy éve van X96 mini boxom mégis kezdő vagyok.
Amlogic rendszer van rajta érdemes kicserélni OpenElec - re?

(#23640) csubyy válasza csubyy (#23638) üzenetére


csubyy
tag

Bocsánat, az előző hozzászólást a másik topic-ba szántam, de a gyermekem megzavart. :-)

(#23641) tcsaba007 válasza 1varga (#23639) üzenetére


tcsaba007
tag

Itt van egy kis kavar...
"Amlogic rendszer van rajta"
Amlogic a SOC. Rendszer, gondolom android(tv).
Openelec helyett már Coreelec az új fejlesztés.

(#23642) 1varga válasza tcsaba007 (#23641) üzenetére


1varga
csendes újonc

Én mondtam, hogy kezdő vagyok.
A kérdésem úgy lenne helyes, hogy Android 7.1 vagy CoreELec?

(#23643) wajois válasza brazos (#23618) üzenetére


wajois
kezdő

A menü és a Kodi verziószáma:

tudhatnám, hogy a default beállítás jelentené az SPDIF kimenetet, de nem vagyok szakavatott, csak egy egyszerű felhasználó. A lényeg, hogy működik végre.
És mint mondtam, a nem tudás nem mentesít, elismertem, hogy nem biztos, hogy elég körültekintő voltam a menüpontok értelmezésében. A segítséget pedig köszönöm!

[ Szerkesztve ]

(#23644) Keef_Lee válasza 1varga (#23642) üzenetére


Keef_Lee
senior tag

Hűha! :)
Ez azért nehéz kérdés, mert erről szól egy egész topic itt.

(#23645) robi1979 válasza blakey (#23637) üzenetére


robi1979
aktív tag

Az egyik box egy Vorke Z6+ S912 SOC-a, a másik egy Tronsmart telos S905-el. Mindkettőn CoreElec 9.0 official van. Mindkettőről leszedtem az RTL MOST plugint, vissza raktam, RTL-es accom jó, de mindkettőn ugyan az a helyzet. A CE9-en az RTL MOST-on kívül minden más működik

(#23646) blakey válasza robi1979 (#23645) üzenetére


blakey
titán

Akkor sem jó nálad valami. Nem a kiegészítővel hanem a teljes rendszerrel van valami. Volt Z6+-om meg egyéb S905/X/912-es boxom is, mindegyiken hibátlanul működik CE 9 alatt. Csinálj egy másik rendszert és azzal próbáld meg. Nincs gond CE alatt az RTLMost-al.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#23647) mexel válasza 1varga (#23642) üzenetére


mexel
veterán

Mindkettő egyszerre.

(#23648) ekrisztian válasza robi1979 (#23636) üzenetére


ekrisztian
senior tag

HBO go vagy Netflix is megy?
Rtl most addon, beállítások, mpeg-dash, inputstream adaptive beallítások, general, decpryter path ?
/storage/.kodi/cdm

[ Szerkesztve ]

(#23649) tcsaba007 válasza 1varga (#23642) üzenetére


tcsaba007
tag

Android 6 fölött kikerült az Amlogic támogatás az androidból, így video lejátszásra nem túl jó.
Ha az a cél, akkor egyértelműen CE. SD kártyáról/penről futtatva megmarad az android is. Legtöbben így használjuk.

[ Szerkesztve ]

(#23650) Ceko


Ceko
senior tag

Sziasztok!

Kéne egy kis segítség! Hátha valakinek van ötlete hogy miért nem jelennek meg a borító képek az Android TV "HOME" képernyőjén!? Csináltam "intelligens lejátszólistákat" azokat szeretném kirakni amivel nincs is gond, de a képeket nem jeleníti meg. Az alábbi képen látható.. Mit kellene még beállítanom? :F

Légy első, amikor hallgatni, s utolsó, amikor beszélni kell.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.