- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- weiss: Pant* rant
- N€T0X|N: SSD cserék
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
junkpod #2620 üzenetére
silly me, nem volt bekapcsolva a wifi (ergo nem volt belső hálón) az én telefonom így már megy egyszerre. szarvashiba
bocs.
viszont van más kérdésem, ez nem tudom mennyire triviál: letöltöttem egy tagesschau nevű kiegészítő modult, ez az ard német csatorna hírműsorát adja, viszont nálam az adatlapomon szereplő gépen meglehetősen szaggat a lejátszás ezzel 1280x720-as és 960x544-es felbontáson is, még kisebb felbontáson (512x288) már jobb, de ott is vannak mikroakadások.
nem ismerem a kodi képességeit ezért kérdezem, hogy ilyenek normálisan előfordulhatnak-e valamilyen érthető okból, vagy ez beállítási gond, esetleg a gépem (athlonII X2, 8GB ram, 7770, lásd adatlap) lenne kevés hozzá? elvileg streamingben ennyit bírni kellene a rendszernek egy 120-as nettel szerintem.
a rendszer nincs leterhelve: [kép]
természetesen a sima videólejátszás megy mint kés a vajban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Kerékpársportok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Opel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest