Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Szólánc.
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
StephenNO1
tag
Kérnék egy piros pontot tevfik fórumtársnak a szuper kijelző védő fóliáért. Köszönöm.
-
Piros pont jár Attila8006 fórumtársnak az üzletért.
Minden a megbeszéltek szerint zajlott, csak ajánlani tudom
-
mkRoland
senior tag
girasole számára szeretnék kérni egy PIROS PONT-ot ezért az üzletért. Ezúton is szeretném megköszönni a pontosságát, mert átszállással utaztam tovább.
-
P@ly
tag
Piros pont DaveJr-nak a 3pin -> 4pin Molex átalakítókért! Nagy segítséget tett vele nekem
-
Attila8006
aktív tag
Még egy pirosat kérnék FrozenThrone fórum társnak.
EZT vásároltam meg tőle!
Egy igen megbízható emberkét ismertem meg a személylében,aki vette a fáradságot és az esti órákban is képes volt átutazni a városon csak hogy kedvembe tehessen,mert nekem gyorsan kellett a monitor!
A vele való üzletelést szintén csak ajánlani tudom! -
Mayall
tag
Kérnék egy pirospontot Winner_hun fórumtársnak ezért az üzletért.
-
nyozo
aktív tag
Kérnék egy pirosat Komcsi kollégának ezért az üzletért: [link]
-
csizma89
csendes tag
[Disc4u]-nak jár egy piros egy jó kis
[prociért] amit, eladott nekem. Megbízható jó eladó! -
KOHO
senior tag
Üdv!
arpo5 felhasználónak egy hatalmas pirospontot kérnék ezért az üzletért:
[link] -
NovaBlue
aktív tag
válasz
Adamos x11 #35783 üzenetére
-
Adamos x11
tag
Üdv.
Egy pirosat szeretnék NovaBlue kollégának, üzlettársnak ! Egy nagyszerű Asus GTX 560 Top tulajdonosa lettem általa. Remek üzlet volt, korrekt és megbízható eladó.
Köszönöm !
-
Maxtreme
addikt
Pepepapa92-nek nagy pirosat ezért a bizniszért.
Minden a megbeszéltek szerint zajlott. -
Prien
addikt
Nagy piros pont nissancoupe fórumtársnak az üzletért. Gyors, korrekt, megbízható partner. Ezúton is köszönet neki!
-
cd3000
csendes tag
Kérnék nagy pirospontot semmy kollégának egy tőle vásárolt új WD20EARX ért !
-
Sareth
senior tag
Kérnék egy nagy piros pontot ayo kollégának! Innen vásároltam meg a Shank + par BONUS játek Gift-et! Az üzlet rendben zajlott és külön kiemelném a kolléga segítőkészségét és rugalmasságát ami ritka mint a fehér holló. Bátran ajánlom mindenkinek! Remélem sok üzletünk lesz még!
-
Goatman
aktív tag
Üdv!
Adnék egy pirosat petymeg-nek, akitől ezt a HTC Desire HD-t vettem meg. Gyors, korrekt, hozzáértő eladó!
-
André
tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni 1 jól kiérdemelt piros pontot ricshard444 fórumtársnak egy beszámításos videokártyás üzletért. Szóbeli megegyezésen alapuló kölcsönt rendben teljesítette, ahogy megbeszéltük.
Minden téren bizonyította abszolút megbízhatóságát, ezért csakis ajánlani tudom mint eladót és vevőt egyaránt. Bárcsak mindenki ilyen morális-erkölcsi alapokkal bírna, mint ő. -
slimshady
senior tag
Nagy PIROS-t kérnék TikTak71 kollégának ezért az üzletért. Korrekt, gyors, megbízható vevő, aki állja a szavát! A fórum- és üzlettársaiba vetett hitéről pedig csak annyit, volt olyan bátor és utalt foglalót előre! Bátran ajánlom mindenkinek! Kívánom neki ezúton is, hogy használja egészséggel a gépet!
-
Sondi1986
addikt
Shkiz0 Kollégának egy nagy poros pontot szeretnék
kérni egy olcsó Sapphire 7870 kártya üzletre. -
day2day
tag
válasz
encrypter53 #35656 üzenetére
Piros pontot szeretnék kérni encrypter53 kollegának ezért az üzletért. Minden a megbeszéltek alapján történt.
-
Peterson_
addikt
Szevasztok!
Hatalmas pirospont zsolesz010 fórumtársnak
ezért az üzletért.
Minden úgy ment, ahogy a nagykönyvben meg van írva.
Csak ajánlani tudom -
Fishbed
csendes tag
Nagy pirospontot adok Oraculus tagnak. A notebook olyan mintha a gyártósorról vettem volna le. Mindenben kézségesen segített, elmondondott minden tapasztalatát. Maximálisan ajánlom mindenkinek!
-
ntomka
nagyúr
AD900 fejhallgatót vett tőlem chrisnagy13 fórumtárs. Gyors üzlet volt, előre utalt. Minden rendben zajlott. Jár a piros!
-
pyxystyx
tag
Kérnék egy nagy pirosat gyzsoltee fórumtársnak a memóriákért. Gyors, korrekt, és maximálisan megbízható eladó.
Megy a piros Gazsi00 fórumtársnak is a ventiért, aki szintén korrekt és maximálisan megbízható eladó.
-
Melack
veterán
pH!rospontot kérnék unown kollégának a külső Coolink merevlemez házért. Gyorsan megegyeztünk, én utaltam, ő postázott. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
-
slimshady
senior tag
Nagy PIROS-t kérnék nemtudomki kollégának ezért az üzletért. Korrekt, gyors, megbízható. Utánvéttel kérte a csomagot és át is vette! Bátran ajánlom mindenkinek!
-
Ayden89
csendes tag
Szeretnék így visszamenőleg is kérni egy piros pontot gr45zb kollégának a korrekt merevlemez (WD3200AAKX-001CA0) üzletért.
-
szucsok90
csendes tag
Piros pontot kérek planbmokus kollégának, ezért az üzletért!
-
ÁDÁMKÁD
csendes tag
ezért kérnék egy piros pontot almasretes kollégának
-
zombei
aktív tag
[mojzitibi]-nek egy piros pontot adnék. Megbízható üzlet fél volt.
-
Nagybanya
csendes tag
Kérnék egy szép nagy pirosat hali01-nek ; ezért.
-
válasz
HyppoDrome #34987 üzenetére
-
csizs
aktív tag
Ezt vettem(2.93GHz cpu) tőle! Jár a piros pont!
-
Tirexi
addikt
Rambustibi-nak kérnék egy pirosat ezért az üzletért: [link]
Megbízható üzletfél!Shkiz0-nak szintén kérnék egy hatalmas piros pontot ezért: [link]
Két VGA-t vettem tőle és minden simán ment. Ajánlom mindenkinek. -
barszab01
csendes tag
Hatalamas piros pontot kérnék gyula81 kollágának a 400W Codegen táp, a Geforce4ti4200VGA és még sorolhatnám tovább miért!
Korrekt és megbízható eladó.
-
soneec
tag
Kérnék egy szép pirosat bjozef kollégának, ezért a jól müködő lapért: Biostar P4M80-M7 agp, ddr1
-
Wolfskin
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #35207 üzenetére
Egy piros pontot kérnék szépen HartgeH3-2.8 kollégának ezért az üzletért! Megbízható ,pontos, korrekt! Ajánlom mindenkinek!
-
ZozzHUN
addikt
Megbízható tagok:
szektor-nak VGA-t vett tőlem.
drlovi-nak, tőle pedig VGA-t vettem. -
mokujin2
tag
Szevasztok!
Szeretnék kérni egy piros pontot, [link] kollégának!!!
A hirdetés link már nincsen meg, mert levette..
Utaltam neki előre pénzt, másnap már adta is fel.
Nagyon korrekt, ajánlom mindenkinek!!!!!! -
crus90
tag
Üdv mindenkinek.!!
Szeretnék egy piros pontot kérni heaven kollégának, ezért az (M660NBAT-6)-t aksiért.!!
Remélem lesz még közös üzletünk.! -
suwi
csendes tag
Szeretnék kérni egy piros pontot blackvinyl felhasználónak, egy hdd gariztatásért. Nagyon korrekt és rugalmas kolléga.
-
MontyCrew
senior tag
Elérkezett ez a nap is, 2000 nap tagság után ki szeretném osztani az első FEKETE pontot.
A felhasználó, akiről szó van byZsolt nevezetű úriember lenne. Húsvét előtt, megállapodtunk, miszerint 04.06-án megvettem volna az általa kínált 7950 videokártyát. Aznap reggel még pontosítottunk telefonon megbeszéltük az időpontot és a helyszínt. Én aznap reggel még túladtam a saját videokártyámon, hogy meglegyen a teljes vételár byZsolt termékére. Mivel a saját vga-mat ugye aznap adtam el én beutaztam a városba, hogy akkor megvárom a barátunkat. Elérkezett az idő, de Zsolti sehol, erre kapom az sms-t, hogy ő mégsem adja el, mert akkor nem lesz neki gépe a hétvégén... Rácsörögtem, semmi. válasz, rácsörögtem megint, le lettem nyomva. Utána hazautaztam.. Kedden reggel felhív, hogy ha ezek után érdekel a kártya akkor átvehetem. Megbeszéltük szintén a találkát és az anyagiakat. Barátunk ismét nem érkezett meg, telefont ismét lenyomta, majd smsben írja, hogy elfelejtette meg hogy hagyjuk a francba az egészet. Én már a Pénteki akció után is ígértem neki egy feketét, de adtam neki 1 hetet, hogy rendbe hozza, de ennek örömére, még egyszer átvágott. Kérlek titeket, hogy byZsolt nevezetű kollégánkat kerüljétek el, szava hihetetlen ember. Nem azért a pár száz ft-ért és pár óra időmért reklamálok, csak szólok, hogy mással ne tehesse meg ugyan ezt.
-
Fire_Vire
tag
Szeretnék Istikee007-nek egy
HATALMAS
piros pontot adni!
Szükségem volt nagyon a ram-ra és elküldte nekem a teljes összeg megérkezése előtt.
Üzlet -
bbrain
tag
Kérnék egy pirosat Attila8006 kollégának ezért.
-
Crass2002
csendes tag
Piros pontot szeretnék adni dankvics [url] http://hardverapro.hu/tag/dankvics.html [/url]Link[/text] kollégának.
Postai úton való cserénél is megbízható.
Aktív témák
- Asztalos klub
- Milyen TV-t vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Villanyszerelés
- Nők, nőügyek (18+)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- LG OLEDevo 48C2 / Smart, 4K, 120Hz, 1ms, 48" / GARANCIA(2027.10.29.)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Megkímélt HP 15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,8-32GB RAM,256GB-512GB SSD
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest