Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
Aktív témák
-
Attila8006
aktív tag
Szeretnék kérni egy pirosat *iguana* kollégának egy sikeres bolt végkimenetele végett!
Ezt a TV-t vette meg nem akár milyen sebességgel!!
Sok ember példát vehetne tőle.A nagy melegre való tekintettel sem azt mondta hogy nem jön,hanem inkább Taxiba ült csak hogy állhassa a szavát
Szavahihetőség,pontosság,korrektség!Ezzel mindent elmondtam
Köszönöm -
Attila8006
aktív tag
Még egy pirosat kérnék FrozenThrone fórum társnak.
EZT vásároltam meg tőle!
Egy igen megbízható emberkét ismertem meg a személylében,aki vette a fáradságot és az esti órákban is képes volt átutazni a városon csak hogy kedvembe tehessen,mert nekem gyorsan kellett a monitor!
A vele való üzletelést szintén csak ajánlani tudom! -
Attila8006
aktív tag
En is kernek egy pirosat Wind-Storm kolleganak,a boltunkert! Remek kis lapjat vettem meg tole!
Minden a megbeszeltek szerint zajlott le!Gyors pontos es megbizhato!
A vele valo uzletelest csak ajanlani tudom! -
Attila8006
aktív tag
Én is kérnék egy pirosat Janec fórum társnak a sikeres csere lebonyolítása végett!
Én egy Philips hifit adtam csere partnerem meg egy LG dvd lejátszót+mélyládát!
Minden a megbeszéltek szerint zajlott.
A vele való üzletelést csak ajánlani tudom!
Bár minden újonnan regisztrált tag ennyire szavahihető lenne -
Attila8006
aktív tag
Viszonoznám Wind-Storm fórum társunknak a pirosat!
Minden a megbeszéltek szerint zalkott le!
Ezt vettem tőle!
A vele való üzletelést csak ajánlani tudom!
Aktív témák
- AKCIÓ Strix G614JVR/16.0"(2560x1600) 240 Hz/i9-14900HX/1TB SSD/16GB/4060 8GB/Wi11/Garanciális még
- Gigabyte GA-H87M-HD3 rev: 1.0 LGA 1150 alaplap
- ACER SWIFT 5 970 gramm,Érintős FullHD IPS,core i5 (8X3,4Ghz)Vil.bill,16GB RAM,256-512GB SSD,jó akku
- HP játékra is,corei5 7200u,R5 2GB videokártya,8-16GB RAM,120GB-1TB SSD,jó állapot
- Sapphire Radeon HD 5670 1GB GDDR5 PCI-E VGA
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest