Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
DeFranco
üzenetére
egyébként az gyakori hogy ennyire tré az adatbázisa a tmdb-nek? - egyáltalán nem tré, miből gondolod. Szerintem az egyik legjobb, ha nem a legjobb, nálam minden anyagot tökéletesen megtalál, ha meg valamilyen oknál fogva nincs benne akkor a TMDB weboldalán bővítem a médiatárat és utána benne lesz. IMDB pl. nagyon sok filmemet rosszul találja meg ami vicc, eygszer kipróbáltam 2 eszközön, hogy melyiknél jobb az arány, tMDB magasan nyert, 400 filmcímet kerestettem.
van egy rajzfilmsorozat és már hülyét kapok, hogy más a részek számozása nálam, más a tmdb-n, - azt TVDB-n kéne nézni és azserint beállítani, nekem is volt ilyen sorozatom, a Columbot msáképp írták DVD-re mint ahogy valójában kellett volna illetve figyelni kell a speciális részeket is, azoknak más a számozása és majd a végeredmény jó lesz, oda kerül ahova kell. -
Ejelhar
senior tag
válasz
DeFranco
üzenetére
na erre mondom, hogy hülye a logikája
Szerintem skin- és nézetfüggő.
Például ebben a skinben/nézetben jóval egyértelműbb, van egyszer úgy általában a sorozatok menüpont, alatta meg annak almenüje, felette meg egyéb lehetőségek. Vagyis már ismeretlenül is van fogalmam arról hol mit kapok, mik a lehetőségeim.
-
junkpod
nagyúr
válasz
DeFranco
üzenetére
Nem értek a Windows driveren hét, de az fura, hogy dxva a renderer, míg dxva2 a hw accelerstor. Ezt nem lehet egyformara állítani?
Illetve a hangokra 2.0 lekeveres van beállítva, így a gépnek el kell végeznie a dekodolast és a lekeveres. A tv-d nem támogatja a dd/DTS hangot? -
kmarci25
veterán
válasz
DeFranco
üzenetére
Talán a bufferelés változtatása is segíthet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 100% Akkumulátor
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
- CORSAIR K100 AIR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha csak raalsz akkor mutatja a saját kiemelését.