- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
junkpod #2620 üzenetére
silly me, nem volt bekapcsolva a wifi (ergo nem volt belső hálón) az én telefonom így már megy egyszerre. szarvashiba
bocs.
viszont van más kérdésem, ez nem tudom mennyire triviál: letöltöttem egy tagesschau nevű kiegészítő modult, ez az ard német csatorna hírműsorát adja, viszont nálam az adatlapomon szereplő gépen meglehetősen szaggat a lejátszás ezzel 1280x720-as és 960x544-es felbontáson is, még kisebb felbontáson (512x288) már jobb, de ott is vannak mikroakadások.
nem ismerem a kodi képességeit ezért kérdezem, hogy ilyenek normálisan előfordulhatnak-e valamilyen érthető okból, vagy ez beállítási gond, esetleg a gépem (athlonII X2, 8GB ram, 7770, lásd adatlap) lenne kevés hozzá? elvileg streamingben ennyit bírni kellene a rendszernek egy 120-as nettel szerintem.
a rendszer nincs leterhelve: [kép]
természetesen a sima videólejátszás megy mint kés a vajban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Call of Duty: Warzone
- Horgász topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Energiaital topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64-128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3201, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest